Allianceb
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1144
- Реакції
- 1837
- Бали
- 5480
Allianceb не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ладно всем, спс за инфу, удачи, пошел я спать)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.

Та нет , так уже от нефиг делать скучно)Да я тоже не знаю как еще можно статьи печатать)))А сейчас Вам тоже кто то диктует?Или записали где то свои вопросы?
Спокойной ночи.Будет скучно,заходите.И нам с вами как то веселей.Та нет , так уже от нефиг делать скучно)
Крепкий сон лучшее лекарство),,И это все)))Я хочу продолжения банкета))))
Всім доброї ночі)))
Чуйка,вже отключилась,так нє хтось написавНавзайм. Добраніч)
Це було ясно з самого початкуЯ так понял и ник под диктовку был напечатан
а я не придал значения этой теме поначалуЦе було ясно з самого початку
Я тоже,настрій був припаскудний,а тут повеселилась. Розбудила Len4ika ,,сестрами Фарго'' назвали посміялисяа я не придал значения этой теме поначалу![]()
Що за подружка?Можна посилання на профіль?Ви знаете її особисто?Історія не моя, а подружки, !!!!так як швидко гроші я не маю!
дзвонить тільки що в істериці, треба ваша порада, її чомусь заблокували тут на форумі!!
Її мама(її називатимЯНА) намає кредит в швидко гроші, там прострочка, так як мама була на заробітках за кордоном, вчора тільки приїхала) сьогодні ці йолупи(швидко гроші) дзвонять до Яниної мами (бабулічка уже старенька) і представляються що вони якоби з якоїсь доставки і бабулічці потрібно оплатити замовлення своє доньки Яни і називають суму боргу , бабуся питає,що за замовлення, вони кажуть надгробні вінки... І тим часом до хати підїжає машина, а на машині 3 надгробні вінки, дзвонить жінка з ШГ і питає "ну що переконалися!???" бабулічці погано так як уже старенька)
Народ походу діла записи відео буду скидати!!!!
Зараз вони поїхали в швидко гроші виясняти, що це було?!
Порадьте що робити????????????????????????????!
Народ вибачте не всі розділові знаки, так як писала швидко
Да Аліна Звати)Що за подружка?Можна посилання на профіль?Ви знаете її особисто?
Я вам на її інстаграм скину посилання, одну секундуМожна посилання на профіль?
nata234,
Вам уже ответили на все вопросы или вы везде наследить хотите?Історія не моя, а подружки, !!!!так як швидко гроші я не маю!
дзвонить тільки що в істериці, треба ваша порада, її чомусь заблокували тут на форумі!!
Її мама(її називатимЯНА) намає кредит в швидко гроші, там прострочка, так як мама була на заробітках за кордоном, вчора тільки приїхала) сьогодні ці йолупи(швидко гроші) дзвонять до Яниної мами (бабулічка уже старенька) і представляються що вони якоби з якоїсь доставки і бабулічці потрібно оплатити замовлення своє доньки Яни і називають суму боргу , бабуся питає,що за замовлення, вони кажуть надгробні вінки... І тим часом до хати підїжає машина, а на машині 3 надгробні вінки, дзвонить жінка з ШГ і питає "ну що переконалися!???" бабулічці погано так як уже старенька)
Народ походу діла записи відео буду скидати!!!!
Зараз вони поїхали в швидко гроші виясняти, що це було?!
Порадьте що робити????????????????????????????!
Народ вибачте не всі розділові знаки, так як писала швидко