Посоветуйте Новичку что делать

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
,,И это все))) :crazy::oops: Я хочу продолжения банкета))))

Минус один ?

Всім доброї ночі)))

Я так понял и ник под диктовку был напечатан

а я не придал значения этой теме поначалу :(
Я тоже,настрій був припаскудний,а тут повеселилась. Розбудила Len4ika ,,сестрами Фарго'' назвали посміялися
Все я спати ,рано вставати,дочка зно пише,на роботу потім
Гарного сну)))

Історія не моя, а подружки, !!!!так як швидко гроші я не маю!
дзвонить тільки що в істериці, треба ваша порада, її чомусь заблокували тут на форумі!!
Її мама(її називатимЯНА) намає кредит в швидко гроші, там прострочка, так як мама була на заробітках за кордоном, вчора тільки приїхала) сьогодні ці йолупи(швидко гроші) дзвонять до Яниної мами (бабулічка уже старенька) і представляються що вони якоби з якоїсь доставки і бабулічці потрібно оплатити замовлення своє доньки Яни і називають суму боргу , бабуся питає,що за замовлення, вони кажуть надгробні вінки... І тим часом до хати підїжає машина, а на машині 3 надгробні вінки, дзвонить жінка з ШГ і питає "ну що переконалися!???" бабулічці погано так як уже старенька)

Народ походу діла записи відео буду скидати!!!!
Зараз вони поїхали в швидко гроші виясняти, що це було?!
Порадьте що робити????????????????????????????!
Народ вибачте не всі розділові знаки, так як писала швидко

дзвонить тільки що в істериці, треба ваша порада, її чомусь заблокували тут на форумі!!
Її мама(її називатимЯНА) намає кредит в швидко гроші, там прострочка, так як мама була на заробітках за кордоном, вчора тільки приїхала) сьогодні ці йолупи(швидко гроші) дзвонять до Яниної мами (бабулічка уже старенька) і представляються що вони якоби з якоїсь доставки і бабулічці потрібно оплатити замовлення своє доньки Яни і називають суму боргу , бабуся питає,що за замовлення, вони кажуть надгробні вінки... І тим часом до хати підїжає машина, а на машині 3 надгробні вінки, дзвонить жінка з ШГ і питає "ну що переконалися!???" бабулічці погано так як уже старенька)

Що за подружка?Можна посилання на профіль?Ви знаете її особисто?
Поліцію викликали?

Можна посилання на профіль?
nata234,

Можна посилання на профіль?
nata234,
Я вам на її інстаграм скину посилання, одну секунду
[QUOT
Давайте допоможемо, хто що знає, бо я не дуже сильна в цьому
Також на телеграм номер теж дати можу, на вайбер

а к кому можно обратится с просьбой в помощи написания писем? я запуталась с чего начинать

Вам уже ответили на все вопросы или вы везде наследить хотите?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі