Послуги адвоката: суди з МФО/Банками/Факторинговими компаніями. Та не тільки))) Повернення витрат на правову допомогу

5.00 зірок 374 оцінок
  • Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 150K
Доброго дня!Ось і мій напис від Вердикт Капітал знесено за допомою Тараса !
Звернулась до нього за допомогою ще до війни . Душе швидко були готові документи на знос виконавчого напису і на забеспечення позову . Заяву на забеспечення суд задовольнив дуже швидко і гроші не встигли стягнути . Суд по знесенню напису пепеносився де кілька разів але нарешті Заява ухвалена повністю на мою користь . Тарас завжди на зв'язку , на всі додаткові питання відповідав оперативно . Дуже дякую !

Добрый вечер, обращался к Тарасу по трем производствам, помог очень быстро, платеж за свои услуги разрешил рассрочить, все время был на связи и помогал. Сегодня пришло первое решение с нашей победой, будем ждать остальные два. Смело можете обращаться к этому человеку)

Добрый день!Нашла Тараса здесь,на форуме и для себя сразу решила,что в случае необходимости буду обращаться именно к нему.Большую роль для меня сыграло то,что он всегда был очень отзывчив и доброжелателен в общении с форумчанами!
Кроме того,что он-настоящий профи,так ещё и очень приятный и воспитанный человек! Спасибо Вам за помощь,а также за готовность мгновенно отвечать на любые вопросы!
Желаю Вам только побед и много благодарных клиентов!
Рекомендую к сотрудничеству!

Доброго вечора, сьогодні прийшло повідомлення про те що мфл подало до суду,скільки буде коштувати ваша робота як адвоката?

Пропоную Вашій увазі наступний перелік юридичних послуг:

1. Консультація з кредитних питань (роз'яснення чинного законодавства/судова практика).

2.Підготовка запиту до МФО/банку/факторингової компанії з метою отримання кредитного договору/документів переуступки боргу/встановлення реальної суми боргу.

3.Судові спори з кредиторами (Підготовка процесуальних документів (відзив, заперечення на пояснення, клопотання, заяви, тощо) під час подання, на Вас, позову про стягнення заборгованості від МФО/банку/факторингової компанії).

4. Оскарження заочних рішень, винесених на користь кредиторів.

5.Підготовка апеляційних/касаційних скарг на рішення суду, винесене після подання на вас до суду МФО/банком/факторинговою компанією.

6.Визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

7.Скасування судових наказів про стягнення заборгованості, по кредитних договорах.

8.Скасування судових наказів про стягнення заборгованості за комунальні послуги.

Це далеко не повний перелік пропонуємих послуг. З більш детальним переліком можна ознайомитись за посиланням: Юридичні послуги
Прайс: Вартість юридичних послуг

Кейс:
Суд с Вердикт Капітал. Позивачу відмовлено в стягненні заборгованості
Суды з Пенсійним фондом України
Суд за АІА Фінанс Груп на 143 000. В задоволенні позову відмовлено
Суд з Бистрозайм на 45 000.
Суд з Монобанком на 125 000 грн. Банку відмовлено
АльфаБанк та суд на 150 000 грн. Банк передумав судитися
Укрсиббабнк та суд на 170 000 грн. Банку відмовлено
Суд з Онлайн Фінанс. Чергова перемога позичальника
Суд з Профіт Капітал. В задоволенні позову відмовлено
БизнесПозика. Судовий наказ скасовано
Суд з Юнекс Банком на 40 000. В задоволенні позову відмовлено
Суд з ЕАПБ на 82 000. В задоволенні позову відмовлено
Суд з Монобанком на 37 000 грн. Банку відмовлено
Суд з Кредит Капітал. В розгляді позову відмовлено
Суд з ЄАПБ. В задоволенні позову відмовити
Суд з Монобанком на 126 000 грн. Банку відмовлено
Суд з ОТП Банком на 71 000 грн. У задоволенні позову відмовлено
Суд з ТОВ "ЄАПБ" на 60 000 грн. В задоволенні позову відмовлено
Суд стягнув з ТОВ "Вердикт Капітал" майже 44 000 грн
Суд з ТОВ "ФК "ЄАПБ". Чергова перемога позичальника
Суд з АТ "ПУМБ". Зменьшено заборгованість майже в 10 разів
Суд з ПриватБанком на 58 000. В задоволенні позову відмовлено

Відгуки про мою співпрацю з форумчанами можна подивтись тут: Отзыв о работе Tarass та тут - Відгуки

Задати питання, що вас цікавлять можна тут: Мне таки есть, что вам ответить))) или ответы на часто задаваемые вопросы

Контакти для зв'язку: Viber/Telegram - 0970448903, email - [email protected], Facebook: Facebook
Будь ласка прайс в лс, буду вдячний)

Всем доброго дня!
Это уже второй отзыв о работе по снесению НН при содействии и помощи Тараса Ивановича.
Первый опыт был 2 года назад, и так понравилось, что я снова обратилась))
Абсолютная доброжелательность, даже если ты чуть-чуть буратино, оперативные ответы на любые вопросы, терпение!) и главное: суды выигрываются и постепенно накопленный стус нотариальных надписей тает.
Я очень рекомендую обращаться к этому адвокату с проблемами, легкость и спокойствие в работе вам будут гарантированы.
Искреннее спасибо, вам, Тарас!

Всем доброго дня!
Это уже второй отзыв о работе по снесению НН при содействии и помощи Тараса Ивановича.
Первый опыт был 2 года назад, и так понравилось, что я снова обратилась))
Абсолютная доброжелательность, даже если ты чуть-чуть буратино, оперативные ответы на любые вопросы, терпение!) и главное: суды выигрываются и постепенно накопленный стус нотариальных надписей тает.
Я очень рекомендую обращаться к этому адвокату с проблемами, легкость и спокойствие в работе вам будут гарантированы.
Искреннее спасибо, вам, Тарас!
всегда пожалуйста)))
был рад помочь))

Добрий день. А є якісь сроки по оскарженню заочного рішення?

Якщо після суду пройшло вже 2 роки і відкриті ВП, їх можна оскаржити? Чи ні?

Останнє редагування:
Добрий день. А є якісь сроки по оскарженню заочного рішення?

Якщо після суду пройшло вже 2 роки і відкриті ВП, їх можна оскаржити? Чи ні?
Доброго дня.
Там хитра схема))

Якщо ви рішення не отримували, подавайте заяву про перегляд заочного рішення.
Навіть якщо районний суд залишить її без задоволення, у вас обновиться строк на подачу апеляції.
30 днів з моменту відмови у задоволенні заяви про перегляд заочного рішення.

Доброго дня.
Там хитра схема))

Якщо ви рішення не отримували, подавайте заяву про перегляд заочного рішення.
Навіть якщо районний суд залишить її без задоволення, у вас обновиться строк на подачу апеляції.
30 днів з моменту відмови у задоволенні заяви про перегляд заочного рішення.
Ні, рішення не отримувала.
Дякую за відповідь.
Буду збирати гроші на адвоката, сама таке не потяну)))

Назад
Угорі