Послуги адвоката: суди з МФО/Банками/Факторинговими компаніями. Та не тільки))) Повернення витрат на правову допомогу

5.00 зірок 374 оцінок
  • Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 150K
Доброго дня, хочу подякувати Тарасу за допомогу з оскарженням судового наказу, від Бізнес позики, все було зроблено швидко і чудово, також звертався до Тараса з приводу суду з монобанком, де теж був позитивний результат!!!!

Доброго дня!
Можна по позовной заяве колекторов відминити договір дарування (фраудіторна сделка).
Відкласти підготовче засідання до кінця военного стану у зв'язку з тім що одна зі сторін яку хочуть лишити майна, перебуває за кордоном?

Доброго дня!
Можна по позовной заяве колекторов відминити договір дарування (фраудіторна сделка).
Відкласти підготовче засідання до кінця военного стану у зв'язку з тім що одна зі сторін яку хочуть лишити майна, перебуває за кордоном?
доброго дня.
ні. Ваш виїзд за кордон не перешкода для розгляду справи по суті.

щодо першого питання. колектори немають ніякого відношення до вашого кредитного договору, також і до договору дарування, оскількі колектори це всього лише "дзвонарі". вони не отримували право вимоги за договором відступлення

дуже шкода но ці мають переуступку борга з електронного аукціону ФГФВО, це факторинг, назва "колектори" умовна

Тарас підскажіть, чи я не зробив помилку, запросивши в ЄАПБ докази на набуття права вимоги в форматі звернення відповідно до Закону України "Про звернення громадян"?

Тарас підскажіть, чи я не зробив помилку, запросивши в ЄАПБ докази на набуття права вимоги в форматі звернення відповідно до Закону України "Про звернення громадян"?
Що ви маєте на увазі?
В чому помилка можлива?

Що ви маєте на увазі?
В чому помилка можлива?
В подальшому це ніяк не вплине в погіршенні моєї ситуації наприклад в суді? Своїм зверненням типу признав, що заключав договір і маю борг.

В подальшому це ніяк не вплине в погіршенні моєї ситуації наприклад в суді? Своїм зверненням типу признав, що заключав договір і маю борг.
Я ж не знаю, як ви формулювали звернення.
Наприклад, ви могли написати "блін..мене ваші ідіоти дістали, вимагають якийсь незрозумілий борг. Я ніяких кредитів не брав. Повідомте, що за фігня"))))
А могли написати, що укладали договори з первісним кредитором та просите повідомити на якій підставі єапб до вас звертається.
При другому варіанті....це не дуже, якщо вони принесуть вашого листа до суду.

Я ж не знаю, як ви формулювали звернення.
Наприклад, ви могли написати "блін..мене ваші ідіоти дістали, вимагають якийсь незрозумілий борг. Я ніяких кредитів не брав. Повідомте, що за фігня"))))
А могли написати, що укладали договори з первісним кредитором та просите повідомити на якій підставі єапб до вас звертається.
При другому варіанті....це не дуже, якщо вони принесуть вашого листа до суду.
Зрозумів. Я чітко не казав, що укладав договір.

Тарас доброго дня!
Дуже треба порада, велике дякую!
Як бути з позовною давност'ю під час дії военного часу?
Колектори подали позов на розірвання договору дарування. (фраудиторна сделка)
Під час діі судового рішення по стягненню заборгованості по іпотеке.
На момент дарування не було видритих виконавчих проваджень у зв'язку з банкротством банку, потім через пару років кредит був придбаний колекторами.
В ньому сплив позовний срок три роки 18.09.2022, то ми маємо право застосування давності чі ні?
Бо подали вони позов на розірвання договору дарування у Вересні 2023 року.
Кажуть що всі сроки зупинили? ?

Тарас доброго дня!
Дуже треба порада, велике дякую!
Як бути з позовною давност'ю під час дії военного часу?
Колектори подали позов на розірвання договору дарування. (фраудиторна сделка)
Під час діі судового рішення по стягненню заборгованості по іпотеке.
На момент дарування не було видритих виконавчих проваджень у зв'язку з банкротством банку, потім через пару років кредит був придбаний колекторами.
В ньому сплив позовний срок три роки 18.09.2022, то ми маємо право застосування давності чі ні?
Бо подали вони позов на розірвання договору дарування у Вересні 2023 року.
Кажуть що всі сроки зупинили? ?
доброго дня
почитайте Воєнний стан та позовна давність. Позиція ВП ВС

Уже обращался к Тарасу за помощью в сносе ИНН пару лет назад, успешно снесли. В конце прошлого года Онлайн Финанс подали в суд по тому же самому займу в Манивео, и снова обратился к Тарасу. Подготовили и я отправил все документы для отзыва искового заявления, но в итоге Деснянский районный суд Киева присудил удовлетворить требования Онлайн Финанс в полном объеме ? (хотели больше 50к при теле 20). Пришлось подавать апелляцию в апелляционный суд Киева. Снова Тарас оперативно подготовил все документы, мне осталось только отправить их почтой. И вот спустя 4 месяца после подачи апелляции — победа, решение суда первой инстанции отменено, и вынесено новое решение об отказе в удовлетворении иска о взыскании задолженности.

Доброго вечора. скиньте прайс будь-ласка, якщо можна. Дякую).

Доброго вечора. скиньте прайс будь-ласка, якщо можна. Дякую).
доброго вечора.
з приблизним прайсом можете ознайомитись перейшовши за посиланням Прайс
для більш детального обговорення вашої справи та вартості моєї роботи, пропоную звернутись Viber\Telegram - 0970448903

Уже обращался к Тарасу за помощью в сносе ИНН пару лет назад, успешно снесли. В конце прошлого года Онлайн Финанс подали в суд по тому же самому займу в Манивео, и снова обратился к Тарасу. Подготовили и я отправил все документы для отзыва искового заявления, но в итоге Деснянский районный суд Киева присудил удовлетворить требования Онлайн Финанс в полном объеме ? (хотели больше 50к при теле 20). Пришлось подавать апелляцию в апелляционный суд Киева. Снова Тарас оперативно подготовил все документы, мне осталось только отправить их почтой. И вот спустя 4 месяца после подачи апелляции — победа, решение суда первой инстанции отменено, и вынесено новое решение об отказе в удовлетворении иска о взыскании задолженности.
НБУ лишил лицензии онлайн финанс в 2020 году, соответственно все их исп. надписи незаконны.

Назад
Угорі