Последний рабочий день в году

• Автор теми Автор теми Iren
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 132
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
[QUOTE = "Mira, post: 27612, member: 415"] Всіх з Новим Роком ..... Я не знаю що робити, погано, з 30 числа мене щадалбивал бистрозайм, до вечвеч зателефонуйте мамі (мама природно в шоці, моя мама ще з ссср, я думаю ви зрозуміли ....) це жах якийсь, і вона вірить у бистрозайм так на вантажив, а конкретно ольга витальевна, що б вона здохла ... Чи не нормальна, мама знайшла гроші ми оплатили, мамі 31 ще подзвонили ... Тільки дпугое МФО ... (((моя мама розповіла всьому родичам і т. Д .... Всі думають що я якась наркоманка ... У мене сім'я (чоловік не знає) дитина ...... я не знаю що робити ..... Погано ... Ось так я зустріла нг .... І взагалі про мене хоч книгу пиши .... Життя лайно ... М це все тільки та кратце .. [/ QUOTE]

напишіть мені приват поговоримо

Дзвінкі понаються, не встигає вбивати що номер заблуковано, раз 10

Dusha, це я тут на форумі вичитала , і маму навчила

Dusha, це я тут на форумі вичитала , і маму навчила
Я на форумі також за прокльон вичитала .Ще бачила ,що хтось писав ,що можна казати ,що саме зараз судять за вбивство колектора. На війні всі методи прекрасні !!!

Dusha, сьогодні звонить до мене лише бистрозайм. Я її з новим роком вітаю а вона шось трубку кидає. Не вихована

Сегодня на вайбер пришло

кредит е кэш закрыть сегодня, во избежание негативных последствий для вас и ваших родственников.
Подписан Артур Львов

А мені сьогодні весь день , намагаються зняти гроші з карти, що раз то меншу суму , но я не парюсь бо там 0. І не пише яке МФО
У меня всю неделю пытаются списать, наивные)

Сегодня на вайбер пришло

кредит е кэш закрыть сегодня, во избежание негативных последствий для вас и ваших родственников.
Подписан Артур Львов
О вам ещё культурно написал) Ну ждите гадости от него ((Это ещё то чм0!!!

Таке прийшло чекаю в гості

Вкладення

• Screenshot_20190103-105745.webp
    Screenshot_20190103-105745.webp
    82.9 Кб · Перегляди: 58
[QUOTE = "Mira, post: 27612, member: 415"] Всіх з Новим Роком ..... Я не знаю що робити, погано, з 30 числа мене щадалбивал бистрозайм, до вечвеч зателефонуйте мамі (мама природно в шоці, моя мама ще з ссср, я думаю ви зрозуміли ....) це жах якийсь, і вона вірить у бистрозайм так на вантажив, а конкретно ольга витальевна, що б вона здохла ... Чи не нормальна, мама знайшла гроші ми оплатили, мамі 31 ще подзвонили ... Тільки дпугое МФО ... (((моя мама розповіла всьому родичам і т. Д .... Всі думають що я якась наркоманка ... У мене сім'я (чоловік не знає) дитина ...... я не знаю що робити ..... Погано ... Ось так я зустріла нг .... І взагалі про мене хоч книгу пиши .... Життя лайно ... М це все тільки та кратце .. [/ QUOTE]

напишіть мені приват поговоримо

Дзвінкі понаються, не встигає вбивати що номер заблуковано, раз 10
Я не могу написать, сбой

Мій борг продає твої гроші, хто мав справу зними

МайВалет, тоже в гости собираются,

Mala, до кого спочатку поїдуть до вас чи до мене, як думаєте?

Вкладення

• Screenshot_20190103-180917.webp
    Screenshot_20190103-180917.webp
    26.4 Кб · Перегляди: 41
вечерю принести хочуть))) як до кумів вечерю носять у Різдвяний вечір)
Добрый день мне на почту пришло письмо от админа, что я давно не была на форуме. А как так, я же каждый день пишу комментарии почему меня не видно, может я не правильно, что-то делаю? Вот я хочу что нибудь написать и не могу, только комен получается писать, подскажите, че я не то делаю?

Мені таке саме прийшло, хоча я активно зависаю на форумі

Певно я перша
Та пусть приедут их здесь встретят такие же как они и ещё хуже)))

Мне вчера на вайбер написал там какой-то Петрович :бедные твой родные 19 займов на 129000, где он такую идuот сумму взял я в шоке?) Я ему говорю, что родных у меня нет он мне Воскресим, вот блин всемогущий)))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі