Dusha💚💚💚
✩ Premium ✩
- Дописи
- 16261
- Рішення
- 1
- Реакції
- 31889
- Бали
- 7240
Dusha💚💚💚 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Де саме?І які успіхи?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Де саме?І які успіхи?
Ініціатива, та ще й хибна, завжди наказуєма ... треба було все ж вумних службовців Феміди послухатиНезнаю,хто там кому допомагає,а мені адвокати з якими я консультувалася на початку прострочок,всі як один рекомендували забити,змінити номер телефону,включити режим ❄ і поки чм0шники не підуть до суду ніяк дій не проявляти.
Але ж я від них типу розумніша,почала писати на чмошників скарги куди тільки можна,тепер маю,те що маю.
чм0шники мене "люблять"-по судах і написах я в них мабуть перша в списку.
Треба було свого часу прислухатися.Ініціатива, та ще й хибна, завжди наказуєма ... треба було все ж вумних службовців Феміди послухати
Я, слава Богу послухався ... поки що по нулям... але бачу, що завдяки всяким Дурашкевичам картина мінятись може ...
Кормушку и без юриста можете закрыть.А юрист точно с Вашими долгами не расчитаетсяВот как не посмотрю ,они нацеленно помогают,ну просто нет слов)))
У кого есть хороший юрист?
Пусть поможет мне с енотами этими,чтобы я их не кормила и с алексами.))
Может чуточку дороже выйдет,но хоть не надует сторона мфо надеюсь.))
Я когда читаю шо юрЫсты или адФОкаты шото мелят про НКФУ у меня глаз дёргаться начинает...Как бы странно это не звучало, но это самые толковые адвокаты - которые так рекомендуют поступать, а не трясут деньги за бессмысленные адвокатские запросы в шараги и письма в Нацком.
Скільки списано глмнокредитів? Скільки закрито? Як взагалі - турбують чи ні? У мене зараз ділема, наймати юриста чи самій почерзі за допомогою форуму, заяв, скарг і знань, вибивати менші суми для виплат.Де саме?
Ведите...Ой,маразм если честно.
Хочу вести войну с юристом,только толковым.
А сколько у меня денег не должно никого волновать.
Это личное дело каждого![]()
Вам же говорят, что юрист такие вопросы не решает, какой бы квалификации от не былОй,маразм если честно.
Не маразм,повірьте.Ой,маразм если честно.
Юрист не скаже Вам нічого нового.Повірте і не викидуйте гроші на вітерСкільки списано глмнокредитів? Скільки закрито? Як взагалі - турбують чи ні? У мене зараз ділема, наймати юриста чи самій почерзі за допомогою форуму, заяв, скарг і знань, вибивати менші суми для виплат.
А так ,опять звонки соседям,коллажи, письма в нац.ком и 1545?Не маразм,повірьте.
Ми до Вас хочемо донести,що не варто з ними воювати та ще й з юристом за тіло.Вони з часом самі тіло запропонують.Але потрібно набратися терпіння.
Ваши заявы знання и скарги, могут только привести к худшим последствиямСкільки списано глмнокредитів? Скільки закрито? Як взагалі - турбують чи ні? У мене зараз ділема, наймати юриста чи самій почерзі за допомогою форуму, заяв, скарг і знань, вибивати менші суми для виплат.
Нічого не списано,нічого не закрито.Турбують.Скільки списано глмнокредитів? Скільки закрито? Як взагалі - турбують чи ні? У мене зараз ділема, наймати юриста чи самій почерзі за допомогою форуму, заяв, скарг і знань, вибивати менші суми для виплат.
Я свою думку виразила,а Ви самі вирішуйте подальший хід Ваших дій.А так ,опять звонки соседям,коллажи, письма в нац.ком и 1545?
Сколько ждать то их милостыни.
А правильные это, которые в церковь ходят?Юристи є різні, правильні юристи прискорюють процес. І поки балаболи балаболять, вони роблять свою роботу, поки хтось чекає з моря погоди
И что они делают? Эти Ваши "правильные юристы"Юристи є різні, правильні юристи прискорюють процес. І поки балаболи балаболять, вони роблять свою роботу, поки хтось чекає з моря погоди