Помощь адвоката по кредитам на досудебном этапе

Незнаю,хто там кому допомагає,а мені адвокати з якими я консультувалася на початку прострочок,всі як один рекомендували забити,змінити номер телефону,включити режим ❄ і поки чм0шники не підуть до суду ніяк дій не проявляти.
Але ж я від них типу розумніша,почала писати на чмошників скарги куди тільки можна,тепер маю,те що маю.
чм0шники мене "люблять"-по судах і написах я в них мабуть перша в списку.
Ініціатива, та ще й хибна, завжди наказуєма ... треба було все ж вумних службовців Феміди послухати ;)
Я, слава Богу послухався ... поки що по нулям... але бачу, що завдяки всяким Дурашкевичам картина мінятись може ...

Ініціатива, та ще й хибна, завжди наказуєма ... треба було все ж вумних службовців Феміди послухати ;)
Я, слава Богу послухався ... поки що по нулям... але бачу, що завдяки всяким Дурашкевичам картина мінятись може ...
Треба було свого часу прислухатися.

Вот как не посмотрю ,они нацеленно помогают,ну просто нет слов)))
У кого есть хороший юрист?
Пусть поможет мне с енотами этими,чтобы я их не кормила и с алексами.))
Может чуточку дороже выйдет,но хоть не надует сторона мфо надеюсь.))
Кормушку и без юриста можете закрыть.А юрист точно с Вашими долгами не расчитается

Как бы странно это не звучало, но это самые толковые адвокаты - которые так рекомендуют поступать, а не трясут деньги за бессмысленные адвокатские запросы в шараги и письма в Нацком.
Я когда читаю шо юрЫсты или адФОкаты шото мелят про НКФУ у меня глаз дёргаться начинает...

Ой,маразм если честно.
Хочу вести войну с юристом,только толковым.
А сколько у меня денег не должно никого волновать.
Это личное дело каждого :)

Скільки списано глмнокредитів? Скільки закрито? Як взагалі - турбують чи ні? У мене зараз ділема, наймати юриста чи самій почерзі за допомогою форуму, заяв, скарг і знань, вибивати менші суми для виплат.

Ой,маразм если честно.
Вам же говорят, что юрист такие вопросы не решает, какой бы квалификации от не был

Ой,маразм если честно.
Не маразм,повірьте.
Ми до Вас хочемо донести,що не варто з ними воювати та ще й з юристом за тіло.Вони з часом самі тіло запропонують.Але потрібно набратися терпіння.

Скільки списано глмнокредитів? Скільки закрито? Як взагалі - турбують чи ні? У мене зараз ділема, наймати юриста чи самій почерзі за допомогою форуму, заяв, скарг і знань, вибивати менші суми для виплат.
Юрист не скаже Вам нічого нового.Повірте і не викидуйте гроші на вітер

Не маразм,повірьте.
Ми до Вас хочемо донести,що не варто з ними воювати та ще й з юристом за тіло.Вони з часом самі тіло запропонують.Але потрібно набратися терпіння.
А так ,опять звонки соседям,коллажи, письма в нац.ком и 1545?

Сколько ждать то их милостыни.

Ваши заявы знання и скарги, могут только привести к худшим последствиям

Пока юрист будет хлопотать за ваши займы, они сами предложат тело, а он с умным видом присвоит лавры победы себе и заодно Вашу денюжку.

Нічого не списано,нічого не закрито.Турбують.

Вводите в заблуждение... Но ладно, режим ожидания включен))

Юристи є різні, правильні юристи прискорюють процес. І поки балаболи балаболять, вони роблять свою роботу, поки хтось чекає з моря погоди

?
Юристи є різні, правильні юристи прискорюють процес. І поки балаболи балаболять, вони роблять свою роботу, поки хтось чекає з моря погоди
А правильные это, которые в церковь ходят?

И что они делают? Эти Ваши "правильные юристы"

Назад
Угорі