Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Юристи кажуть що заберуть не думаю що наша країна щось подарує і кредити спише нам)))
створіть аналогічну фірму і переманіть всіх клієнтів Манівео до себе.цікаво як можна їх наказати за такі проценти високі
юристи департаменту досудового відділу))yulya29, які юристи?
Реально якась непонятна фігня почалась)))Аж смішно...Люди знаходячи цей фооум спочатку перечитують від А до Я, потім пишуть і задають питання, обмінюються інформацією, а тут, як не Єврогроші приіхали, то хату забирають!!!вот у меня такое впечатление, что вы юристов в глаза не видели.... предоставьте сюда скрин личного кабинете с долгом и пару смс с угрозами и т.д.
все, все я все понял... в паралельной теме только мужик страдает что к нему приехали и сына чуть не забрали еврогроши... странно как-то
А ще думка, в нас ж тут БандерівціЧуйка каже, що людина дійсно переживає за хату. Кали, підставні особи чогось не пишуть в профілі міста Західної України. Бо вони певно думають, що тут всі один одного знають в лице))
а що за тема з Єврогрошима?, а тут, як не Єврогроші приіхали, то хату забирають!!!
Ну Ви вже почиталифорум аполітичний тому на цьому і зупинимось
а що за тема з Єврогрошима?
навряд чи в них є бажання... Та і суми там не такі великі вже...Незнаю таких???
админ разберется.. тут сложно понять... но тот, которому вчера свой номер 9он там искал любые советы), так мне и не позвонил, увы(Ой что то мне кажется что ... Ну сами понимаете.
yulya29, у меня два варианта или паникует или в истерике. Или вы из ихнего кодла?
Як?Платил потом брал потом опять платил потом стало нечем посчитал сколько заплатил сума оказалась 3500$ потом решыл хоть половину свою забрать забрал на етом конец НЕПЛАЧУ
о, аналогично(((( гадыCosa_Nostra, та же сама фігня ))) а ПриватБанк взяв і взагалі ліміт знявпід 0 !!! Ну не під...сти ???
![]()