Получается выход один-платить? Или как?

• Автор теми Автор теми Malinka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 97
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Юристи кажуть що заберуть не думаю що наша країна щось подарує і кредити спише нам)))

вот у меня такое впечатление, что вы юристов в глаза не видели.... предоставьте сюда скрин личного кабинете с долгом и пару смс с угрозами и т.д.

все, все я все понял... в паралельной теме только мужик страдает что к нему приехали и сына чуть не забрали еврогроши... странно как-то

вот у меня такое впечатление, что вы юристов в глаза не видели.... предоставьте сюда скрин личного кабинете с долгом и пару смс с угрозами и т.д.

все, все я все понял... в паралельной теме только мужик страдает что к нему приехали и сына чуть не забрали еврогроши... странно как-то
Реально якась непонятна фігня почалась)))Аж смішно...Люди знаходячи цей фооум спочатку перечитують від А до Я, потім пишуть і задають питання, обмінюються інформацією, а тут, як не Єврогроші приіхали, то хату забирають!!!

Cosa_Nostra, та так :ahaha:ці можуть наговорити... Головне термін який :ahaha: "департамент":crazy:

Чуйка каже, що людина дійсно переживає за хату. Кали, підставні особи чогось не пишуть в профілі міста Західної України. Бо вони певно думають, що тут всі один одного знають в лице))

Чуйка каже, що людина дійсно переживає за хату. Кали, підставні особи чогось не пишуть в профілі міста Західної України. Бо вони певно думають, що тут всі один одного знають в лице))
А ще думка, в нас ж тут Бандерівці;) Бояться серйозного протистояння від наших людей)))

@Kristinadg,та нікуда вони не поїдуть гроші збивати.. може десь у Києві й т.п. великих містах,де є їхні відділення,й може хтось приїхати.. а от пертись за пару сотень км фіг знати як зустрінуть :hunter: навряд чи в них є бажання... Та і суми там не такі великі вже...

yulya29, скажите пожалуйста, а какое отношение Вы имеете к пользователю Хвост!ик? А?

yulya29, один ip у вас

yulya29, так здесь никто никого не знает.

Ой что то мне кажется что ... Ну сами понимаете.

yulya29, у меня два варианта или паникует или в истерике. Или вы из ихнего кодла?
админ разберется.. тут сложно понять... но тот, которому вчера свой номер 9он там искал любые советы), так мне и не позвонил, увы(

Платил потом брал потом опять платил потом стало нечем посчитал сколько заплатил сума оказалась 3500$ потом решыл хоть половину свою забрать забрал на етом конец НЕПЛАЧУ
Як?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі