Получается выход один-платить? Или как?

• Автор теми Автор теми Malinka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 97
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Cosa_Nostra, ну мені ніхто не закине на карту 2000 $ точно))) в мене не був великий ліміт,2000 максимум ці півні встановили мені... Десь місяць тому зняли самі його,в мінус карту загнали. Я оплатив їм.. ще є там щось 3000 до оплати на розстрочку... Потиху плачу...

Cosa_Nostra, Абанк дає ліміти й Альфа банк сам піднімає раз в три місяці по тисячі грн :ahaha: ... У решту банків для мене немає доступних кредитних продуктів :lol:

Rammstein, 3000 то норм. Посильно. Я б на вашому місці теж закрила.
І ше я на Приват зла, коли платила Дінеро і ще якійсь канторі то вони комісію щось коло 300-400 грн знімали.
Точно півні
Недавно в мене в Приваті заг сума боргу була 25000. Це їх проблеми, вони бачили який у мене кредитний рейтинг. І давати мені гроші я їх не просила, це акт доброї волі.

Cosa_Nostra, треба ще не мати МФО щоб ПриватБанк закрити :ahaha: ... Та й там до жовтня договір... А МФО вже в спину дихають...

Cosa_Nostra, за що така комісія? Я через Монобанк всі оплати роблю,нема комісій.

Але нічо собі так арихметика: 2 були винні,2 віддали і ще 3 лишилося

Cosa_Nostra, рейтинг в мене зараз не дуже :ahaha: банки дають коли 360-365 балів в УБКІ,в мене ж на 100 менше....

Я поддерживаю, смените название темы!! Реально бесит!!! Что значит, один выход - платить??

Cosa_Nostra, свідомо заганяють людину в борги надаючи кредитний ліміт при низькому рейтингу...

А якась така комісія. Тільки в Дінеро і ще якоїсь. Там певно у інакшому форматі перевод іде, тіпа як іншій фіз особі за рахунок кредитних коштів

Нет, ну правда!! Люди, одумайтесь, вы в своем уме?? Кому платить?? ypoдам, которые превращают вашу жизнь в ад???

свідомо заганяють людину в борги надаючи кредитний ліміт при низькому рейтингу...
Скажу більше - хіба вони не бачили, що більшість переказів іде на ігрові сайти? Там навіть автоматично категорія у виписці відображалася - Розваги. Ну, я собі порозважалася, а вони най собі тепер сушать голову))))

Cosa_Nostra, за рахунок кредитних завжди комісія є... Вроді 1.5% ... В альфа банк що за рахунок кредитних,що своїх все рівно 4% знімає ..

Cosa_Nostra, та все вони контролюють...

Rammstein, ми зафлудили людині тему:mail1:

Cosa_Nostra, ОПС :hi:я сі борзо вибачєю...

автор, ну а как вы отели-не возвращаете деньги и надеетесь на чудо что они не будут вам звонить?:ahaha: нужно было уже давно сменить номер и не трепать нервы. залягте на дно. напишите у кого вы брали и какие тела,все конторы по разному надоедают

Cosa_Nostra, рейтинг в мене зараз не дуже :ahaha: банки дають коли 360-365 балів в УБКІ,в мене ж на 100 менше....
ну не знаю, у меня сейчас около 360, Приват не дает, зараза, лимита...

а как балы посмотреть? а то рейтинг скачал за 50 грн , а где там балы смотреть?
там в рейтинге и баллы. у вас какой рейтинг? может у вас ноль?:ahaha: вот и баллов не видите:crazy:

Иннокентий, я с плеймаркет скачал приложение УБКИ,там история кредитов и рейтинг есть. Но 50 грн/месяц. А можете через Приват24 заказать на емайл свой,раз в год бесплатно обязаны предоставить гражданину Украины.

Иннокентий, в Приват24 в меню есть раздел Кредитный рейтинг.

Иннокентий, я с плеймаркет скачал приложение УБКИ,там история кредитов и рейтинг есть. Но 50 грн/месяц. А можете через Приват24 заказать на емайл свой,раз в год бесплатно обязаны предоставить гражданину Украины.

спасибо , завтра опробую , заодно и гляну как мой рейтинг рухнул , после 2-х недель просрочки

Карелия, если ноль - то это дефолт уже :ahaha:
Могли быть просрочки у Вас где то,вот и не дают...

Иннокентий, в Приват24 в меню есть раздел Кредитный рейтинг.
а вы отследили закономерность от чего рейтинг зависит? когда поднимается и падает?

Карелия, если ноль - то это дефолт уже :ahaha:
Могли быть просрочки у Вас где то,вот и не дают...
нет, у меня нет прострочек, просто много открытых займов

Иннокентий, скачайте УБКИ,если полтинника не жаль с месяц и будете в курсе . Сразу и глянете кто подал прострочку,кто нет... И не все МФО подают инфо о займе в УБКИ... mycredit и credit365 не подают 100%

Карелия, когда нет много открытых кредитов и часто не продаете запросы на кредит. Вам не дают в связи с большой финансовой нагрузкой... Так и мне сказали...

Карелия, не даёт Приват,то бомбить уши альфа банк,они более лояльны... По себе знаю...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі