Щоденник Полтора года vip в 10 мфо,теперь иду с завтра в просрочку.надоело

• Автор теми Автор теми Avdien
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 84
  • Перегляди Перегляди 3K
Ознайомився з вашим vip-щоденником і хочу дещо додати.
И вот думаю теперь:а где брать то деньги?вот щас я выхожу на просрочки -а дальше что?зарплаты будет хватать как раз до следующей зарплаты.если будут предлагать тела-я их оплачиваю и выходит что опять дефицит в моем бюджете на сумму которую отдал и денег дожить до следующей не зватит.я не знаю как люди выбираются с этого дерьма,и хз как сам буду вылазить.
Люди вибираються з цього коли: а) мають щире бажання вилізти з боргової ями б) мають силу волі та готові не лише мріяти, а й діяти. І чарівне слово "діяти" тут означає змінити своє мислення та спосіб життя: підвищити рівень фінансової грамотності, змінити роботу, оточення, звички, підхід до грошей.

Виходячи з вашої ситуації (принаймні те, що ви описали), то існує декілька ймовірних сценаріїв. Або ви себе заженете в "щурячі перегони", закриваючи один МФО за іншим і виживаючи до наступної зп (обмежуючи себе у всьому в режимі гіперекономії). Або почнете позичати у родичів чи друзів, щоб закривати тіла кредитів і не брати нових, але вляпаєтесь в чергові борги перед людьми. Або ж ви візьмете на себе відповідальність та складете реальний план як вийти з цього болота. Наприклад, пошукати додаткові джерела доходу, підробіток, або змінити основну роботу, щоб збільшити дохід. Вихід завжди є. Спойлер: перші двері зазвичай ведуть до виходу із тепличної зони комфорту😉
Втім, поки що я не бачу в цьому щоденнику чіткого плану дій, окрім самокопання і пошуку простих рішень. Хоча поради щодо того ж самого "рекредит" ви вже отримали.

Ще є варіант піти шляхом найменшого спротиву, прийнявши всі наслідки. Це означає просто забити і спокійно жити собі далі. Як на мене, це лише втеча від проблем, а не їх вирішення. Проте вибір, як завжди, за вами.

Ознайомився з вашим vip-щоденником і хочу дещо додати.

Люди вибираються з цього коли: а) мають щире бажання вилізти з боргової ями б) мають силу волі та готові не лише мріяти, а й діяти. І чарівне слово "діяти" тут означає змінити своє мислення та спосіб життя: підвищити рівень фінансової грамотності, змінити роботу, оточення, звички, підхід до грошей.

Виходячи з вашої ситуації (принаймні те, що ви описали), то існує декілька ймовірних сценаріїв. Або ви себе заженете в "щурячі перегони", закриваючи один МФО за іншим і виживаючи до наступної зп (обмежуючи себе у всьому в режимі гіперекономії). Або почнете позичати у родичів чи друзів, щоб закривати тіла кредитів і не брати нових, але вляпаєтесь в чергові борги перед людьми. Або ж ви візьмете на себе відповідальність та складете реальний план як вийти з цього болота. Наприклад, пошукати додаткові джерела доходу, підробіток, або змінити основну роботу, щоб збільшити дохід. Вихід завжди є. Спойлер: перші двері зазвичай ведуть до виходу із тепличної зони комфорту😉
Втім, поки що я не бачу в цьому щоденнику чіткого плану дій, окрім самокопання і пошуку простих рішень. Хоча поради щодо того ж самого "рекредит" ви вже отримали.

Ще є варіант піти шляхом найменшого спротиву, прийнявши всі наслідки. Це означає просто забити і спокійно жити собі далі. Як на мене, це лише втеча від проблем, а не їх вирішення. Проте вибір, як завжди, за вами.
План такий як і у всіх, просрочки-чекати тіло,сплачувати.манівео і майкредіт якщо запропонують тіло-буду домовлятися щоб розбили на платежі,читав що у людей виходе так.а щоденник створив бо не зміг знайти інфу про рекредіт.там найбільше тіло і він вже розбитий на 9 платежів.завтра буде перша просрочка(щє нічого їм не платив) по тілах в мене 65000 загалом,за пів року планую все владнати.рекредіт залишу на останок,також буду буду домовлятися на тіло з розбиттям на платежі

План такий як і у всіх, просрочки-чекати тіло,сплачувати.манівео і майкредіт якщо запропонують тіло-буду домовлятися щоб розбили на платежі,читав що у людей виходе так.а щоденник створив бо не зміг знайти інфу про рекредіт.там найбільше тіло і він вже розбитий на 9 платежів.завтра буде перша просрочка(щє нічого їм не платив) по тілах в мене 65000 загалом,за пів року планую все владнати.рекредіт залишу на останок,також буду буду домовлятися на тіло з розбиттям на платежі
Це все зрозуміло. Перші кроки ви вже зробили: усвідомили проблему, знайшли форум, вийшли в прострочення і перестали лізти в нові мфо. Це хороший початок👏

Однак потім ви пишете, що не розумієте, як з цього вибратися. Ваші слова:
а где брать то деньги?вот щас я выхожу на просрочки -а дальше что?зарплаты будет хватать как раз до следующей зарплаты.если будут предлагать тела-я их оплачиваю и выходит что опять дефицит в моем бюджете
Тоді як ви збираєтесь за пів року все владнати, якщо зарплати не вистачить навіть на тіло? До того ж, не всі кредитори погоджуються на розбивку платежів від тіла. Власне, через це я і відреагував.
План такий як і у всіх
Тому тактика може як у всіх, але обставини і бюджети у всіх різні! Те, про що я писав - це стратегічний план, і він має бути індивідуальним. Він включає не лише закриття за тіло чи розбиття боргів на частини, а й зміни в підході до фінансів загалом.

Сподіваюсь, тепер моя думка зрозуміла)

У мене також на початок вересня приблизно буде сума тіло +відсотки 70000 грн, працюю в дві зміни

З кредит плюс обережніше,я їх довго морозила,потім місяць тіло пропонували - ось тут їх і закриєте,це десь рік я їх ігнорила,не закрила,суд був першої інстанції,апеляція- програли - 51 тис до виплати з 6000 тис,тепер плачу з розбивкою на 5 місяців)Головне вчасно взяти пропозицію за тіло.
А в суд подали после года игнора?

Доступ обмежте,на фб бажано прибрати не друзям бачити Ваш профіль.У вайбері в налаштуваннях приберіть можливість додавати незнайомим людям Вас в групи.Але у Вас трошки легша ситуація,можливо Вас саме і не будуть діставати.В моєї знайомої мфо на 420 тис і це тіло,ні одного суда,і ніхто нікому не телефонував,вона просто сім карту змінила,соц мережі не закриті.Живе собі спокійно.
А официально работаете?

Привет)полтора года кормил шарашки,устал.уже не вывожу.пролонгации никогда не делал,закрывал и сразу брал по промокоду новый.сейчас самый свежий рекредит(30000 на 9 платежей)взял чтоб погасить мелкие кредиты-завтра иду в просрочку.список:
Рекредит тело:30000
Майкредит:12000
Манивео:9000
Кредит плюс:6000
Финбар 1300(закрою)
Кликкредит 1500(закрою)
Треба :2700
Финстера:1500(закрою)
Моней4ю 2500
Ферст кредит 3000

По всем почитал на форуме,имею представление как действовать.а вот вопрос по рекредит,на форуме не нашел инфы о нем.я взял 30000 ,9 платежей -и вот первый собираюсь прострочить.кто то сталкивался с ними?
Пятый день просрочек в кредит+,и рекредит.звонков 10 телефон заглушает,кто звонит -не знаю.мне и до просрочек спаса телефонного много звонило по типу выгодное предложение для вас и прочие кредиты.кредит плюс несколько смс прислал про оплату,рекредит в вайбере пару раз написал -тоже про оплату.сегодня ушел в просрочку финбар,там 1300 и я думал закрыть его и забыл.зашел в кабинет сегодня-а они уже штраф 350 грн нарисовали.думаю идите тоже лесом.завтра выхожу в просрочку манивео и майкредит.насчет манивео думаю:там продонгация 1000 на 30 дней,и закрыть может в следующем месяце.они единственные чье приложение стоит.хотя я так подумал-ну будут звонить окружению-та и фиг с ними.родные поймут а все остальные лесом если что.
Как то так

Пятый день просрочек в кредит+,и рекредит.звонков 10 телефон заглушает,кто звонит -не знаю.мне и до просрочек спаса телефонного много звонило по типу выгодное предложение для вас и прочие кредиты.кредит плюс несколько смс прислал про оплату,рекредит в вайбере пару раз написал -тоже про оплату.сегодня ушел в просрочку финбар,там 1300 и я думал закрыть его и забыл.зашел в кабинет сегодня-а они уже штраф 350 грн нарисовали.думаю идите тоже лесом.завтра выхожу в просрочку манивео и майкредит.насчет манивео думаю:там продонгация 1000 на 30 дней,и закрыть может в следующем месяце.они единственные чье приложение стоит.хотя я так подумал-ну будут звонить окружению-та и фиг с ними.родные поймут а все остальные лесом если что.
Как то так
Интересное кино было.решил я все таки пролонгировать манивео за 1000,зашел в приложение-а там кнопка светится:добрать денег.а через уже просрочка.ну я и добрал косарь и на этот косарь пролонгировал😂из минусов-если не смогу закрыть в след месяц-тело на тыщу больше будет.но с другой стороны там не одна тыща-поэтому глобально ничего это не меняет

Интересное кино было.решил я все таки пролонгировать манивео за 1000,зашел в приложение-а там кнопка светится:добрать денег.а через уже просрочка.ну я и добрал косарь и на этот косарь пролонгировал😂из минусов-если не смогу закрыть в след месяц-тело на тыщу больше будет.но с другой стороны там не одна тыща-поэтому глобально ничего это не меняет
а зачем?)

Переживаю просто. У меня месяц просрочки у них... Угрожают судом и конфискацией имущества.
А чого боятися суду?Подадуть будете захищатися.Майно ніхто не забере,по домам ніхто не їздить.Якщо не можете змінити ситуацію,просто змініть відношення до неї.

А чого боятися суду?Подадуть будете захищатися.Майно ніхто не забере,по домам ніхто не їздить.Якщо не можете змінити ситуацію,просто змініть відношення до неї.
Как защищаться,если денег даже на защиту нет
Много имущества имеете?
Никакого. Хата арендованная. Наследства нет. ))) машины нет.
Имущество никто не конфискует
А кто их знает. Аванс кредит давит такими же угрозами суд,третьи лица достали уже. И т д.

Не факт,що той суд взагалі буде,а в разі чого завжди можна домовитись з форумними юристами

Назад
Угорі