Подали до суду Європейська агенція з повернення боргів

Тоже подали в суд, но пока нет доков. Я смотрю творят они что хотят вообще такие суммы с людей сбивают... может жалобу куда то коллективную написать))))))

Тоже подали в суд, но пока нет доков. Я смотрю творят они что хотят вообще такие суммы с людей сбивают... может жалобу куда то коллективную написать))))))
Вы официально трудоустроены, если не секрет?)

ЄАПБ конечно еще та "контора"...но и с ними можна бороться и отстаивать свои интересы

Щодо цих, є поки тільки розподіл складу суддів, але не призначено було ще нічого та невідомо які матеріали справи. Хоча, по кредитній історії можу зробити висновок, що десь 5 викуплених кредитів з тілами на 3-5 тис., вони хочуть перетворити на 125К.

Все ж таки краще знайдіть адвоката, у нас на форумі іх є, професіонали у своїй справі, і це не так багато коштуе. Якщо не знайдете, то будете платити все що хоче банк, а це я так розумію в 10 разів більше за адвоката. А за адвоката ще й повернете собі кошти.
Я з адвокатом з форума , заплатила нажаль все, що хоче банк ( тому тут таке…

Щодо цих, є поки тільки розподіл складу суддів, але не призначено було ще нічого та невідомо які матеріали справи. Хоча, по кредитній історії можу зробити висновок, що десь 5 викуплених кредитів з тілами на 3-5 тис., вони хочуть перетворити на 125К.
ви же, трохи вище, писали що є документи в електронному суді.
отже й можна зрозуміти скільки хочуть та по яких кредитах

ви же, трохи вище, писали що є документи в електронному суді.
отже й можна зрозуміти скільки хочуть та по яких кредитах
Це по позову монобанку є. Від тих ЄАПБ ще поки нічого.

отакої дякую а можете трошки оцього отако як воно було з яким адвокатом бо мене ці єапб теж мають засудити і нема на них нічого шахраї навколо біда

А це вже кумедно, насправді.

Вкладення

• Screenshot_20230915_040142.webp
    Screenshot_20230915_040142.webp
    26.2 Кб · Перегляди: 86
Доброе утро. Через какое время подали в суд ?

Що за банк, скиньте хоч номер справи, почитаємо, а то тут таких багато приходить, котрі пишуть що оплатили усі хотєлки банків та мфо, програли суд, а доказів 0, так ще й новий аккаунт.

Назад
Угорі