Подали до суду Європейська агенція з повернення боргів

Реклама/Спам
Natalia_DV, Доброго дня, я сама проходила процедуру банкруства. Може порекомендувати арбітражного керуючого, якщо це в Київській області
Тільки потрібно буде сплатити винагороду арбітражному керуючому.

Natalia_DV, Доброго дня, я сама проходила процедуру банкруства. Може порекомендувати арбітражного керуючого, якщо це в Київській області
Тільки потрібно буде сплатити винагороду арбітражному керуючому.
Luda84, Ви на форумі для реклами арбітражного зареєструвались?

Luda84, Ви на форумі для реклами арбітражного зареєструвались?
Ні. Хочу допомогти кому дійсно потрібна допомога. Сама пройшла та ухвалила план реструктуризації, але працювала без адвоката ( сама в суді себе представляла) тільки заплатила арбітражному внесок згідно закону. Безвихідне становище яке в мене було памятаю та хочу допомогти, але краще коли є заява від арбітражного тоді швидше приймають заяву

Доброго дня! Допоможіть будь ласка!? Європейська агенція з повернення боргів подала до суду. Потрібна допомога юриста.

Це абсолютно не має значення. У всіх по різному. Можуть і взагалі не подати .
Доброго дня.Скажіть будь ласка чи можна домовитися з ЄАПБ про виплату боргу.Апеляцію програла.Суд назначив 47.951 грн виплатити їм.Відкрито виконавче провадження.Працюю офіційно,не хочеться щоб з зарплати вираховували 20%.Можливо хтось домовлявся з ними чи маєте номер?

Доброго дня.Скажіть будь ласка чи можна домовитися з ЄАПБ про виплату боргу.Апеляцію програла.Суд назначив 47.951 грн виплатити їм.Відкрито виконавче провадження.Працюю офіційно,не хочеться щоб з зарплати вираховували 20%.Можливо хтось домовлявся з ними чи маєте номер?
Ну виконавцю писати , дзвонити. Більше тут нема шансів. Все просто

Європейська агенція з стягнення боргу подала до суду, що робити.....

через ел.суд , або при відкритті провадження у помічника судді або прийде по пошті
Скажіть , якщо немає часу зараз цим займатися, що буде??
Работаете официально?
Так
Работаете официально?
Так

Назад
Угорі