рішення прийшло, чи ухвала про відкриття провадження?Вітаю. Сьогодні і дії пришло повідомлення про рішення суду. Хто може в цьому допомогти?
пишіть по контактах в підпису, розбиремось що з цим робити
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
рішення прийшло, чи ухвала про відкриття провадження?Вітаю. Сьогодні і дії пришло повідомлення про рішення суду. Хто може в цьому допомогти?
Вітаю вас з маленькою перемогоюДещо підійму тему.
Вчора було засідання, суддя не ухвалив позов єапб, а переніс засідання на 2 місяці.
При цьому суддя не був на стороні контори, а навпаки зацікавлений в "полюбовному" рішенні ситуації.
При мені зателефонував до представника ЄАПБ та запропонував їм списати частину суми і вирішити це питання без ухвал чи скасування позову.
Відповідно вже сьогодні вранці представники єапб називали суму меншу, ніж хотіли в позові(причому суттєво).
Окремо хочу подякувати Tarass за консультацію по цьому питанню. За рахунок інформації від нього засідання в суді відбулося набагато легше для мене.
Завжди будь ласка.Дещо підійму тему.
Вчора було засідання, суддя не ухвалив позов єапб, а переніс засідання на 2 місяці.
При цьому суддя не був на стороні контори, а навпаки зацікавлений в "полюбовному" рішенні ситуації.
При мені зателефонував до представника ЄАПБ та запропонував їм списати частину суми і вирішити це питання без ухвал чи скасування позову.
Відповідно вже сьогодні вранці представники єапб називали суму меншу, ніж хотіли в позові(причому суттєво).
Окремо хочу подякувати Tarass за консультацію по цьому питанню. За рахунок інформації від нього засідання в суді відбулося набагато легше для мене.
Что в итоге если не секрет?В мене вони купили 5 договорів, тіло около 50 к, трішки менше, то подали позов на 270 000 грн, 16.05 буде друге засідання
Подозреваю, что Тигипко купил новый гелик, ибо в старом пепельница засорилась. У меня эти п&₽ы тоже висят где-то далеко, но могут приблизиться. Не хотелось бы)Что в итоге если не секрет?
Не тіш себе марними надіями.Виникло питання : " Якщо мати статус контроль в ІБК, то чи вплине це на те, що такі браві контори як ЄПАБ не зможуть бачити мою кредитну історію і через це не скуплять кредити до кучі, щоб піти з захмарною сумою до суду?".
Ну і ладноНе тіш себе марними надіями.
Їх дії важко підгнати хоч під якусь логіку. Комусь і 5 років нічого, комусь відразу сиплетьсяНу і ладно
Та я вже зрозуміла, що там з логікою проблеми ?Їх дії важко підгнати хоч під якусь логіку. Комусь і 5 років нічого, комусь відразу сиплеться
А якщо взагалі немає документів? Просила позовну заяву чи хоть якусь інформацію сказали що треба подавати до суду прохання. А я не знаю куди і якБегите с того захиста, это шахраї
Юридичні послуги - вот тут выбирайте любого из 4 юристов и к нему за консультацией с документами!
Через электронный суд модно получить все документы по делуА якщо взагалі немає документів? Просила позовну заяву чи хоть якусь інформацію сказали що треба подавати до суду прохання. А я не знаю куди і як
Багато брала кредитів, каюсь, буду потрішки все вирішувати, аби тільки суд виграти
Зарегистрируйтесь в электронном суде, там должны будут быть документы. Правда должны быть электронная подпись. Скачиваете доки и с ними к юристу.А якщо взагалі немає документів? Просила позовну заяву чи хоть якусь інформацію сказали що треба подавати до суду прохання. А я не знаю куди і як
Багато брала кредитів, каюсь, буду потрішки все вирішувати, аби тільки суд виграти
Или Дия.ПодписьЗарегистрируйтесь в электронном суде, там должны будут быть документы. Правда должны быть электронная подпись. Скачиваете доки и с ними к юристу.
А це можна зробити з паспортом книжкою? Бо у мене в дії лише код і все через те що паспорт старийИли Дия.Подпись
Аааа, тогда не получится... или ID карта, или загранникА це можна зробити з паспортом книжкою? Бо у мене в дії лише код і все через те що паспорт старий
І через це підпис не могла зробити