Подали до суду Європейська агенція з повернення боргів

Ви маєте на увазі , що немає сенсу, якщо що боротися?
сенс є завжди.
по-перше, все таки, приймаються рішення про відмову в повному обсязі.
по-друге, вони ж ліплять відсотки зі стелі. якщо не боротись, то суд присудить все, а так, можна збити суму до більш меньш прийнятної

сенс є завжди.
по-друге, вони ж ліплять відсотки зі стелі. якщо не боротись, то суд присудить все, а так, можна збити суму до більш меньш прийнятної
Скажіть, будь-ласка, а з чого могла вирости так сума заборгованості 270 000?

сенс є завжди.
по-друге, вони ж ліплять відсотки зі стелі. якщо не боротись, то суд присудить все, а так, можна збити суму до більш меньш прийнятно

сенс є завжди.
Слава Богу, цікаво, а були позитивні суди з ними на користь, відповідача?

Слава Богу, цікаво, а були позитивні суди з ними на користь, відповідача?
звичайно)))
я про відсоткове відношення між відмовами в повному обсязі і повним/частковим задоволенням позову кажу. таке співвідношення, нажаль, на користь ЄАПБ

звичайно)))
я про відсоткове відношення між відмовами в повному обсязі і повним/частковим задоволенням позову кажу. таке співвідношення, нажаль, на користь ЄАПБ
А як на практиці частіше буває?

А як на практиці частіше буває?
я ж написав))))
звичайно)))

Как связаться с судом ?
Спасибо за поддержку, юриста уже нашла. Связались с судом, там говорят что иск почти на 270 000 грн, не могу понять откуда такая сумма? Или это у этих ЭАПБ слишком большие хотелки, я не знаю. Но успокоить себя не могу, хотя в просрочках уже давно.

Добре, незнаю як Вам правильно поставити запитання, щоб Ви зрозуміли.
Дякую...
не знаю, як вам відповісти, щоб ви зрозуміли)))
написав же, що рішень на користь ЄАПБ більше ніж рішень на користь позичальників

звичайно)))
А ви були взагалі на цих судах ? Може то така статистика для цифри зроблена ...присудили комусь ,кого вже в живих нема ,або взагалі леві справи набили для пугалок ....я наприклад певен ,що суд це не дуже класна перспектива і дуже довга для колекторів ... набагато проще домовитись на лояльних умовах для кожного ...і бистріше і вигідніше обом сторонам

А ви були взагалі на цих судах ? Може то така статистика для цифри зроблена ...присудили комусь ,кого вже в живих нема ,або взагалі леві справи набили для пугалок ....я наприклад певен ,що суд це не дуже класна перспектива і дуже довга для колекторів ... набагато проще домовитись на лояльних умовах для кожного ...і бистріше і вигідніше обом сторонам
звичайно не був))))
де я, а де суди?)))

звичайно не був))))
де я, а де суди?)))
Тоді не треба писати про ,якусь там статистику ...якби так просто все було пішов подав ,до суду,виграв справу ,отримав зверху плюс 50к то всі б подавали до суду...це була б просто золота жила ...а біля б судів стояла фури загружені позовами ...

Тоді не треба писати про ,якусь там статистику ...якби так просто все було пішов подав ,до суду,виграв справу ,отримав зверху плюс 50к то всі б подавали до суду...це була б просто золота жила ...а біля б судів стояла фури загружені позовами ...
ок))) обов'язково врахую ваше побажання, що і де мені писати)))

Ви серьйозно? Нічого, що Тарас один з провірених і провідних юристів форума? Він то точно компетентніше вас в цих питаннях))) як взагалі можна "набити лєві справи" для пугалок)

Назад
Угорі