malva38
Форумчанин
- Дописи
- 959
- Реакції
- 587
- Бали
- 2755
malva38 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
судСкажіть , якщо немає часу зараз цим займатися, що буде??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
судСкажіть , якщо немає часу зараз цим займатися, що буде??
Будет суд без вашего участия и присудят все что они просят с вероятностью 99.9%Скажіть , якщо немає часу зараз цим займатися, що буде??
Як мені цей відзив зробити, треба йти в суд, чи як?я вивчила про ЄАПБ практично за рік всі рішення із реєстру , якшо без відзиву то практично присуджують те шо просять
Ідіть в суд. Отримуйте документи. З документами в руках зверніться до юристів/адвокатів. Рекомендую форумних.Як мені цей відзив зробити, треба йти в суд, чи як?
звертайтеся до адвокатів з форуму , якшо у Вас не юридична освіта Ви не напишите відзив , вибирайте юриста , матеріали справи йому надайте і в бійЯк мені цей відзив зробити, треба йти в суд, чи як?
А зроботою, що буде, не звільнять?звертайтеся до адвокатів з форуму , якшо у Вас не юридична освіта Ви не напишите відзив , вибирайте юриста , матеріали справи йому надайте і в бій
звертайтеся до адвокатів з форуму , якшо у Вас не юридична освіта Ви не напишите відзив , вибирайте юриста , матеріали справ
звертайтеся до адвокатів з форуму , якшо у Вас не юридична освіта Ви не напишите відзив , вибирайте юриста , матеріали справи
Это еще за что? Вы что, уголовник?))А зроботою, що буде, не звільнять?
Дякую, в дії прочитав що наклали КЕП, цього треба боятися?Юрій с, а хто Ваш кредит їм продав?
Ви можете зателефонувати в суд, запитати, чи можуть Вам надати документи у електронному вигляді.
За 10 років маю 7 судових справ і 7 виконавчих проваджень.А зроботою, що буде, не звільнять?
В мене батьки, майна свого немає, переживаюЗа 10 років маю 7 судових справ і 7 виконавчих проваджень.
Не звільнили. І не пропонували йти.
Чи стоє цього боятися ?В мене батьки, майна свого немає, переживаю
Ні ) , це лиш означає, що на документи накладено електронний підпис.Дякую, в дії прочитав що наклали КЕП, цього треба боятися?
ДякуюНі ) , це лиш означає, що на документи накладено електронний підпис.
Можете ще на сайті «Судова влада» моніторити стан перебігу справи.
Якщо у Вас провадження з викликом сторін, то якщо Ви не зʼявитесь на засідання, то, скоріш за все, спочатку перенесуть розгляд.
всеодно моніторьте , бо багато справ є і без виклику до суду , то справи малозначні рахуються .. або просто заочне рішення суддя може винести..будьте пильні
Вам мабуть що так...Дякую, в дії прочитав що наклали КЕП, цього треба боятися?
це ж чудовобо просто заочне рішення суддя може винести
Если нет времени доверьте это юристу.Скажіть , якщо немає часу зараз цим займатися, що буде??
Так
Так