Подали до суду Європейська агенція з повернення боргів

я вивчила про ЄАПБ практично за рік всі рішення із реєстру , якшо без відзиву то практично присуджують те шо просять

Як мені цей відзив зробити, треба йти в суд, чи як?
звертайтеся до адвокатів з форуму , якшо у Вас не юридична освіта Ви не напишите відзив , вибирайте юриста , матеріали справи йому надайте і в бій

звертайтеся до адвокатів з форуму , якшо у Вас не юридична освіта Ви не напишите відзив , вибирайте юриста , матеріали справи йому надайте і в бій
А зроботою, що буде, не звільнять?
звертайтеся до адвокатів з форуму , якшо у Вас не юридична освіта Ви не напишите відзив , вибирайте юриста , матеріали справ

звертайтеся до адвокатів з форуму , якшо у Вас не юридична освіта Ви не напишите відзив , вибирайте юриста , матеріали справи

Юрій с, а хто Ваш кредит їм продав?

Ви можете зателефонувати в суд, запитати, чи можуть Вам надати документи у електронному вигляді.

За 10 років маю 7 судових справ і 7 виконавчих проваджень.
Не звільнили. І не пропонували йти.
В мене батьки, майна свого немає, переживаю
В мене батьки, майна свого немає, переживаю
Чи стоє цього боятися ?

Останнє редагування:
Дякую, в дії прочитав що наклали КЕП, цього треба боятися?
Ні ) , це лиш означає, що на документи накладено електронний підпис.

Можете ще на сайті «Судова влада» моніторити стан перебігу справи.
Якщо у Вас провадження з викликом сторін, то якщо Ви не зʼявитесь на засідання, то, скоріш за все, спочатку перенесуть розгляд.

Ні ) , це лиш означає, що на документи накладено електронний підпис.

Можете ще на сайті «Судова влада» моніторити стан перебігу справи.
Якщо у Вас провадження з викликом сторін, то якщо Ви не зʼявитесь на засідання, то, скоріш за все, спочатку перенесуть розгляд.
Дякую

Назад
Угорі