Вісімнадцять
Форумчанин
- Дописи
- 22
- Реакції
- 9
- Бали
- 3565
Вісімнадцять не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дуже гарно пам'ятаю той день коли вперше дізналась про можливість "легко примножити кошти": зустрічаю знайомо, який має дуже гарний настрій, адже за день підняв на ставках 5000(на той момент для мене це були великі кошти). Що таке ставки я знала і розуміла, але завжди ставилась до цього байдуже.
Але ось, після почутого про те як можна "заробити кошти", я вирішую також почати ставити....і з того моменту ніяк не можу це закінчити.
Розповідати всю історію довго...
Якщо коротко: зараз мені 21, ставлю вже 4-роки і не знаю що з цим робити.
Думаю проблеми у ігроманів у всіх однакові: порушений психічний стан, відсутність емоцій та бажання жити, ну і великі борги.
Ставити я почала в 18, і радію що на той момент майже всі кредити і МФО мені відмовляли або давали відносно невеликі суми.(Якщо зібрати все разом, то без відсотків маю орієнтовно 30-35 тисяч боргу перед МФО)
Адже якби не погана кредитна історія та прострочення, то напевне зараз набрала б в 10 разів більше.
Маю чудову сім'ю та хлопця, які ,на жаль, не знають про мою залежність.
Да і як розповісти це я навіть не уявляю.
Так як кредити більше не дають, я постійно програю свою заробітню плату. За день можу програти 5-10 тисяч, і потім знову чекаю зарахування частини зарплати і знову її програю.
Коли програю то обіцяю собі, що це була остання ставка, але як тільки знову бачу кошти на карті то одразу забуваю про обіцяне.
Відчуваю себе зараз жахливо, постійна брехня сім'ї, фінансовий та моральний стан на 0.
Не розумію навіщо воно мені?Молода дівчина, маю непогану роботу та сім'ю...
Але ось, після почутого про те як можна "заробити кошти", я вирішую також почати ставити....і з того моменту ніяк не можу це закінчити.
Розповідати всю історію довго...
Якщо коротко: зараз мені 21, ставлю вже 4-роки і не знаю що з цим робити.
Думаю проблеми у ігроманів у всіх однакові: порушений психічний стан, відсутність емоцій та бажання жити, ну і великі борги.
Ставити я почала в 18, і радію що на той момент майже всі кредити і МФО мені відмовляли або давали відносно невеликі суми.(Якщо зібрати все разом, то без відсотків маю орієнтовно 30-35 тисяч боргу перед МФО)
Адже якби не погана кредитна історія та прострочення, то напевне зараз набрала б в 10 разів більше.
Маю чудову сім'ю та хлопця, які ,на жаль, не знають про мою залежність.
Да і як розповісти це я навіть не уявляю.
Так як кредити більше не дають, я постійно програю свою заробітню плату. За день можу програти 5-10 тисяч, і потім знову чекаю зарахування частини зарплати і знову її програю.
Коли програю то обіцяю собі, що це була остання ставка, але як тільки знову бачу кошти на карті то одразу забуваю про обіцяне.
Відчуваю себе зараз жахливо, постійна брехня сім'ї, фінансовий та моральний стан на 0.
Не розумію навіщо воно мені?Молода дівчина, маю непогану роботу та сім'ю...