Вітаю! Я вже тут не вперше і писав сюди що я збираюсь зупинитись, не хочу більше грати і тд. Але я не зупинився, я продовжив програвати все що в мене було і досі це роблю. Виглядає парадоксально, адже я взагалі не відчуваю нічого від виграних коштів, але хочу знову і знову відчувати ті самі відчуття емоційних гойдалок. Мене дуже починає ламати коли їх нема, я мав ремісії в 2-3 місяці максимум. І чесно, я навіть не знаю який сенс мого життя, адже воно крутиться лише навколо азарту. Я заробляю в місяць 120-140 тис грн. в місяць і програю їх всі. Зараз я винен десь близько 130 тис грн. І я розумію, що заробляю я дуже багато і в той же час я не купував собі одягу ніякого з минулого року. Я розумію багато хто напише, що я просто не хочу зупинитись, бо нема бажання, але я неймовірно виснажений і залежність мене штовхає знову і знову до гри. Можливо я хочу почути якусь пораду, або ж якісь думки з вашого досвіду. Я впевнений що я можу допомогти собі лише сам, але я вже хапаюсь за кожну можливість хоть щось змінити в житті. Я втомився бути постійним брехуном, хоч і казав я вже це не один раз. Залежність це дуже страшно, дякувати Богу я ще живий, а значить кожен день це можливість щось змінити....