Ви впевнені що він Вам дуже потрібен в житті? Бути одною не так вже і погано, я Вам скажу. Я колись повернулася до колишнього, а в нього, як вияснилось, стався рецидив алкоголізму після років 8-10 практично повної тверезості. Я знала про "епізод 1", але сильно недооцінювала проблему.
Своїх кредитів із-за своїх проблем вистачає.
Подумайте, чи дійсно він Вам настільки дорога і важлива людина в житті.
Та це і є проблема - карма мене б'є по життю. Взагалі, це моє перше кохання. Ми пів року позустрічались. Потім так вийшло, що наші шляхи розійшлись.
Після того в мене було два чоловіка з якими я жила, шлюб,тощо, а цей в голові сидів забути не могла.
Але в мене, в кращому вигляді,було з другим. Поки ми були на відстані - ревнощі, пристрасті,але гроші я не витрачала ніколи на нього. Максимум обмін подарунками на свята.
Потім спочатку трохи жили в нього в Маріуполі,з його бабусею. Там він робив, мінім зарплатаню.отримував, я не робила, але в мене були великі заощадження на той час. Бабуся робила, теж, як і ми - купувала продукти.
Переїхав до мене - місяць не було роботи. Я робила і офіційно, і додатковий заробіток. Потім влаштували його на роботу- все норм живи і радій. Так тільки зарплату отримає (а яка там була 2018 рік не багато отримавув) - все то не чіпай, то ми поїдемо в Маріуполь на тиждень,бо я сумую. І умова тільки зі мною їхати. А квиток дорогий 2000 тільки дорога в дві сторони + сигарети постійно (пачка в день мінімум), коротше на цій почві через пів року ми і розійшлись.
Я сказала, що хвате.
Він, мама його, друзі, сусіди звонили десь місяці три "приїдь його забери, він сумує, йому соромно, що він так кинув не гарно роботу" - тільки приїдь.
Я чітко вирішила "досить" і більше року жила для себе в своє задоволення, навіть не шукала нікого. Потім знову два невдалих досвіда) і потім колишній чоловік.
А ще й цей з Маріуполя до цього часу пробивається зі мною спілкуватись - не хочу. Всюди заблокувала.
І якось в періоді між тим всим з'являється це моє перше кохання.
Мабуть, з голови не виходив через незавршенність.
Раніше не розуміла і осуджувала як можна заради чоловіка брати кредити? От прилетіло по голові. А разом з тим може воно і виб'є травматичну привязаність, якій більше 10 років?
От такий кармічний шлях я прохожу))
Та він не лудоман - в нього є определена "отбитість" - дратись з тцк, ще щось заворошити, почати розборки з моїм колишнім - а там колишній чоловік той ще кадр. Типу він військовий і має право на все. Зараз заспокоївся наче.
От колишній іноді лудоманив. Раз виграв гроші, і на них купив малому два костюмчик.
Але там була реальна проблема з алкоголем. І я подала на розлучення, а він відразу пішов до зсу.
В нього до цього часу вона: він п'є, штрафи, потім мені аліменти не доплачують.
Причому його якось з рем бригади перевели на дронщика. Але він все одно умудряється іноді зарисувати голосові підбуханим.
З саперів його поперли серез суд, про вживання алкоголю військовими в людних місцях.