Трум-Трум
Перевірений
- Дописи
- 1417
- Реакції
- 1971
- Бали
- 698
Трум-Трум не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У Вас была очень хорошая КИ такие большие тела, интересно как они Вам дали их.... Суммы колоссальные)Зараз взялася писати всі МФО і мене схопив параліч..
Ще навесні їх було 3 штуки.. потім з роботою стало фігово. З доходу лише ВПО на себе і дитину. Зараз взагалі без роботи.
Сума тіла:
Манивео- 25т
КредитПлюс-25т
Кредит 7-32500
Май кредит - 25т
Слон- 32т
Селфи-35т
Тенго-10000
Амиго-10000
Милоан-10000
Алекс- 6000
Лоан+ - 7000
Старфин 15000
Сан кредит 10000
Ферсткредит 20000
Финсфера 10000
Аванс 20000
Финбар 5000
Панго-10000
ТвояПозика 15000
ФинХ-16000
Крім цього є ще банки. Про них буде трохи пізніше..
Поговорила з батьками. Без подробиць, але щоб знали що можуть телефонувати. Чоловік неофіційний ще не знає..Збираюсь силами як сказати..бо якщо кине, то взагалі без фінансової підтримки залишусь. Але я зрозумію..хоч і важко це буде прийняти.
Єдине що переживаю, що прописана у батьків і не дай Боже хтось прийде..
Щось зараз написала і взагалі накрило, дивлячись на всі ці страшні цифри реально.
П.С. Не наркоманка, не ігроманка, не алкоголічка.
До прострочки закрила Єгроші і КредитКасу. З бітами та іншими криптошарашками не звʼязалась лише тому, що трошки тупенькахоча, воно і так видно..
![]()
А кто подал интересноНе пишіть дурниць, я як людина у якої так само по шарагам і за 4 роки тільки 2 подали до суду
От хочеться казати як у рілсі: самі винуваті, бачили кому даютьУ Вас была очень хорошая КИ такие большие тела, интересно как они Вам дали их.... Суммы колоссальные)
А кто подал интересно
Это точно). Просто такие тела ну прям очень большие...От хочеться казати як у рілсі: самі винуваті, бачили кому дають![]()
Я б з гордістю сказала що старалася ) але не в цьому випадкуЭто точно). Просто такие тела ну прям очень большие...
Розкажіть що і як закрили )Я б з гордістю сказала що старалася ) але не в цьому випадку
Головне тіла покажітьЯ б з гордістю сказала що старалася ) але не в цьому випадку
Які сховані у шафіГоловне тіла покажіть![]()
теж дуже цікаво побачити повну картину через час, що і як змінилосьРозкажіть що і як закрили )
Читала повністю ваш щоденник і тепер цікаво як все у вас є
Треба знайти час на то всьо. Воно кАнешна аж приємно, що люди цікавляться моїми справами, але хотілося б щоб та писанина моя була у стилі old money (мрії..мрії..теж дуже цікаво побачити повну картину через час, що і як змінилось
трум-трум, ВИ НАЙКРАЩА
без вас і вашого треду втратив би віру в майбутнє..
Вам названивают шараги?Треба знайти час на то всьо. Воно кАнешна аж приємно, що люди цікавляться моїми справами, але хотілося б щоб та писанина моя була у стилі old money (мрії..мрії..), а не як зараз у стилі « записки божевільної»
![]()
Э таке. Але вже не так настирно. Там вже не шараги а факторинг.Вам названивают шараги?
А близких задрачивали?Э таке. Але вже не так настирно. Там вже не шараги а факторинг.
Деякі контори прям дуже. Тільки не завжди ж казали хто і яка саме це компанія. В мене перше місце по заколупуванню оточення зайняли АФК. Ото упирякиА близких задрачивали?
Привіт. Усе так само як і було, лише суди додалисяТрум-Трум, вітання. Як справи?
Добре що все добре. Борги то тимчасово.Привіт. Усе так само як і було, лише суди додалися. Боргів поки так само багацько. Хоча наче й сплачую тим, хто домовитись погодився.
Часу нема, життя біжить. А я ніде і нічо не встигаю![]()
Саме так. Вже нервова система не реагує на то всьо так, як півроку тому . Змирилась))Добре що все добре. Борги то тимчасово.
А з ким у вас суд?Саме так. Вже нервова система не реагує на то всьо так, як півроку тому . Змирилась))
Поки Фінсфера вирішила виділитися розумом і подали до суду.А з ким у вас суд?