Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Може, якийсь стереотип чи статистика. Треба почитати про відсоток самогубств через борги 😵‍💫
Подивились "Гру в кальмара" 1 сезон🤣 Якщо пам'ятаєте, там один з героїв ліг у ванну в діловому костюмі і пив алкоголь, а в самому фіналі таки наклав на себе руки.

Подивились "Гру в кальмара" 1 сезон🤣 Якщо пам'ятаєте, там один з героїв ліг у ванну в діловому костюмі і пив алкоголь, а в самому фіналі таки наклав на себе руки.
Надіюсь, мене чекає не такий фінал 🤣

Може, якийсь стереотип чи статистика. Треба почитати про відсоток самогубств
О, оце в мене теж така тема була на початку історії. Не зрозуміла , правда, чому так подумали. Бо я хоч і переживала перші тижні дуже, але в розмовах з родичами показувала стійку позицію щодо проблеми з боргами. Я не можу собі дозволити такого «щастя», бо в мене дитина є. Це як мінімум аргумент до адекватності в моїй поведінці.
В мене теж аналогічна ситуація ) Мама щодня дзвонила , просила нічого собі не зробити. Свекруха і досі надсилає якісь мотиваційні картинки і відео. Щось про цінність життя😊 А взагалі, як сказала моя кума поліцейська, що вони декілька разів приїжджали на виклики , де люди покінчували із життям саме через борги(( Така от сумна статистика…

Вкладення

• IMG_8546.webp
    IMG_8546.webp
    43.1 Кб · Перегляди: 16
Я его тоже недавно посмотрела все сезоны,и надо де как совпала что решила посмотреть именно сейчас когда уже в жoпe с долгами...

Пройшов майже місяць, і мені прийшов лист від НБУ , відповіддю на мою скаргу по АФК😆 пишуть що нема в них до мене претензій. Канєшно нема, бо закриті давно. Але розписали аж на 4 листки своє розслідування.

Пройшов майже місяць, і мені прийшов лист від НБУ , відповіддю на мою скаргу по АФК😆 пишуть що нема в них до мене претензій. Канєшно нема, бо закриті давно. Але розписали аж на 4 листки своє розслідування.
Та одно название НБУ.. . А так ....

Мне тоже на мое заявление закрыть мою кредитную историю.....прислали на херову тучу мою кредитную историю.....спасибо я ее и так знаю. Написали бы просто тетя услуга платная и все ....а так ответ был ну просто какая то ахинею....

Назад
Угорі