Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
А банда Милоан як ведёт себя? Сильно террор устраивают,Вам или и близким?что то предлагают?
У них поки тільки роботом дозвони та смс про списання штрафів та частини відсотків. Ну і орієнтовна вартість судового позову.🤷‍♀️

Чекатиму і гроші відкладатиму 🙈 Хай вам щастить 😘бажаю щоб все що задумали збулося 🥰🙏

мене теж цікавить я сьогодні в Мілоан вийшла на про строчку 😅тепер три мфо будуть наярювати а потім ще 5 додасться по черзі .
Дякую) Вам також сил та терпіння на цій слизькій доріжці виходу з кредитного болота.

Ох, добралася написати хоч трошки. Часу з новою роботою щось зовсім немає ( грошей поки також😆, тільки кипить голова).
Чоловік лікується, все під контролем.( Дякую Богу!)
Останній тиждень пройшов в такому темпі, що не було навіть часу дивитися що там пишуть мфошники.
З останнього;
Кредит+ - тіло одним платежем.
Слони - тіло одним платежем.
Кредит7- тіло одним платежем або тіло і відсотки частинами.
Аванс- менше тіла одним платежем.
Так як тіла великі то ні одну пропозицію не можу зараз прийняти 🤷‍♀️
Можливо хтось з них погодиться на платежі. Поки мовчать. Сумно що так швидко пропонують гарні умови а грошей нема.
Когось повністю за тіло зможу закрити не раніше середини березня..
А ще банда міолану🤦‍♀️ по ним вже 3й платіж пропущено..
Щось все зовсім не за планом..
Я вже Вас загубила 😎
Мала досвід спілкування з менеджером Авансят. Знову таки, не можу викласти скріни, але дуже хочеться. Я такого ще не бачила, переплюнув Бітів 🫠🤣

Ох, добралася написати хоч трошки. Часу з новою роботою щось зовсім немає ( грошей поки також😆, тільки кипить голова).
Чоловік лікується, все під контролем.( Дякую Богу!)
Останній тиждень пройшов в такому темпі, що не було навіть часу дивитися що там пишуть мфошники.
З останнього;
Кредит+ - тіло одним платежем.
Слони - тіло одним платежем.
Кредит7- тіло одним платежем або тіло і відсотки частинами.
Аванс- менше тіла одним платежем.
Так як тіла великі то ні одну пропозицію не можу зараз прийняти 🤷‍♀️
Можливо хтось з них погодиться на платежі. Поки мовчать. Сумно що так швидко пропонують гарні умови а грошей нема.
Когось повністю за тіло зможу закрити не раніше середини березня..
А ще банда міолану🤦‍♀️ по ним вже 3й платіж пропущено..
Щось все зовсім не за планом..
О через скільки слони і кр7 пішли на тіло бо в мене вже місяць і слони тільки на тіло і зверху1500 кр7 зверху 5000 хочуть

Я вже Вас загубила 😎
Мала досвід спілкування з менеджером Авансят. Знову таки, не можу викласти скріни, але дуже хочеться. Я такого ще не бачила, переплюнув Бітів 🫠🤣
Це з якої шараги менеджер? А чому скріни не можете викласти?

Думаєте, почнуть ще більший терор, якщо здасте його тут?😆

MaryRid, скільки ще незакритих шараг маєте?
Думаю, так. Бо я чесно була шокована. Ніколи б не подумала, що саме ця компанія таке може творити 🤣

Ой, ще мені багато тягнути свої гріхи 😆 Вже наче ФерстКредіт до «тіла» підвела. Це успіх для мене 😆

А у Вас?

Думаю, так. Бо я чесно була шокована. Ніколи б не подумала, що саме ця компанія таке може творити 🤣

Ой, ще мені багато тягнути свої гріхи 😆 Вже наче ФерстКредіт до «тіла» підвела. Це успіх для мене 😆

А у Вас?
Це по телефону спілкувалися з менеджером?
В мене, крім слонів(закрив у січні) ще всі висять як тягар..🤫😏

Це по телефону спілкувалися з менеджером?
В мене, крім слонів(закрив у січні) ще всі висять як тягар..🤫😏
Ні, менеджер мені писав 🤣

Розумію 😒 Але все буде добре, не швидко, однак, рухаємось 👍

Розумію це, але поки немає грошей, залишається надіятися на краще...руху ніякого немає з боргами, і роботи практично немає...

Розумію це, але поки немає грошей, залишається надіятися на краще...руху ніякого немає з боргами, і роботи практично немає...
Треба нам було йти на начальників Укрпошти та Укрзалізниці 😆 Мали б по мільйону на місяць 🫠

Я вже Вас загубила 😎
То я сама трошки загубилась🤪 мені в смс пропозицію прислали, ніколи мені з ними спілкуватися🤷‍♀️

О через скільки слони і кр7 пішли на тіло бо в мене вже місяць і слони тільки на тіло і зверху1500 кр7 зверху 5000 хочуть
В мене всі шараги ~ 2 місяці. Хтось 1,5 місяці. Конкретно ці активізувались останні два тижні.

Мери, що у Вас з плюсами? Бо мене прям штурмують . З фразами що вже ось- ось передадуть справу кудись там в інший відділ. Розумію що то лякалки, але ж але)
У Вас вони довше ніж в мене. Все так же виносять мозок?

Останнє редагування:
Мери, що у Вас з плюсами? Бо мене прям штурмують . З фразами що вже ось- ось передадуть справу кудись там в інший відділ. Розумію що то лякалки, але ж але)
У Вас вони довше ніж в мене. Все так же виносять мозок?
Написала їм, щоб надали мені довідку про заборгованість та пропозицію щодо закриття кредиту, офіційним листом. Мовчання 🥶 Як терорити то перші, а як до діла - у ліс 🌳 Може, надішлють саме паперовим листом 😏🤣

Написала їм, щоб надали мені довідку про заборгованість та пропозицію щодо закриття кредиту, офіційним листом. Мовчання 🥶 Як терорити то перші, а як до діла - у ліс 🌳 Може, надішлють саме паперовим листом 😏🤣
Мені писав один притрушений з плюсів в техніці погроз. Так як і слони, про те що будуть до третіх осіб звертатися щоб допомогли мені борг закрити та поставили мене на шлях істинний 🤦‍♀️( ******, блін). Хоча скоріш за все слони і телефонують по оточенню. Думаю що або слони, або плюси.
Написала їм що телефонний штурм оточення нічого окрім скарг не принесе їм.

Мені писав один притрушений з плюсів в техніці погроз. Так як і слони, про те що будуть до третіх осіб звертатися щоб допомогли мені борг закрити та поставили мене на шлях істинний 🤦‍♀️( ******, блін). Хоча скоріш за все слони і телефонують по оточенню. Думаю що або слони, або плюси.
Написала їм що телефонний штурм оточення нічого окрім скарг не принесе їм.
Плюси телефонували лише матері. А щодо слонів не знаю, немає їх 🥺

а навіщо вам та довідка?

Я вже Вас загубила 😎
Сколько просрочка у вас по ним? Тело предлагали?

Сколько просрочка у вас по ним? Тело предлагали?
Вже 3 місяця, офіційно повідомили, що пропозицій, акцій для мене немає. Усі смс - заманушки 😏

а навіщо вам та довідка?
Хочу подивитися, що вони мені нарахували. Якщо що, то буде доказ. Відповіли, що очікуйте місяць 🤣

Назад
Угорі