Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ферст кстати мне предлагал за тело но не было денегЩе й ферст відмітилися( давно не було). Пишуть що колектори дуже цікавляться моїм кредитом.![]()
Я чогось переживаю за них, аванс та фінсферу. якісь вони для мене максимально загадковіФерст кстати мне предлагал за тело но не было денег
Мені таке пишуть тежЩе й ферст відмітилися( давно не було). Пишуть що колектори дуже цікавляться моїм кредитом.![]()
Акцій до свята не присилали?)Мені таке пишуть теж![]()
Ніхто в коханні так і не зізнавсяАкцій до свята не присилали?)
Черстві сухарі)Ніхто в коханні так і не зізнався![]()
Не спілкуйтеся взагалі з ними, поки не буде коштів. Бо теж були і такі, які вчили де знайти гроші, у кого брати чи не брати. Дехто погрожував, хтось на мораль давить. А толку? Як грошей нема то їх немата не кажіть фінбар он мене сьогодні обідив.....я погана людина порушую умови договору гоніть 6000(% та штраф) кажу такі не предбачувані моменти що не можу зараз.......... ну тоді не аврто було в нас позичати надо було у родичей позичити.......дійсно варто було,але ж...
Так вы сами даете себя в обиду. Вам не нужно их просить. А предлагать свои условия. Если нет то до свиданията не кажіть фінбар он мене сьогодні обідив.....я погана людина порушую умови договору гоніть 6000(% та штраф) кажу такі не предбачувані моменти що не можу зараз.......... ну тоді не аврто було в нас позичати надо було у родичей позичити.......дійсно варто було,але ж...
Пандо менше став звонити, перші три дні дзвонив кожні 2 хвилини, потім кожні 5 хв, а тепер є і по 10-20 хвилин перервиНе спілкуйтеся взагалі з ними, поки не буде коштів. Бо теж були і такі, які вчили де знайти гроші, у кого брати чи не брати. Дехто погрожував, хтось на мораль давить. А толку? Як грошей нема то їх немахай поки чекають
Мені з цими конторами ( міолан і тд) цікаво лише через скільки продають.Пандо менше став звонити, перші три дні дзвонив кожні 2 хвилини, потім кожні 5 хв, а тепер є і по 10-20 хвилин перерви
В мене Вайбера нема. Є лише тг. Там я відповідаю по бажанню і лише на адекватні умови. Декілька разів мені з старфіну тьотя істерику там закатувала. І афк. Інших ігнорую, але поглядаю що там пишуть інодіКстати за все мои кредиты а их 27 мфо мне ни разу никто не угрожал) вы подумаете повезло?нет! Я просто везде запретила мне писать, телега, вайбер, звонки)) они никуда не могут достучатся)) только смс от оператора
ни одной угрозы
Чекайте инфу
А шо слони жосткі?В мене Вайбера нема. Є лише тг. Там я відповідаю по бажанню і лише на адекватні умови. Декілька разів мені з старфіну тьотя істерику там закатувала. І афк. Інших ігнорую, але поглядаю що там пишуть іноді
Поки не знаю. Пишуть, звонятьА шо слони жосткі?
Родичам чи вам?Поки не знаю. Пишуть, звонять
ИстеричкиВ мене Вайбера нема. Є лише тг. Там я відповідаю по бажанню і лише на адекватні умови. Декілька разів мені з старфіну тьотя істерику там закатувала. І афк. Інших ігнорую, але поглядаю що там пишуть іноді
Поки тільки мені. Ніхто ще не жалівсяРодичам чи вам?
Та капець. Чого ото кіпішувати)Истерички![]()