MaryRid
Перевірений
- Дописи
- 2891
- Реакції
- 3797
- Бали
- 698
MaryRid не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Гієна їм би підійшла ідеальноІ ніде немає логотипу змії чи гієни
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Гієна їм би підійшла ідеальноІ ніде немає логотипу змії чи гієни
То і є українськоюГієна їм би підійшла ідеальноЩе стервятник, не знаю, як українською
![]()
Так? Ну тоді вониТо і є українською![]()
Десь приблизно так я собі морди тих мфошників і уявлялаТак? Ну тоді вони![]()
Они возможно инфу в нбу берут потому как я туда зашел а там номеров 7 было два моих и 5 каких-то левых, возможно соседи или фиг его знаетВот точно сказать не могу. Но то что дергали всех доверенных лиц, которых вписали автоматически в договоре то точно звонили и задалбывали. Плюс я подозреваю что и трогали моих родственников
Вот пандо скинулиКто интересовался селфи?) Сегодня мне предложили за тело закрыть,(только здесь и сейчас) просрочка 3 мес.
Тело 24 тыс. Пролонгаций было 2
Сейчас идет бой за реструктуризацию на 6 мес на тело…
Пока не хотят, но диалог идет а значит что они заинтересованы
Видивляються, кого б цапнутиДесь приблизно так я собі морди тих мфошників і уявляла![]()
Дивилася в кабінеті майкредіт. Вже трохи зменшили суму на реструктуризацію, що пропонують. Хз.. все одно багато.Видивляються, кого б цапнути![]()
Ви головне зараз просто сядьтеДесь приблизно так я собі морди тих мфошників і уявляла![]()
Тонкі натяки, блін))Ви головне зараз просто сядьтеГляньте, що мені ТАС надіслав
Я не можу, що це таке
![]()
О, ну процес пішовДивилася в кабінеті майкредіт. Вже трохи зменшили суму на реструктуризацію, що пропонують. Хз.. все одно багато.
Але чому гарно не надіслати, а через скрін екрануТонкі натяки, блін))
Вам треба плакат такий?)О, ну процес пішовЯ тільки зайду туди, і починається «списання з карти»
Але чому гарно не надіслати, а через скрін екрану![]()
Та я відчуваю, що такВам треба плакат такий?)
25? Та Ви «золотий клієнт»Я сьогодні дивилася в кредит+ історію позик. Їх там було більше 25
Приблизно, бо збилася..25? Та Ви «золотий клієнт»![]()
или в каких то банках.....у меня во многих указаны номера мои старые или телефоные домашние которые сто лет не работают...или мужа старый.....Только в тех договорах где приложения установлены на телефон там в договорах другиеномера указаны. Хоять в Манивео в догворе вообще никаких кроме моего основного указано не было.Они возможно инфу в нбу берут потому как я туда зашел а там номеров 7 было два моих и 5 каких-то левых, возможно соседи или фиг его знает
Що будуть бити молоточком)Тонкі натяки, блін))
Типу найчастіше звонили?Маніки і вони в мене були найюзаніші
Так вони реально пробачити Вам можутьПриблизно, бо збилася..