Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Шо я можу сказати, друзі? - це якийсь сюр..
Кредит+ з тіла 25 хоче 65( по мега акційній пропозиції «дозволяють» закрити за 50🤪
Інші мої «кашалоти» ( ну це ті, що з тілами більше 20 🫣) пишуть, телефонують, мабуть.
Слони активно почали наярювати в тг.
Сьогодні дуже активні аванс та старфін.
Хочеться взяти палку і відгамселити їх як кропиву в дитинстві..
А кредит+ закрив кабінет? З такими хотєлками ігнорте їх далі!😉

Ну то буду платити те, що суд присудить. Але довго. Ну і маю надію та віру в адвокатів)
Как я анализирую им вообще нет прикола подавать на нас в суд) если мы не работаем официально. Это уже только крайняя мера. Ведь что с нас взять?) будем кормить исполнителей годами обещаний все поскорее закрыть)

Как я анализирую им вообще нет прикола подавать на нас в суд) если мы не работаем официально. Это уже только крайняя мера. Ведь что с нас взять?) будем кормить исполнителей годами обещаний все поскорее закрыть)
Отож. Тому сподіваюсь що підуть згодом на перемовини ( адекватні)

Мне уже предлагали за тело а сегодня написали реструктуризацию, но денег ноль так что морожу
О, уже краще ніж «космос». Реструктуризація на тіло?

А в суд не обовʼязково йти?
Маєте на увазі фізично? Наче ні. Але я поки не дуже вивчала цю тему з судами.

Ну если например суд присудит 30к а я официально не работаю то фиг они что получат получается?

А як думаєте краще закривати спершу маленькі пару штук щоб менше наярювали або один ну великий?

А вот реструктуризацию на тело или нет не знаю. Не писали. Написали позвонить. Но смысла пока мне нет узнавать. Но за тело предлогали. Где то просрочка 80 дней

Ну если например суд присудит 30к а я официально не работаю то фиг они что получат получается?

А як думаєте краще закривати спершу маленькі пару штук щоб менше наярювали або один ну великий?
Мне кажется что как получится такие и закрывать.
Если нет имущества то ничего не получат. Но могут задалбывать исполнители. Вызывать постоянно и давить на мозги.

Ні, вони своє отримають. Але через який час- питання. тут є форумні спеціалісти які вже не одну собаку зʼїли в цій темі, от Вони можуть дати розгорнуту відповідь)
З приводу кого закривати- противних в першу чергу. А так, мабуть, від пропозицій треба відштовхуватися. Якщо є гроші і контора пропонує норм умови- чому нє)

Вкладення

• IMG_0893.webp
    IMG_0893.webp
    148.3 Кб · Перегляди: 41
А вот реструктуризацию на тело или нет не знаю. Не писали. Написали позвонить. Но смысла пока мне нет узнавать. Но за тело предлогали. Где то просрочка 80 дней
Зрозуміла) в мене півтора місяця. Почекаю, все одно нема зараз і на тіло))

Відшили?)

Хотя сказав на 10 год😂

Ні, вони своє отримають. Але через який час- питання. тут є форумні спеціалісти які вже не одну собаку зʼїли в цій темі, от Вони можуть дати розгорнуту відповідь)
З приводу кого закривати- противних в першу чергу. А так, мабуть, від пропозицій треба відштовхуватися. Якщо є гроші і контора пропонує норм умови- чому нє)
А які контори противні сильно?)

Останнє редагування:
Хотя сказав на 10 год😂

Хотя сказав на 10 год😂

А які контори противні сильно?)
Криптолайно, є гроші( просто відбиті). кредит каса та бізнес позика(бо завжди майже в суд ідуть). Це ті що перші в голову прийшли. А так за кожну шарашку можна знайти інфо в розділах про мфо.

Назад
Угорі