Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K

Вкладення

• IMG_7960.webp
    IMG_7960.webp
    579.5 Кб · Перегляди: 31
Аналогічно. Хай бродять з такими апетитами. Вонючки😖
Сьогодні у ТікТок попався якийсь фінансовий спеціаліст. Таке розказував. Що всіх-всіх можна закрити за «тіло», що МФО із задоволенням ідуть на зустріч.
Де? Хто? Якщо грошей немає 🤣 Щас!

Ще сказав, що виїзні групи є у А-банка та ІдеяБанка 🤪

Сьогодні у ТікТок попався якийсь фінансовий спеціаліст. Таке розказував. Що всіх-всіх можна закрити за «тіло», що МФО із задоволенням ідуть на зустріч.
Де? Хто? Якщо грошей немає 🤣 Щас!

Ще сказав, що виїзні групи є у А-банка та ІдеяБанка 🤪
О як.. сірих ланосів в автопарк придбали..

Нє. Ну якщо я , маючи каклєту грошей сяду на телефон. І об звоню всі свої шараги то частина звісно погодиться на прям зараз і за тіло. Особливо якщо я буду це робити по відео звʼязку в махатиму грошима в екран😂
А як їх нема то сорі, гуд бай))

Тільки зайти у двір та хату не можуть 🤣 Будуть чекати біля 🤣
В мене вила стоять у батька у вітальні))

Нє. Ну якщо я , маючи каклєту грошей сяду на телефон. І об звоню всі свої шараги то частина звісно погодиться на прям зараз і за тіло. Особливо якщо я буду це робити по відео звʼязку в махатиму грошима в екран😂
А як їх нема то сорі, гуд бай))

В мене вила стоять у батька у вітальні))
Вже є. Махайте цим 🤣

Вкладення

• IMG_7961.webp
    IMG_7961.webp
    1.4 Mб · Перегляди: 28
Я менеджеру одному контори, яку не можна називати😂 фото отче нашу відправила. Жіночка на зупинці дала, як раз як з ним вела діалог. Пропав був на два дні😆

Я менеджеру одному контори, яку не можна називати😂 фото отче нашу відправила. Жіночка на зупинці дала, як раз як з ним вела діалог. Пропав був на два дні😆
От нечистой силы)) надо посильнее молитвы поискать, может навсегда згинут 🤣🙈

Назад
Угорі