Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Добрий день, а Ви не знаєте поки в мене проблеми з одними мфо інші будуть давати кредити?
Думаю вам би створити свій щоденник, розписати в ньому свою ситуацію, які кредити є, скільки, які суми, і тд.
Ну і там ми би обсудили з вами питання які вас цікавлять. Думаю так буде краще.

Що стосується питання, то якщо проблема одними МФО, ви без проблем візьмете в іншому, якщо ваш рейтинг не дефолт звичайно

Вкладення

• IMG_7800.webp
    IMG_7800.webp
    10.9 Кб · Перегляди: 7
Особливо з пн по пт)

Ахахах 🤣 Скоріш за все, нас просто везуть у харківські ліси, тому ми так виглядаємо 🤣
А вираз обличчя в мене такий, бо гумаки менші на 2 розміри😆 і тільки тому))

Я на них вийшла. І більше ніж тіло сказала що не буду платити. Після того як в перший день вони зателефонували всім на світі. Навіть людям, яких особисто не знаю. Винесли так мозок, що це капець.
Хоча думала що в нас з ними буде довга історія «кохання», вони відносно швидко погодилися.

Зовсім замахали?
Повезло ,а в мене там і одна пролонгація і протермінування більше ,а за тіло тільки оце недавно Лімон запропонували ,Манівео фіг(

Повезло ,а в мене там і одна пролонгація і протермінування більше ,а за тіло тільки оце недавно Лімон запропонували ,Манівео фіг(
В мене по маніякам теж були пролонгації ( тому якщо порахувати, то там вже не те що півтіла, а відсотків 80 вже сплачено

Трум я так понимаю это уже за тело Вы договорились с талионом? Интерессно как быстро продали маники?

В мене по маніякам теж були пролонгації ( тому якщо порахувати, то там вже не те що півтіла, а відсотків 80 вже сплачено
Аналогично, но это ж никого не волнует

К меня так по селфи там тело 16000,а я уже 4 лонгациии почти по 5000 делала

Трум я так понимаю это уже за тело Вы договорились с талионом? Интерессно как быстро продали маники?

Аналогично, но это ж никого не волнует

К меня так по селфи там тело 16000,а я уже 4 лонгациии почти по 5000 делала
Манівео продають через місяць.
У мене по всім сараям де тіло більше 20 є по декілька прологацій. Не вистачило клепки вийти в протермінування на самих початках. Так було б не так багато контор..

А підкажіть Ви з манівео пробували домовитись до продажу за тіло? чи вони просто були не активні просто продали и усе?

А підкажіть Ви з манівео пробували домовитись до продажу за тіло? чи вони просто були не активні просто продали и усе?
Я намагалася. Вони не йшли навіть на розбивку на частини усього боргу. Лише все і одним платежем. Я написала їм рази 3. Через місяць прислали лист про переуступку боргу Таліону

Назад
Угорі