Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Афк просто звонілки. Сам договір у Таліона. Таліон видать всю «брудну» роботу спихує цим гаврикам. А самі сидять там типу у білих пОльтах😆
Вони( Таліони) мені офіційно відповіли на мої скарги вже після закриття кредиту. Не дуже читала, але було щось типу « наша компанія не має жодних претензій до Вас, пані» 😆а між рядками прям читається їх шипіння противне.
Та ще б вони мали, ґроши отримали і вигнужуються 🤣

Ми вже давно раби МФО 🤣
🙂↔️🗽» СвАбоду попугаям!»

Та ще б вони мали, ґроши отримали і вигнужуються 🤣
Просто гаврик , який зі мною спілкувався аж пищав за ці скарги. Сказав що я «шантажистка»
А потім оцей офіційний лист від Таліона

🙂↔️🗽» СвАбоду попугаям!»

Просто гаврик , який зі мною спілкувався аж пищав за ці скарги. Сказав що я «шантажистка»
А потім оцей офіційний лист від Таліона
Шантажистка та інтригантка 🤣 Мошєніца 100 рівня 🤣 А вони, бідні, потрапили у пастку 🤣

Шантажистка та інтригантка 🤣 Мошєніца 100 рівня 🤣 А вони, бідні, потрапили у пастку 🤣
Та пісец. Добре що час « орієнтіровок» від мфо минув . А то б уже висіла на всіх стовпах😆

Ви з Харківщини?
Угу)

Вкладення

• IMG_7850.webp
    IMG_7850.webp
    6.9 Кб · Перегляди: 14
В мене дзвонили і розсилали смс людям лівим АФК по дорученню Таліону ,писала на них скаргу в НБУ ,не знаю чи зараз телефонують ,поки не казав ніхто
А що вы там писали в скарзі?

Можна на перед типу прохання написати не звонити третім особам?

Що на такі то номера ,які не вказані в договорі від компанії такої-то надходять смс і дзвінки ,скріни смс (нажаль записів розмов понятно не було) прохання розібратися. Типу такого

Що на такі то номера ,які не вказані в договорі від компанії такої-то надходять смс і дзвінки ,скріни смс (нажаль записів розмов понятно не було) прохання розібратися. Типу такого
Скріни смс де вони вам писало що будуть телефонувати?

Назад
Угорі