MaryRid
Перевірений
- Дописи
- 2892
- Реакції
- 3797
- Бали
- 698
MaryRid не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Це я щойно вигадалаТак? Хм.. а я думаю чого вони тих єнотів кругом юзають
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це я щойно вигадалаТак? Хм.. а я думаю чого вони тих єнотів кругом юзають
Думаю вам би створити свій щоденник, розписати в ньому свою ситуацію, які кредити є, скільки, які суми, і тд.Добрий день, а Ви не знаєте поки в мене проблеми з одними мфо інші будуть давати кредити?
Насправді, грошова тварина - жабаОтакоїтак мене і дурять
![]()
Жаба то моя тотемна тваринаНасправді, грошова тварина - жабаЯ не жартую
![]()
Моя, певно, удавЖаба то моя тотемна тваринавона зараз скажена не менше тих єнотів
Отой, з мультика про попугаїв?)Моя, певно, удав![]()
ТакОтой, з мультика про попугаїв?)
Це Ви , та я порядТакз шокованим папугою
![]()
АхахахЦе Ви , та я порядбо в мене зараз таке обличчя майже завжди
А вираз обличчя в мене такий, бо гумаки менші на 2 розміриАхахахСкоріш за все, нас просто везуть у харківські ліси, тому ми так виглядаємо
![]()
АхахаххаОсобливо з пн по пт)
А вираз обличчя в мене такий, бо гумаки менші на 2 розміриі тільки тому))
І Ланос не сірийАхахаххаа у мене сумне, бо виглядаю сивого майора Вову з паяльником
![]()
ахаххаІ Ланос не сірий![]()
Повезло ,а в мене там і одна пролонгація і протермінування більше ,а за тіло тільки оце недавно Лімон запропонували ,Манівео фіг(Я на них вийшла. І більше ніж тіло сказала що не буду платити. Після того як в перший день вони зателефонували всім на світі. Навіть людям, яких особисто не знаю. Винесли так мозок, що це капець.
Хоча думала що в нас з ними буде довга історія «кохання», вони відносно швидко погодилися.
Зовсім замахали?
В мене по маніякам теж були пролонгації ( тому якщо порахувати, то там вже не те що півтіла, а відсотків 80 вже сплаченоПовезло ,а в мене там і одна пролонгація і протермінування більше ,а за тіло тільки оце недавно Лімон запропонували ,Манівео фіг(
Аналогично, но это ж никого не волнуетВ мене по маніякам теж були пролонгації ( тому якщо порахувати, то там вже не те що півтіла, а відсотків 80 вже сплачено
К меня так по селфи там тело 16000,а я уже 4 лонгациии почти по 5000 делалаВ мене по маніякам теж були пролонгації ( тому якщо порахувати, то там вже не те що півтіла, а відсотків 80 вже сплачено
Манівео продають через місяць.Трум я так понимаю это уже за тело Вы договорились с талионом? Интерессно как быстро продали маники?
Аналогично, но это ж никого не волнует
К меня так по селфи там тело 16000,а я уже 4 лонгациии почти по 5000 делала
Я намагалася. Вони не йшли навіть на розбивку на частини усього боргу. Лише все і одним платежем. Я написала їм рази 3. Через місяць прислали лист про переуступку боргу ТаліонуА підкажіть Ви з манівео пробували домовитись до продажу за тіло? чи вони просто були не активні просто продали и усе?