Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
В мене всі +- місяць. Ось кредит7 сьогодні написали за тіло. Старфін, і Тенго майже за тіло.

Краще не провірити навіть) якщо вже влізли в прострочку, то головне не перекредитовуватися. Бо борг буде лише рости
А манівео та селфі э у вас?

Так в том и проблема что хочу именно сам в прострочку влезть чтоб не давали другие, один раз влез на 50к потом опять влез на 50к, теперь хочу остановить это все раз и навсегда
та тут писали что можно в УБКИ подключить функцию фриз типа отказ будет у всех мфо

Деякі будуть, деякі ні. Щось мені здається, для мфо 1 просрочка це не дуже важливо.

Капєц як ви собі не довіряєте 😕
Та я не беру месяц два а потом да ладно возьму 5к до зп и опять круговорот мфо😂😂

так на год подключите сбе єту функцию
Не думаю, що це допоможе. Ну додасть зайвий крок до видачі кредиту. Але якщо хочеш, то зробиш цей зайвий крок
1739027110994.webp

А манівео та селфі э у вас?
Селфі є. Вже там більше двох тіл нарахували..
Манівео закрила у Таліона

Та все какие перекредитовуватись, я уже готовлюсь вступать в батлы с ними😂😂
Все ж таки є бажання ще десь взяти? Чи то просто перевірили?

в талион за тело закрыли? или что то сверху?

я просто думаю просрочки ничего не дадут, все равно какие то МФО будут давать ему кредиты

я просто думаю просрочки ничего не дадут, все равно какие то МФО будут давать ему кредиты
За тіло. Можна було тягнути їх довше, але їх афкашники дістали всіх кого могли.

Все ж таки є бажання ще десь взяти? Чи то просто перевірили?
Та просто глянув, я знав що не дають, а чому не дают не знаю, ну то й добре

Можно спалить карточки на какие скидывали деньги, выбросить симку и купить новую, а паспорт матери отдать пусть на работе в сейфе закроет и все, без симки и паспорта я не смогу войти в прыват или куда еще, а чтоб изменить финансовый номер и получить карту нужно идти в банк с паспортом😂🫡

За тіло. Можна було тягнути їх довше, але їх афкашники дістали всіх кого могли.
У вас наче невелике протермінування. Вони самі запропонували за тіло чи ви перша вийшли на зв'язок? Мені поки лише в день продажу пропонували тіло+% за 1 місяць, більше нічого

У вас наче невелике протермінування. Вони самі запропонували за тіло чи ви перша вийшли на зв'язок? Мені поки лише в день продажу пропонували тіло+% за 1 місяць, більше нічого
Я на них вийшла. І більше ніж тіло сказала що не буду платити. Після того як в перший день вони зателефонували всім на світі. Навіть людям, яких особисто не знаю. Винесли так мозок, що це капець.
Хоча думала що в нас з ними буде довга історія «кохання», вони відносно швидко погодилися.

Зовсім замахали?

Не знаю які там інші « перекупи» кредитів в мене ще будуть, але ці прям максимально противні

При чому, усі. Щось моя КІ мене вибила з колії 🥴
Я не дивлюсь. Це не діє на мене ні позитивно, ні заспокійливо. Нафіг))

Назад
Угорі