Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Я зараз хочу зрозуміти як себе вести з тими ж колекторами чи шарашками. + що казати людям, яким про мене будуть телефонувати. Бо наче розумом вже настроєна. Але емоції..
Дякую Вам за підтримку)
Я лично поставила антиспам, мне никто не дозванивается. Смс приходят только что у меня долг и т.д уже иногда приходят скидки, за тело. Но уже бабосиков нет так что пусть ждут.
Звонки близким и родным это самый как по мне переломный момент, как только близкие узнают и приймут вам станет легче на 💯
Плюс я заметила что они делают это по чуть чуть, сначала звонок маме потом папе на след день могут бабушкам звонить, и благодаря этому легче переносить по тому что вас по чуть чуть закаляют)) я бы не вынесла если бы все сразу навалилось. У меня проблемные топ 1 у вас их нет так что успокою вас. Но они дошли до маминой работы, звонили начальнице и говорили что мама взяла кредит а начальницу в доверенные лица, потом там где мама живет в группу фейсбук выставили о помощи мне так как я в долгах 😆 кароче если бы сделали все в один день я бы померла от стыда а теперь мне смешно, я жду следущих выебонсов) плюс подала жалобу в НБУ.
Так что если кто то настойчиво звонит родным то пусть запишут разговоры и сразу жалобу в НБУ. Люди пишут что помогает.

Не цитируйте свои же сообщения
Я лично поставила антиспам, мне никто не дозванивается. Смс приходят только что у меня долг и т.д уже иногда приходят скидки, за тело. Но уже бабосиков нет так что пусть ждут.
Звонки близким и родным это самый как по мне переломный момент, как только близкие узнают и приймут вам станет легче на 💯
Плюс я заметила что они делают это по чуть чуть, сначала звонок маме потом папе на след день могут бабушкам звонить, и благодаря этому легче переносить по тому что вас по чуть чуть закаляют)) я бы не вынесла если бы все сразу навалилось. У меня проблемные топ 1 у вас их нет так что успокою вас. Но они дошли до маминой работы, звонили начальнице и говорили что мама взяла кредит а начальницу в доверенные лица, потом там где мама живет в группу фейсбук выставили о помощи мне так как я в долгах 😆 кароче если бы сделали все в один день я бы померла от стыда а теперь мне смешно, я жду следущих выебонсов) плюс подала жалобу в НБУ.
Так что если кто то настойчиво звонит родным то пусть запишут разговоры и сразу жалобу в НБУ. Люди пишут что помогает.
У мене всі кредити на іншу сімку. По тому номеру я ні з ким не спілкуюсь. Але я розумію, що то не завадить знайти родичів. А може і мій постійний номер.
Так, оце очікування творить паніку. Батькам сказала щоб не спілкувалися.
У мене всі кредити на іншу сімку. По тому номеру я ні з ким не спілкуюсь. Але я розумію, що то не завадить знайти родичів. А може і мій постійний номер.
Соцмережі видалила нафіг. Не знаю як це допоможе, але читала що так роблять)

Я сімку в свій час змінила,а другу завела для банків.Основна сімка довгий час ніде не світилася,поки я не оновила дані в приваті.

Держитесь. Все будет так как будет.
Если что пишите тут как дела, мы будем поддерживать)

Не согласна с вами. Пять лет это очень много. За это время многие просто уже и забудут, более серьезные подадут в суд и там можно отбиваться и так де решить. Либо платить частями либо вообще суд отклонит позов и все, аля улю. Если есть монобанк кредит так там вообще дело отбивается, главное хороший адвокат. На мне висело 75 штук у моно, был суд и адвокат отбился, и я ни копейки не платила.
Надеюсь что Вы правы. У меня пошёл 3 год "долговой ямы".

Мій не такий. Тому мені і страшно. Бо це я його підвела в довірі.
Дивіться, ви мусите набратися сміливості і про все розказати. Це перший крок, і він кращий ніж чоловік це дізнається від цих упирів.
Друге, це перестати платити їм пролонгації, якщо не має грошей закрити. Виплачуйте банкам якщо є можливість платити щомісячні платежі.
Кожен з нас пережив їхні терори, і ми всі тут, живі.
Практично всі вони з часом пропонують тіло.
В мене піднімали і сусідів, і людей з села, і сільську раду, і роботу.

Ви мусите обговорити це з самими близькими людьми, і шукати варіанти як заробляти, або як складати гроші, і що оплачувати що ні.

І останнє. Коли це зробить жінка мені здається це одне. Бо чоловік має підтримати, і має все зробити, бо сім'я на першому місці.

Я підвів свою дружину. В другий раз. Втрачено більше мільйона гривень. Втрачено час, який би я міг виділити своїй сім'ї, дітям. Проходимо все разом.

Живу з вірою, що колись настане це щасливе життя, коли ями будемо разом прокидатися, боргів немає і зароблені гроші можна витрачати на сім'ю.

Тому зберіться. Все буде добре))

Дивіться, ви мусите набратися сміливості і про все розказати. Це перший крок, і він кращий ніж чоловік це дізнається від цих упирів.
Друге, це перестати платити їм пролонгації, якщо не має грошей закрити. Виплачуйте банкам якщо є можливість платити щомісячні платежі.

Ви мусите обговорити це з самими близькими людьми, і шукати варіанти як заробляти, або як складати гроші, і що оплачувати що ні.

І останнє. Коли це зробить жінка мені здається це одне. Бо чоловік має підтримати, і має все зробити, бо сім'я на першому місці.

Я підвів свою дружину. В другий раз. Втрачено більше мільйона гривень. Втрачено час, який би я міг виділити своїй сім'ї, дітям. Проходимо все разом.

Живу з вірою, що колись настане це щасливе життя, коли ями будемо разом прокидатися, боргів немає і зароблені гроші можна витрачати на сім'ю.

А знаете кто такии занимался? Кто поднимал соседей и сильску раду?

Щодо чоловіка- то він зараз в зсу. Вже 3й рік. Грошима добре помогав. І на операції теж. Але потім був з пораненням. То грошей більше і не було. І треба було і йому кошти якісь. А я про свої проблеми на той час забула. Тому про нього поганого нічого сказати не можу. То лише моя вина. Моя і моєї брехні. Тому його рішення прийму.
Зараз стан в мене якийсь дебільний. Страшно та незрозуміло. Наче читаю, періодами готова до того всього. А іноді накриває. Тому , дякую всим порадам які тут дають.

Тут з Вами погоджуюсь. Не спорю, є такі, хто тікає при першій проблемі. Мій не такий. Тому мені і страшно. Бо це я його підвела в довірі.
Сподіваюсь, поранення чоловіка не призвело до інвалідності? Чи ще не відомо?
Якщо зі здоров'ям у Вас обох не катастрофічно, думаю є хороші шанси, що пройдете це все разом.

Якщо звісно, війна не зробила з нього іншу людину, не того, кого Ви знали(( Якось з охоронцем на роботі розговорились, його син пішов добровольцем у 22 р. - Харків, Запорізька обл. Син йому чесно розказував і про зловживання алкоголем, доступність наркотиків, "останню гранату для себе" яка завжди при ньому. Казав, як приїздив у відпустку, він, як батько, бачив наскільки син змінився, хоча дорослий чоловік під 40, і то все не в кращу сторону((

Сподіваюсь у Вашого чоловіка зміни не такі критичні🙏

Дякую за Ваші слова підтримки. Маю надію що не лишуся без підтримки ( моральної в першу чергу). Так, Ви праві. Якось воно має вирішитися.
Сподіваюсь, поранення чоловіка не призвело до інвалідності? Чи ще не відомо?
Якщо зі здоров'ям у Вас обох не катастрофічно, думаю є хороші шанси, що пройдете це все разом.

Якщо звісно, війна не зробила з нього іншу людину, не того, кого Ви знали(( Якось з охоронцем на роботі розговорились, його син пішов добровольцем у 22 р. - Харків, Запорізька обл. Син йому чесно розказував і про зловживання алкоголем, доступність наркотиків, "останню гранату для себе" яка завжди при ньому. Казав, як приїздив у відпустку, він, як батько, бачив наскільки син змінився, хоча дорослий чоловік під 40, і то все не в кращу сторону((

Сподіваюсь у Вашого чоловіка зміни не такі критичні🙏
Слава Богу здоров’я нормальне зараз. Я про фізичне. На ментальному рівні то вже зовсім інша людина. Але я буду з ним у будь якому його стані. Лише б він не відвернувся..

Дякую за Ваші слова підтримки. Маю надію що не лишуся без підтримки ( моральної в першу чергу). Так, Ви праві. Якось воно має вирішитися.

Слава Богу здоров’я нормальне зараз. Я про фізичне. На ментальному рівні то вже зовсім інша людина. Але я буду з ним у будь якому його стані. Лише б він не відвернувся..
Але все-таки шукайте роботу, підробіток. Навчіться домовлятись з батьками, якщо дитина маленька і треба на когось лишити.

Мій колишній за пару років розлуки запив, я захворіла. Спочатку допомагав, але я пішла остаточно, 2 раз. Ви, тьху тьху, не уявляєте що горілка може зробити з людиною. Із-за моєї хвороби - плакав, втішав, дорікав, хотів везти до "цілителя"🤪 - я відмовилась, винуватив що я не хочу вилікуватись. Агресії ніколи не було, але часом він був настільки неадекватним, що я не знала що думати - рецидив/початок шизи, алкогольне ураження мозку 🤔
Це було ще до війни ☝️
"Стеліть соломку" у вигляді роботи, моя Вам порада.

Але все-таки шукайте роботу, підробіток. Навчіться домовлятись з батьками, якщо дитина маленька і треба на когось лишити.

Мій колишній за пару років розлуки запив, я захворіла. Спочатку допомагав, але я пішла остаточно, 2 раз. Ви, тьху тьху, не уявляєте що горілка може зробити з людиною. Із-за моєї хвороби - плакав, втішав, дорікав, хотів везти до "цілителя"🤪 - я відмовилась, винуватив що я не хочу вилікуватись. Агресії ніколи не було, але часом він був настільки неадекватним, що я не знала що думати - рецидив/початок шизи, алкогольне ураження мозку 🤔
Це було ще до війни ☝️
"Стеліть соломку" у вигляді роботи, моя Вам порада.
Схожу історію я пройшла з першим.
Звісно, що сидіти в чекати що гроші з неба впадуть я не буду. Вже були помисли підти в зсу.. це якщо зовсім нічого тут не знайду.

А знаете кто такии занимался? Кто поднимал соседей и сильску раду?
Можна сказати, що не знаю.
Тому що я старався всім закрити рота, коли мені починали про це говорити.
Думаю до сільської ради було від АФК, монейвео. Вони досить покошмарили знайомих, і це було приблизно в один період.

Сусідам точно дзвонили "додам" "треба кредит"

Ну і біткепітал куди тільки могли.
Кредит плюс на роботу.

Думаю це все робили і інші, але я ніколи не питав хто саме наярював.

По любому кредит каса, слони, топ 1, авіра. Всі вони це люблять.
Тепер я за кордоном. Тому не в курсі, що там і хто кому дзвонить.

Можна сказати, що не знаю.
Тому що я старався всім закрити рота, коли мені починали про це говорити.
Думаю до сільської ради було від АФК, монейвео. Вони досить покошмарили знайомих, і це було приблизно в один період.

Сусідам точно дзвонили "додам" "треба кредит"

Ну і біткепітал куди тільки могли.
Кредит плюс на роботу.

Думаю це все робили і інші, але я ніколи не питав хто саме наярював.

По любому кредит каса, слони, топ 1, авіра. Всі вони це люблять.
Тепер я за кордоном. Тому не в курсі, що там і хто кому дзвонить.
А через сколько времени прекратили кошмарить,?

Можу також додати, щоб сказали рідним з ними не розмовляти. Бо в мене теж були надокучливі топ 1, я подала на них заяву в нбу, а вони на мою скаргу відповіли, що вели розмови тільки з тими третіми особами, які дали на початку розмови на це згоду. І ніби вже і не докопаєшся до них

Можу також додати, щоб сказали рідним з ними не розмовляти. Бо в мене теж були надокучливі топ 1, я подала на них заяву в нбу, а вони на мою скаргу відповіли, що вели розмови тільки з тими третіми особами, які дали на початку розмови на це згоду. І ніби вже і не докопаєшся до них
Я теж сказала не спілкуватися зовсім. Сподіваюсь, що дослухаються.

А через сколько времени прекратили кошмарить,?
Ну дивіться на даний момент протермінування з 8 місяця. По суті 5 місяців, дехто трохи меньше.
На вайбер мені ніхто не пише, телеграм також. Жінці не дзвонять, батькам ні. Ну там може два, три рази хтось на тиждень.
Чи ще комусь дзвонять не знаю, тому що ніхто мені нічого не передавав, з тих пір як я виїхав. А це вже почти два місяці.
Тобто вважаю, що самий пік це три місяці, потім йде на спад.

З Новим роком!
Ну що ж, всі попили-поїли і вийшли на роботу.
Мілоан/Тенго влаштували телефонний штурм. Я забула, що контактним вказала другий номер і підняла слухавку. Хамовита тьотя навіть радила де знайти роботу. Нарахували штрафи.
Манівео пропонували реструктуризацію з конячими відсотками та першим платежем.
Сиджу поки на березі і нічого не роблю.
Але стрьомно..

Манівео пропонували реструктуризацію з конячими відсотками та першим платежем.
Такое себе предложение. Я думаю, все же стоит подождать, когда Талиону продадут. С теми уже можно будет договориться на нормальные условия.

Назад
Угорі