vikki777
Форумчанин
- Дописи
- 351
- Реакції
- 473
- Бали
- 443
vikki777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Нет это другие шараги. Думаю что к кредит бокс или манивеоОт милоан?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нет это другие шараги. Думаю что к кредит бокс или манивеоОт милоан?
І де ж нарадила шукати роботу?)Мілоан/Тенго влаштували телефонний штурм. Я забула, що контактним вказала другий номер і підняла слухавку. Хамовита тьотя навіть радила де знайти роботу.
Всі відомі додатки для пошуку роботи радила, з акцентом на погодинну оплату. Я у неї спитала чи вона там свою знайшла. Кинула телефон.І де ж нарадила шукати роботу?)
Ей конкуренты просто не нужны, не обижайтесьКинула телефон.
Название темы забавное (про речку). УдачиЗараз взялася писати всі МФО і мене схопив параліч..
Ще навесні їх було 3 штуки.. потім з роботою стало фігово. З доходу лише ВПО на себе і дитину. Зараз взагалі без роботи.
Сума тіла:
Манивео- 25т
КредитПлюс-25т
Кредит 7-32500
Май кредит - 25т
Слон- 32т
Селфи-35т
Тенго-10000
Амиго-10000
Милоан-10000
Алекс- 6000
Лоан+ - 7000
Старфин 15000
Сан кредит 10000
Ферсткредит 20000
Финсфера 10000
Аванс 20000
Финбар 5000
Панго-10000
ТвояПозика 15000
ФинХ-16000
Крім цього є ще банки. Про них буде трохи пізніше..
Поговорила з батьками. Без подробиць, але щоб знали що можуть телефонувати. Чоловік неофіційний ще не знає..Збираюсь силами як сказати..бо якщо кине, то взагалі без фінансової підтримки залишусь. Але я зрозумію..хоч і важко це буде прийняти.
Єдине що переживаю, що прописана у батьків і не дай Боже хтось прийде..
Щось зараз написала і взагалі накрило, дивлячись на всі ці страшні цифри реально.
П.С. Не наркоманка, не ігроманка, не алкоголічка.
До прострочки закрила Єгроші і КредитКасу. З бітами та іншими криптошарашками не звʼязалась лише тому, що трошки тупенькахоча, воно і так видно..
![]()
Сподіваюсь що Ви мені удачі побажали не в пошуку глибокої річкиНазвание темы забавное (про речку). Удачи![]()
Доречі багато таких оголошень знаходила. Але я так не змогла б працювати. Тому я їй не конкурент. Може вони теж, маючи кредити в таких шарашках познаходили собі роботу, бо іншого не вміють робити. І в них акція: вибий чужий кредит- закрий свій))Ей конкуренты просто не нужны, не обижайтесь
Доброго дня!Яке протермінування у Вас було?які умови закриття?Чи турбували оточення?Закрила фінбар.
Тенго тільки вам телефонують?На Мілоан/Тенго поки забила зовсім( противні, батарею садять на телефоні).
Фінбар закрила без протермінування. Робот тенго поки тільки мені телефонує. Але по контактним номерам теж був продзвон.Доброго дня!Яке протермінування у Вас було?які умови закриття?Чи турбували оточення?
Тенго тільки вам телефонують?
У мене тенго, панго, мілоан 3-4 місяці, нікому не дзвонилиДоброго дня!Яке протермінування у Вас було?які умови закриття?Чи турбували оточення?
Тенго тільки вам телефонують?
Ви вже закрили іх?У мене тенго, панго, мілоан 3-4 місяці, нікому не дзвонили
За цей час щось толкове пропонували?У мене тенго, панго, мілоан 3-4 місяці, нікому не дзвонили
Продали єапб. ( танго, панго) не встигла закрити. Пропонували тіло +2тисВи вже закрили іх?
Які умови пропонують?
коли пропонували за тіло +2 ?Продали єапб. ( танго, панго) не встигла закрити. Пропонували тіло +2тис
Мілоан закртла
Ігнор, близько 90 днів було прострочкиУ кого є фінбар що від них очікувати?
коли пропонували за тіло +2 ?
Ви з ними спілкувалися чи ігнор?
Зараз пропонують менше тіла але прологовував був.Тіло 15тис , пропонують 13 тис.Тут потрібно почекати трохи. Я коли закотив аванс до мене зразу почали звонити)У кого є фінбар що від них очікувати?
коли пропонували за тіло +2 ?
Ви з ними спілкувалися чи ігнор?
В мене алекси пробували в новорічну ніч списати. Десь о 2 год.ночі)))Якась гнида пробувала списати з картки кошти. Тепер взагалі зла я на них.
То на мандарини собі хотіли))В мене алекси пробували в новорічну ніч списати. Десь о 2 год.ночі)))
В мене є і мілоан в протерм. Але вони ніколи не пробували стягнути. Тільки алекси, кредит плюс, єгрошіТо на мандарини собі хотіли))
Я більше на Мілоан в цьому думаю. Бо Алекси не в протермінованих були. Ще й сумму близьку до тіла.
Ну, мабуть всім колективом відмічали новий рікТо на мандарини собі хотіли))
А, ну то може й плюси. От собаки дикі..але ж там шишВ мене є і мілоан в протерм. Але вони ніколи не пробували стягнути. Тільки алекси, кредит плюс, єгроші