MaryRid
Перевірений
- Дописи
- 2891
- Реакції
- 3797
- Бали
- 698
MaryRid не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ахах типу тогоТайм Сквер?))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ахах типу тогоТайм Сквер?))
Та може навпаки)Ахах типу тогоМені здається, цей сон, цей сон, має погане знамення
![]()
І що кажуть?Та може навпаки)
Фінсфера згадали про мене. Давно не було..
Одразу прийшли повідомлення від фінсфери та безпеки фінанс про якусь там статтю.І що кажуть?
Мене згадали «Нові кредити»Та може навпаки)
Фінсфера згадали про мене. Давно не було..
Цих в мене нема)Мене згадали «Нові кредити»![]()
І Швидко гроші щось нарисувати, але у мене немає грошей все рівноЦих в мене нема)
І цих в мене нема) Боже, хоч якісь приємні моментиІ Швидко гроші щось нарисувати, але у мене немає грошей все рівно![]()
Чекаємо на виїзді групиІ цих в мене нема) Боже, хоч якісь приємні моменти![]()
Ой, хай сидять вдома. Холодно зараз)Чекаємо на виїзді групи![]()
Що там лебеді, до речі?Ой, хай сидять вдома. Холодно зараз)
Відлетіли) бо все замерзло . Один лишався, люди виманили з води, коли вже розміром з калюжу лишалось. В нас поряд є водойма, яка не замерзає взимку..там тусуються теперЩо там лебеді, до речі?![]()
У них характер складнийВідлетіли) бо все замерзло . Один лишався, люди виманили з води, коли вже розміром з калюжу лишалось. В нас поряд є водойма, яка не замерзає взимку..там тусуються тепер
А у Вас фінсфера як? Мовчать?У них характер складний![]()
Наче так, ніхто нічого, поки що, не писавА у Вас фінсфера як? Мовчать?
Вони на пошту електронну в мене в основному слали листиА у Вас фінсфера як? Мовчать?
В мене він вже в розпаліНаче так, ніхто нічого, поки що, не писавЧекаю пекельний четвер
![]()
В мене смс пишуть. Але фінсфера сама не писала до сьогоднішнього дня. Лише від БезпекаФінанс були повідомленняВони на пошту електронну в мене в основному слали листи
А,ну може через те що Безпека Фінанс вам пише. Мене просто не передавали їм на прозвінВ мене він вже в розпалі
В мене смс пишуть. Але фінсфера сама не писала до сьогоднішнього дня. Лише від БезпекаФінанс були повідомлення
Мене в перший тиждень передали. І пропала фінсфера взагалі. А що це за «звірі» - хзА,ну може через те що Безпека Фінанс вам пише. Мене просто не передавали їм на прозвін
Мене в перший тиждень передали. І пропала фінсфера взагалі. А що це за «звірі» - хз