Підміна номера телефону, гаманця та оформлення позики шахраєм

• Автор теми Автор теми Bit.Buster
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 123
  • Перегляди Перегляди 12K
Жесть держитесь есть у меня чуйка что в суд они не пойдут
Я впевнена що не підуть , це як перевірка на міцність але таке відчуття що чим більше я ігнорю тим більше способів мене дістати вони намагаються знайти 🤷🏻‍♀️

Я впевнена що не підуть , це як перевірка на міцність але таке відчуття що чим більше я ігнорю тим більше способів мене дістати вони намагаються знайти 🤷🏻‍♀️
Так и есть терпения вам

Тобто будуть періодично раз в два-три тижні кошмарити оточення? Я так розумію? Моє оточення дістали всіх і тих кого взагалі не знаю) всі поржали з них, але деякі були дуже перешугані) сказала їм хочете заплатити- киньте допомогу на зсу, більше толку буде) але звісно ніхто їм платити не збирається з оточення.
А мене таке враження, що сидить там пару поидурків і видумує методи, як ще можна надавити на всіх, прям цікаво що ще придумають.

А мене таке враження, що сидить там пару поидурків і видумує методи, як ще можна надавити на всіх, прям цікаво що ще придумають.
Зачем ещё что-то придумывать? Они и так очень успешно добывают деньги простейшими методами. Они просят - им платят. Вон даже на форуме уже выстроилась целая очередь желающих им задонатить, на развитие бизнеса так сказать. А сколько сотен еще таких же за пределами форума...

Зачем ещё что-то придумывать? Они и так очень успешно добывают деньги простейшими методами. Они просят - им платят. Вон даже на форуме уже выстроилась целая очередь желающих им задонатить. А сколько сотен еще таких же за пределами форума...
Згодна з вами

Тобто будуть періодично раз в два-три тижні кошмарити оточення? Я так розумію? Моє оточення дістали всіх і тих кого взагалі не знаю) всі поржали з них, але деякі були дуже перешугані) сказала їм хочете заплатити- киньте допомогу на зсу, більше толку буде) але звісно ніхто їм платити не збирається з оточення.
Ну в мене так , я написала в соцмережах що це шахраї і ніхто не ведеться, була ще розсилка + фейкові збори + погрози , з рідних немає на кого надавити з оточення ніхто майже не реагує якось так .

[POSTS=218]Последний контакт с битами был в виде их стандартного сообщения в Вайбере, на которое последовал мой короткий ответ из трёх знакомых слов. После этого уже два месяца тишины. Незнакомые номера уже перестали звонить, спам смс больше не приходят. По моим написанным заявлениям в разные органы пришло просто немеряно толковых ответов, как бумажных так и электронных. Сегодня пришло ещё письмо от ГСУ НПУ, в котором меня проинформировали, что все мои заявления, которые я подавал в НПУ, ДК НПУ, СБУ, ДПСУ, БЕБ, ВРУ, РНБО, УКЦ, ДБР (перечислили все, что подавал), по поводу мошенничества, незаконной деятельности организации, и других вопросов, приняты, добавлены к материалам криминального производства и сейчас идёт исполнение указаний ГСУ НПУ по этому делу. Биты меня не беспокоят, я по поводу них не переживал даже. Но при этом просто хочется быть немного причастным к их вероятному наказанию. Лично я потратил минимальное количество времени, но зато создал такой себе микрорезонанс. Рано или поздно карма отыграется на битах.[/POSTS]
З.Ы. Биты ушлёпки, будут побиты) :victory:

Останнє редагування:
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
З.Ы. Биты ушлёпки, будут побиты) :victory:
1000відсотків!!!!
я теж подавала всюду заяви, не від всіх ще відповідь прийшла.
Згодна з вами, треба боротись . І ні як інакше!!!
1000відсотків!!!!

я теж подавала всюду заяви, не від всіх ще відповідь прийшла.
Згодна з вами, треба боротись . І ні як інакше!!!
І я реально не розумію людей, які бояться бітов чи просто лінь! Да потратьте свій час на написання заяв і відправте!
Ми ж живемо в правовій країні врешті решт!
Або тут всі диванні експерти щодо цієї ситуації, або не знаю чим аргументують своє мовчання

Останнє редагування:
[POSTS=250]Пришло письмо от БЕБ - сведения, указанные мною в заявлении о незаконной деятельности битов и коллцентра, будут проверены в уголовном производстве по такому-то номеру ЕРДР по ч. 2 ст. 200 ККУ. Интересно то, что это дело начато в начале 2023 года, когда битов ещё не было... :scratch_one-s_head:Но зато были е-гроші :bye: [/POSTS]

Останнє редагування:
Якщо я ніколи в них не брав гроші, не підписував договори і навіть не надсилав їм фото з паспортом в руках, то я можу бути спокійним, що вони не будуть мене шантажувати?

Якщо я ніколи в них не брав гроші, не підписував договори і навіть не надсилав їм фото з паспортом в руках, то я можу бути спокійним, що вони не будуть мене шантажувати?
Если ещё и с е-грошами не знакомы, то 99.9% с битами не познакомитесь))

Если ещё и с е-грошами не знакомы, то 99.9% с битами не познакомитесь))
Ну в них брав гроші, на днях довелось заплатити замість 10500 - 14100, але зрозумів, що краще швидко заплачу і не буду морочити голову.
А що ви маєте на увазі?

Ну в них брав гроші, на днях довелось заплатити замість 10500 - 14100, але зрозумів, що краще швидко заплачу і не буду морочити голову.
А що ви маєте на увазі?
То, что биты как-то связаны с е-грошами, и велика вероятность, что инфу, фотки и номера телефонов они берут через е-гроши, но это не точно)

Справа в тому, що я користуюсь єгроші з телефону, на якому не стоять сімки)
а фотографії я не завантажував
Під час реєстрації мені телефонували номери з біткепітал, але я вирішив не відповідати, мабуть і правильно, а то ще може голос записали б
І ще питання, якщо я найближчим часом зміню паспорт на біометричний, шахраї не зможуть використати мої паспортні дані для цих "шалостєй"?
Навіть таке пишуть після реєстрації

Вкладення

• 1716052956570.webp
    1716052956570.webp
    3 Кб · Перегляди: 142
Останнє редагування:
Скажіть, будь ласка, який шанс, що вони скористаються моїми даними з документів? Я дуже переймаюсь. Все більше форумів по ним читаю і починаю переживати за своє життя.

Скажіть, будь ласка, який шанс, що вони скористаються моїми даними з документів? Я дуже переймаюсь. Все більше форумів по ним читаю і починаю переживати за своє життя.
Забудьте про них, вы невыгодный клиент, слишком мало поводов к Вам прицепиться, им хватает других потенциальных донатеров :crazy:

Забудьте про них, вы невыгодный клиент, слишком мало поводов к Вам прицепиться, им хватает других потенциальных донатеров :crazy:
Думаєте, якщо я в них не брав гроші і не говорив з ними по телефону, і не надсилав фото, то цього достатньо?

Вам больше переживать нет из-за чего?)))
Ну людина пише, що підробили договір, вписали його дані, секретне слово, імітували його голос і "взяли" на нього кредит. Як після такого не переживати?

Назад
Угорі