Підміна номера телефону, гаманця та оформлення позики шахраєм

• Автор теми Автор теми Bit.Buster
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 123
  • Перегляди Перегляди 12K
Чоловік)
Ви серйозно?
Абсолютно серйозно. Якщо вам слабо підняти свій зад і піти в поліцію, то можливо іншим ні. Для початку кримінального провадження потрібен факт протиправного діяння. Він є. Цього достатньо. Того чopтa, що телефонував, не знайдуть 100%. Але в єрдр буде розслідування по цій шарашці. З часом збереться достатня кількість заяв та скарг і до них дійде черга. Можливо через декілька років, але дійде.

Це теж саме, що вас зупинять в темному провулку, представляться пацанами з біткепітал, скажуть або перераховуєш ввечері всю суму, або завтра вб'єм тебе і твою сім'ю, і зникнуть. Не звертатись в поліцію в цьому випадку?

Абсолютно серйозно. Якщо вам слабо підняти свій зад і піти в поліцію, то можливо іншим ні.
По-перше в мене немає потреби, бо в мене немає і не було бажання навіть спілкуватись з умалішонними по телефону.
По-друге змініть трішки риторику написання своїх постів. Я вам не хамив. Двічі не повторюватиму.
Для початку кримінального провадження потрібен факт протиправного діяння. Він є. Цього достатньо. Того чopтa, що телефонував, не знайдуть 100%. Але в єрдр буде розслідування по цій шарашці.
Не буде.
З часом збереться достатня кількість заяв та скарг і до них дійде черга. Можливо через декілька років, але дійде
Угу, звісно)

Якби був запис телефонної розмови...
У самсунг є автоматичний запис розмов. Може прога якась є для цього, або, ящо хтось є поряд на гучний звук та засняти відео, де видно номер телефону. Але заяву треба писати, можна онлайн подати

По-перше в мене немає потреби, бо в мене немає і не було бажання навіть спілкуватись з умалішонними по телефону.
По-друге змініть трішки риторику написання своїх постів. Я вам не хамив. Двічі не повторюватиму.

Не буде.

Угу, звісно)
Ну ото якщо б вам довелось все ж таки спілкуватись з такими умалішонними, через таких терпіл вони і продовжують займатись доволі прибутковою справою))

У самсунг є автоматичний запис розмов. Може прога якась є для цього, або, ящо хтось є поряд на гучний звук та засняти відео, де видно номер телефону. Але заяву треба писати, можна онлайн подати
Звичайно. І треба. Але потрібно грамотно і аргументовано з доказами.
Я про це. Бо цих заяв на інші контори вагон і тєлєга було написано за роки що я на форумі.
І знаєте скільки я прочитав постів про відкриття кримінального провадження?)))
Думаю догадаєтесь самі.
Ну ото якщо б вам довелось все ж таки спілкуватись з такими умалішонними, через таких терпіл вони і продовжують займатись доволі прибутковою справою))
Це ви в мою адресу?

Останнє редагування:
Звичайно. І треба. Але потрібно грамотно і аргументовано з доказами.
Я про це. Бо цих заяв на інші контори вагон і тєлєга було написано за роки що я на форумі.
Думаю догадаєтесь самі.

Це ви в мою адресу?
Ойой, комусь може грозити блок😏

Кто такой дроп? И что это значит?

Дроп или «денежный мул» – этот тот человек, который соглашается, чтобы его банковская карта стала «транзитной» для украденных мошенниками денег. Дроп переводит незаконно полученные денежные средства между разными счетами. Такая цепочка переводов нужна для того, чтобы запутать следы киберпреступников и усложнить работу следствия.

Ойой, комусь може грозити блок😏
Правила форуму чітко прописують коректне спілкування. Проте можливо людина не почула з першого разу і ознайомиться з правилами.
До того ж дуже хотілось би почитати обгрунтування таких міркувань))

Це ви в мою адресу?
Polish_20230518_195313542.webp

Правила форуму чітко прописують коректне спілкування. Проте можливо людина не почула з першого разу і ознайомиться з правилами.
До того ж дуже хотілось би почитати обгрунтування таких міркувань)

Хочеться видовищ🤗

Абсолютно серйозно. Якщо вам слабо підняти свій зад і піти в поліцію, то можливо іншим ні. Для початку кримінального провадження потрібен факт протиправного діяння. Він є. Цього достатньо. Того чopтa, що телефонував, не знайдуть 100%. Але в єрдр буде розслідування по цій шарашці. З часом збереться достатня кількість заяв та скарг і до них дійде черга. Можливо через декілька років, але дійде.

Це теж саме, що вас зупинять в темному провулку, представляться пацанами з біткепітал, скажуть або перераховуєш ввечері всю суму, або завтра вб'єм тебе і твою сім'ю, і зникнуть. Не звертатись в поліцію в цьому випадку?
Ви взагалі в курсі як працює поліцейська система? Заяву вони приймуть,реєстраційний номер Вам дадуть і на тому все закінчиться. Як вб'ють тоді і прийдете

Думаю догадаєтесь самі.
Яка різниця скільки ви чого прочитали. Є підстава звернення в правоохоронні органи. Є ознаки злочину. Так, невідома особа, але відомо що від імені біткепітал. В даному випадку заява буде прийнята навіть без запису розмови. Питання лише в тому, чи захоче громадянинка з чоловіком її подавати, знаючи що конкретно по цій справі результату не буде, тому що в Лондон слідчий не поїде, але все ж таки це хоча б якісь дії проти цих чортів, і можливо колись вони понесуть хоча б якесь покарання, окрім того, що їх просто треба ігнорити. А ви намагаєтесь донести мені, що потрібні докази, запис розмови і т.д. Докази потрібні для обвинувачення, а не для подання заяви.

Яка різниця скільки ви чого прочитали. Є підстава звернення в правоохоронні органи. Є ознаки злочину. Так, невідома особа, але відомо що від імені біткепітал. В даному випадку заява буде прийнята навіть без запису розмови. Питання лише в тому, чи захоче громадянинка з чоловіком її подавати, знаючи що конкретно по цій справі результату не буде, тому що в Лондон слідчий не поїде, але все ж таки це хоча б якісь дії проти цих чортів, і можливо колись вони понесуть хоча б якесь покарання, окрім того, що їх просто треба ігнорити. А ви намагаєтесь донести мені, що потрібні докази, запис розмови і т.д. Докази потрібні для обвинувачення, а не для подання заяви.
Відповім вам коротко : на паркані написано *** а за ним дрова.
Я вам не за ваші теоретичні домисли і лікбез з криміналістики, а за події які відбувались в житті реальних людей : читайте ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ насправді.
Те що заяву повинні прийняти - тут я абсолютно згідний, в усьому решта ви видаєте бажане за явне.

Як вб'ють тоді і прийдете
Не так трошки)
- Шо там?
- Вбивають!!!!
- Ясно. Треба уточнення... Ви прокурор, мєнт, сбушник?
- Ні!
- А вас вбиває прокурор, мєнт, сбушник?
- Ні! Мій чоловік!
- А він прокурор, мєнт, сбушник?
- НІ!!!
- Понятно. Якого хєра займаєте важливу лінію телефонного зв'язку?

Ви взагалі в курсі як працює поліцейська система? Заяву вони приймуть,реєстраційний номер Вам дадуть і на тому все закінчиться. Як вб'ють тоді і прийдете
Я вам не за ваші теоретичні домисли і лікбез з криміналістики, а за події які відбувались в житті реальних людей
От я і кажу про терпіл, не в вашу адресу, а в загальному про тих, хто боїться звернутись до правоохоронних органів, коли є підстава і є необхідність, через те, що люди вважають, що це марно, ніхто нічого розслідувати не буде. Ця компанія трохи відрізняється від інших тим, що юридично її не існує. Я дуже добре знаю як працює прліцейська система. Але я точно знаю, що якщо буде подано достатню кількість заяв (лише заяв, без фактичного розслідування), можливо навіть знадобиться одна-дві сотні заяв на одну компанію біткепітал, і в цих заявах будуть факти різних правопорушень та злочинів, включаючи шахрайство, погрози, вимагання і т.д., то на це звернуть увагу, і кіберполіції достатньо буде всього декілька днів, щоб хоча б просто заблокувати сайт типу на час проведення розслідування, цього вже буде достатньо, більшого і не треба. Сайт це все, що в них є (для українців). Так, справа завершена не буде, винних не знайдуть, але і сайт розблоковано не буде. Потім з'явиться щось інше, але то буде інша історія. Але можна нічого не робити, просто ігнорити їх і далі обговорювати їх витівки, це теж не погано, впевнений багатьох це заспокоює більше, ніж звернення в поліцію)

От я і кажу про терпіл, не в вашу адресу, а в загальному про тих, хто боїться звернутись до правоохоронних органів, коли є підстава і є необхідність, через те, що люди вважають, що це марно, ніхто нічого розслідувати не буде.
Саме так. Якщо є необхідність.
Проте робота НПУ в цьому руслі м'яко кажучи ніяка.
Тому такий сарай як цей Біткепітал може спокійенесенько працювати у фінансовому полі держави не будучи резидентом.
Ця компанія трохи відрізняється від інших тим, що юридично її не існує. Я дуже добре знаю як працює прліцейська система. Але я точно знаю, що якщо буде подано достатню кількість заяв (лише заяв, без фактичного розслідування), можливо навіть знадобиться одна-дві сотні заяв на одну компанію біткепітал, і в цих заявах будуть факти різних правопорушень та злочинів, включаючи шахрайство, погрози, вимагання і т.д., то на це звернуть увагу, і кіберполіції достатньо буде всього декілька днів, щоб хоча б просто заблокувати сайт типу на час проведення розслідування, цього вже буде достатньо, більшого і не треба. Сайт це все, що в них є (для українців). Так, справа завершена не буде, винних не знайдуть, але і сайт розблоковано не буде.
Можливо... в цілому я згідний щоб саме так і відбулось, проте впевнений чомусь що цього не відбудеться.
Якщо вони спокійно себе почувають, значить щось в них вселяє цю впевненість.
Я не знаю чи то занесені валізи в правильний кабінет чи то дири в законодавстві, проте відбувається те що відбувається.
Але можна нічого не робити, просто ігнорити їх і далі обговорювати їх витівки, це теж не погано, впевнений багатьох це заспокоює більше, ніж звернення в поліцію)
Ну інколи нічого не робити більш правильніше рішення, ніж робити "шо попало".
Я це не адресно за біт.

Назад
Угорі