Impala1967
Форумчанин
- Дописи
- 44
- Реакції
- 21
- Бали
- 8
Impala1967 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
даЦе ви оформлюєте не існуючі кредити на таких як я?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
даЦе ви оформлюєте не існуючі кредити на таких як я?
Как написать руководству? Если вы говорите, что они этого не знают?
Можно ли через кошелек куда были отправлен перевод? Какая компания есть партнером для переводом с кошелька на карты?
Как написать руководству? Если вы говорите, что они этого не знают?
Можно ли через кошелек куда были отправлен перевод? Какая компания есть партнером для переводом с кошелька на карты?
Так написано ж, ***************.Карточка клиента, но ничего не понятно, расскажите.
Рили?Так написано ж, ***************.
Мабуть працівник що переглядає.
Ну я це і мав на увазі.Рили?
Не мабудь а Артём тот под кем выполнен вход в админ панель.
А клиент указан слева **************************************
Я чего то так и думалМусора крышуют, офис где сидят хардколекшн и вся основа в
вулиця Воскресенська, 30, Дніпро, Дніпропетровська область, Украина, 49000
А ты можешь у них удалить данные на сервере?люди просят жалуються, чтоб удалил скрины хотя бы там личные данные и номера телефонов говорят им звонят теперь
Воскресенская 30 это самый центр городаЯкийсь шанс їх закрити є чи немає?
Ты можешь мне написать в личку..хочу с тобой обменяться телеграммМусора крышуют, офис где сидят хардколекшн и вся основа в
вулиця Воскресенська, 30, Дніпро, Дніпропетровська область, Украина, 49000
Ахахах, чадо бітів, як ти себе провказало.ну хотя бы удали. коментарий 42 , люди просят там много личной информации
бл админов в рот **** че удалить не могут *****
Admin, удали 42 коментарий
Я це ще вчора в перших повідомленнях пробував донести. Нутром чути цих покидьківУ автора теми ще мозок не сформований, як і почуття відповідальності за свої ж дії.
Наоформлював кредитів, свалив
Тепер літає по форумам і шукає на недомутки собі партнерів. Дивна людина, яку ще не навчило життя.
Я до останнього не вірила, думала, людина розкаяласьЯ це ще вчора в перших повідомленнях пробував донести. Нутром чути цих покидьків
Авжеж...Я до останнього не вірила, думала, людина розкаялась![]()
Виходячи з тексту, людина досі працює в бітах
Горбатого могила виправить)Я до останнього не вірила, думала, людина розкаялась![]()
Я думаю що жодним чином це ніяк не впливає. Вам же смс підтвердження не приходить і пароль ви з смс ніякий не передаєте. Просто беруть ліву сімку, забули пароль тиснуть та й змінюють, кодове слово я думаю працівник знає.Горбатого могила виправить)
Замітив одну річ, він там толкав, що для того, щоб не було заміни номера, треба щоб тел завжди був включений, в може це якраз потрібно для того, щоб виконати цю заміну номера?!
Вам мало проблем з бітами, хочете далі влазити?Impala1967, Impala1967,
Я чего то так и думал
Что мусора
А ты можешь у них удалить данные на сервере?
Воскресенская 30 это самый центр города
Ты можешь мне написать в личку..хочу с тобой обменяться телеграмм
Вы поняли кто берет кредиты на нас?
Вы поняли что биткепитал крышует полиции...
він писав що начебто поміняли систему з першого травня і при зміні номеру тепер просять відеоверифікацію,то тепер начебто можна спати спокійно(або на половину спокійно)..але наскільки можно вірити цим словам і наскільки вони відповідатимуть дійсності - це під великим питаннямЯ думаю що жодним чином це ніяк не впливає. Вам же смс підтвердження не приходить і пароль ви з смс ніякий не передаєте. Просто беруть ліву сімку, забули пароль тиснуть та й змінюють, кодове слово я думаю працівник знає.