Підміна номера телефону, гаманця та оформлення позики шахраєм

• Автор теми Автор теми Bit.Buster
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 123
  • Перегляди Перегляди 12K
Ну людина пише, що підробили договір, вписали його дані, секретне слово, імітували його голос і "взяли" на нього кредит. Як після такого не переживати?
Они ж не на каждого пытаются левый кредит повесить) все будет ок не переживайте

Ніяк , я не платила борг вже майже 6000 usdt , пропонують закрити за 725 usdt вже другий тиждень .
а дали сколько?
а, 525 ... ну учитывая рост курса, такое себе счастье. про то что шарага вне закона, то отдельно

Bit.Buster,
Ну людина пише, що підробили договір, вписали його дані, секретне слово, імітували його голос і "взяли" на нього кредит. Як після такого не переживати?
Так він до цього кілька разів позику брав в них. Ви ж не реєструвались, навіть, там.

Добрий день! Теж мав необачність зв'язатися з цією шахрайською організацією)) В грудні брав декілька позик в них, були оплачені буквально протягом декількох діб, остання була закрита, через два дні на всяк випадок ще зайшов в кабінет, переконався, що все закрилось і забув за них. В кінці січня пишуть мені, що у вас така-то сума на повернення, перший день протермінування і т.д. Я нічого не розумію, злякався, що можливо там якась сума не оплачена, одразу заходжу в кабінет, а зайти не можу, акаунт не дійсний. Пишу їм, що за фігня, я нічого не брав, я все оплатив, вони пишуть, що так, те все у мене сплачено, але потім я типу взяв ще одну позику. Скидають мені договір з моїми ПІБ та ІПН, але з ЧУЖИМ гаманцем, чужим номером телефону, та запис телефонної розмови з їх "менеджером Діаною", на якій якесь чм0 використовуючи мої ПІБ, дату народження (читає з чогось, з першої спроби називає невірно) і секретне слово(!!!) змінює номер телефону на той, що в договорі. Наступного дня подано заяву в поліцію, додано запис розмови і "договір". В той же день був дзвінок мамі від Дар'ї, яка мені писала. Хотів їй сам передзвонити, але номер недійсний, тільки у вайбері є акаунт. Я їй тоді у вайбері ще раз пояснив, що я нічого не брав, це шахрайські дії і т.д., але вона тупо писала, що то я взяв позику, я підмінив номер рахунку, це моя відповідальність, я зобов'язаний повернути, вони не несуть ні за що відповідальність і т.д. Ну я і послав їх спілкуватись далі зі слідчими, а не зі мною, якщо вони не несуть ніякої відповідальності. То ця Даша і зникла, нічого не відповівши. Після цього два тижні повна тиша, телефон типу "мого персонального менеджера Дар'ї" вже не активний навіть у вайбері, і зараз знов дзвінок мамі з іншого номера, сума в них вже виросла в 2 рази від першого дзвінка, телефонував вже якийсь чоловік, а не Даша, номер в аон світиться як "шахраї". Написав в їх тг бот зв'язати з менеджером, спитав у нього фізичну адресу офісу чи філіалу, воно каже, що "всі менеджери працюють віддалено (і смайл)", кажу то дай домашню адресу менеджера, а воно "у нас немає такої інформації" і виключає чат одразу))) Така от історія) Звичайно нічого платити не збираюсь, але майте на увазі що з ними і таке може бути.
Можете їх спокійно послати.Інформіцію в бюро кредитних історій ніхто не передає,тому що в нас немає по законодавству видачі в usdt та й ліцензії в немає.

Можете їх спокійно послати.Інформіцію в бюро кредитних історій ніхто не передає,тому що в нас немає по законодавству видачі в usdt та й ліцензії в немає.
Думаю, тому, до кого ви звертаєтеся, ця пропозиція неактуальна:)

Как у вас с Битами сейчас? Держитесь? Или все же сломались и заплатили?

Та потрібна допомога, до сьогодні я нечула про таку мфо, і що вони буду дзвонити по всій телефонній книзі, це просто жах. Заспокоїлась, перечитала все знову. Набрала на гарячу лінію кібер поліції, подала усно і спеціальним електронним зверненням заяву, потім перезвонив слідчий, сказав завтра прийти до нього написати заяву і взяти витяг. За те що вони мені зранку зробили, я готова писати скрізь заяви на них.
Можна поцікавитися як зараз справа з ними? Ось я думаю вже декілька заяв склала, ще напишу в кіберполіцію

Автор темы написал свой случай год назад, у меня такой случай произошел сейчас. Поделитесь пожалуйста как дела с ними? Мне уже звонили и требовали деньги, сбросили фото с паспортам некоторым с тел книги. Если бы я брала, то совесть меня бы ела, что я плохой человек. Но здесь фиг им, а не деньги. Выдержу все атаки.

Автор темы написал свой случай год назад, у меня такой случай произошел сейчас. Поделитесь пожалуйста как дела с ними? Мне уже звонили и требовали деньги, сбросили фото с паспортам некоторым с тел книги. Если бы я брала, то совесть меня бы ела, что я плохой человек. Но здесь фиг им, а не деньги. Выдержу все атаки.
Держитесь 💪

Заяву надо писать

Поделитесь пожалуйста как дела с ними?
Да все так же, никак :dntknw: продолжаю поддерживать котёл в готовности :crazy:

думаю зайду на сайт, я заходить, а номер телефона не подходит уже, обратился в тп, они сказали что я поменял номер телефона и 29.01 взял позику на суму 1000usdt, хотя с моим кредитным рейтингом это невозможно, сказали обращаться в полицию)
В последнее время все чаще наблюдаю такой сценарий. Вообще не удивляет, если честно. Ещё тогда, год назад, я всех убеждал, что нефигу платить битам, какими б не были расклады, ибо все равно вы будете им всегда "должны" ещё. Забавно сейчас перечитывать посты годичной давности, где очень многие рекомендатели советовали с битами договариваться на скидку, на тело, платить пока нет просрочки, нанимать адвокатов и т.д. Не ведитесь на выходки этих уп*рей и будет у вас всё хорошо.

Останнє редагування:

В последнее время все чаще наблюдаю такой сценарий. Вообще не удивляет, если честно. Ещё тогда, год назад, я всех убеждал, что нефигу платить битам, какими б не были расклады, ибо все равно вы будете им всегда "должны" ещё. Забавно сейчас перечитывать посты годичной давности, где очень многие рекомендатели советовали с битами договариваться на скидку, на тело, платить пока нет просрочки, нанимать адвокатов и т.д. Не ведитесь на выходки этих уп*рей и будет у вас всё хорошо.
Всегда ест вера. Люди и я верю, а итог… как советуют на этом сайте) Так все же у вас как? Через год?

А як в вас взагалі ситуація за рік часу? Це, певно, в вас на форумі найбільше по часу протермінування в бітів. До когось з ваших близьких/знайомих телефонують?

Назад
Угорі