Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тут не посперечаєшся, ніяка, але все реально, можливо колись до цього дійде. По суті їм потрібно лише бажання, питання з біткепітал вирішується натисканням декількох клавіш на клавіатурі якимось хакером-стажером, який працює на НПУ) бажання поки що немає, але є надія)Проте робота НПУ в цьому руслі м'яко кажучи ніяка.
Від нашої держави в них тільки текст на сайті і в "договорі" українською мовою)) більше нічого, пересилають вони не гривні, а крипту, "реєстрація" не в Україні і т.д. Скоріше за все навіть і дзвонарі не в Україні) Тож в фінансовому полі вони не працюють, а лише в гаманцях їх клієнтів) схема ідеальна, за це прям лайк можна поставити.Тому такий сарай як цей Біткепітал може спокійенесенько працювати у фінансовому полі держави не будучи резидентом.
питання з біткепітал вирішується натисканням декількох клавіш на клавіатурі якимось хакером-стажером, який працює на НПУ)
Тож в фінансовому полі вони не працюють, а лише в гаманцях їх клієнтів) схема ідеальна, за це прям лайк можна поставити
Ничего, кроме, жалости к их убогости, и улыбки у меня это почему-то не вызвало)) Меня прям искренне смешит то, что они угрожают тем, что дело передано в "отдел досудебного взыскания цифровых активов" 
и что они угрожают статьёй 190 ККУ в случае уклонения от оплаты...

Какие же они унылые, ппц))

Что ж, раз так всё серьезно, то придется на них ещё одну жалобу писать в "Межгалактический криптовалютный Банк имени Биткоина"дело передано в "отдел досудебного взыскания цифровых активов"

Їх сайт фізично розміщений в Канаді, це по-перше. По-друге, ніякий хакер(їх в поліції і так нема) не буде таким займатися. Тут он кацапські сайти по рішенню РНБО не всі блокують, а ви про якесь гівномфо.По суті їм потрібно лише бажання, питання з біткепітал вирішується натисканням декількох клавіш на клавіатурі якимось хакером-стажером, який працює на НПУ) бажання поки що немає, але є надія)
Дніпровські шльоцикиОсь фірма працівників біт капітал
Звонарі їхні
Я Вам невнятно написал в другой теме или вы читать не умеете? Вы не знаете, как обращаться в полицию? Вы даже не удосужились прочитать тему, в которой есть уже пример готового заявления, даже с и-мейлами, куда отправлять... Я так понял, помощь Вам не нужна.Як написати заяву? Як подати заяву в кібер поліцію?
Та потрібна допомога, до сьогодні я нечула про таку мфо, і що вони буду дзвонити по всій телефонній книзі, це просто жах. Заспокоїлась, перечитала все знову. Набрала на гарячу лінію кібер поліції, подала усно і спеціальним електронним зверненням заяву, потім перезвонив слідчий, сказав завтра прийти до нього написати заяву і взяти витяг. За те що вони мені зранку зробили, я готова писати скрізь заяви на них.Я Вам невнятно написал в другой теме или вы читать не умеете? Вы не знаете, как обращаться в полицию? Вы даже не удосужились прочитать тему, в которой есть уже пример готового заявления, даже с и-мейлами, куда отправлять... Я так понял, помощь Вам не нужна.
Витяг цим чортам можете не надсилати, це не допоможе ніяк, хай він просто буде у Вас. Якщо Ви його надішлете, вони скажуть, що Вам необхідно сплатити позику, закрити з ними питання, а потім поліція знайде злочинця і той вже Вам все відшкодує.Та потрібна допомога, до сьогодні я нечула про таку мфо, і що вони буду дзвонити по всій телефонній книзі, це просто жах. Заспокоїлась, перечитала все знову. Набрала на гарячу лінію кібер поліції, подала усно і спеціальним електронним зверненням заяву, потім перезвонив слідчий, сказав завтра прийти до нього написати заяву і взяти витяг. За те що вони мені зранку зробили, я готова писати скрізь заяви на них.
Тож навіть не надсилайте їм нічого. Просто ігнорте і шліть їх, все як я написав. Якщо є питання, краще пишіть мені в особисті або просто в тему, перш ніж зробити якусь дурість)))а что они сделали утром?Та потрібна допомога, до сьогодні я нечула про таку мфо, і що вони буду дзвонити по всій телефонній книзі, це просто жах. Заспокоїлась, перечитала все знову. Набрала на гарячу лінію кібер поліції, подала усно і спеціальним електронним зверненням заяву, потім перезвонив слідчий, сказав завтра прийти до нього написати заяву і взяти витяг. За те що вони мені зранку зробили, я готова писати скрізь заяви на них.
Берите максималку, не пожалеете, норм гуманитарная помощь)) знал бы я раньше, кто они такие, сам бы взял) а щас ЛК заблочена что они сделали утром?
Я так понимаю. что времена черных коллекторов вернулись. Взять, чтоль, сотку у них...
Не вздумайте))))а что они сделали утром?
Я так понимаю. что времена черных коллекторов вернулись. Взять, чтоль, сотку у них...
Брать у них можно) отдавать им нельзяНе вздумайте))))

Логика где?...)))Брать у них можно) отдавать им нельзя![]()
Ну эти ребята чистой воды мошенники, по этому есть всего два варианта как их наказывать - правоохранители (что довольно долго) или самим забирать у них награбленное))) но это я так, шутка) даже максималка их "займа" не стоит потраченных нервов...Логика где?...)))
Зателефонували багатьом людям! Усім родичам, на роботу майже кожному працівнику, клієнтам, мамам з класу сина, де вони ті номера беруть не знаю.а что они сделали утром?
У вас в телефоне, Вы сами им дали свои контакты через егроши. Вам ещё будут звонить всякие дядечки например с номера сына и угрожать всяким, в том числе тем, за что предусмотрена статья 115 ККУ, будьте готовы и читайте дальше форум, чтоб понимать, что вас ждёт)Зателефонували багатьом людям! Усім родичам, на роботу майже кожному працівнику, клієнтам, мамам з класу сина, де вони ті номера беруть не знаю.
Та мабуть ні, тому що шено дзвонили двом людям, яких я не маю телефони і вони немають мій, тому що через третіх осіб зв'язувались зміною і питали в мене чому я їх вказала поручителями.У вас в телефоне, Вы сами им дали свои контакты через егроши.
"Брать у них можно, отдавать нельзя", это я Вас цитирую...) Ща пара-тройка легковерных, прочитав всё это, пойдут да и возьмут... А потом будут проходить через этот весь этот треш....Ну эти ребята чистой воды мошенники, по этому есть всего два варианта как их наказывать - правоохранители (что довольно долго) или самим забирать у них награбленное))) но это я так, шутка) даже максималка их "займа" не стоит потраченных нервов...