Щоденник Перший тиждень протермінування більше 35 МФО. Потрібна підтримка!!!

• Автор теми Автор теми fenix88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 4K
Читала тут що страшний терор, нараховують великі %. Не можна домовитись . Ідуть в суд і виграють
від них? особливо форумчани не жалілись... те що в суд ідуть то так, але зараз он швидко гроші швидше в суд біжать ніж вони

кому?) антиспам ставите і пофігу
Та вже не звонять. Я пройшла той етап передзвону

від них? особливо форумчани не жалілись... те що в суд ідуть то так, але зараз он швидко гроші швидше в суд біжать ніж вони
У знайомої там борг тіло 20тис більше 2 років. А з процентами вона навіть непамятає. Каже що телефонують раз в місяць і кажуть що віддайте хоч те що брали.

кому?) антиспам ставите і пофігу
Підкажіть , будь ласка , яку програму ставити? Дзвінки мають взагалі не проходити ? Я поставила true caller , то всі дзвінки йдуть , лише деякі тепер ще й з надписом на екрані типу спам click і т д.
Вона ж має взагалі блокувати дзвінок , так?

Підкажіть , будь ласка , яку програму ставити? Дзвінки мають взагалі не проходити ? Я поставила true caller , то всі дзвінки йдуть , лише деякі тепер ще й з надписом на екрані типу спам click і т д.
Вона ж має взагалі блокувати дзвінок , так?
callfilter

ловить 98 %, якщо налаштувати щоб приймав дзвінки лише від контактів то до вас ніхто крім контактів що є в тел книзі не додзвониться

callfilter

ловить 98 %, якщо налаштувати щоб приймав дзвінки лише від контактів то до вас ніхто крім контактів що є в тел книзі не додзвониться
Так не можу. По роботі маю дзвінки приймати . Плюс діти, десь тел сів, бере у подруги подзвонити і т д.

Я думала що коли програма розпізнає спам , то відразу блокує цей вхідний

Так не можу. По роботі маю дзвінки приймати . Плюс діти, десь тел сів, бере у подруги подзвонити і т д.
ці програми влаштовані так що працює на базах які створюють самі користувачі, коли подають через ці проги скаргу на спам, якщо номер новий то може пропустити, зазвичай більшість ловить

ці програми влаштовані так що працює на базах які створюють самі користувачі, коли подають через ці проги скаргу на спам, якщо номер новий то може пропустити, зазвичай більшість ловить
Я щось не розумію
Але дзвінок на телефон все одно надходить просто з написом . Я думала що відразу блокується виклик

Дякую що поділились
Мені 38. До цього саму взагалі не брала ніяких кредитів . Тепер влипла в таку історію . Сама не розумію як до сих пір
Як під гіпнозом . Це теж певно в якусь залежність входить , що без кінця тикаєшмя в ці мікрозайми

Дякую що поділились
Мені 38. До цього саму взагалі не брала ніяких кредитів . Тепер влипла в таку історію . Сама не розумію як до сих пір
Як під гіпнозом . Це теж певно в якусь залежність входить , що без кінця тикаєшмя в ці мікрозайми
То просто життя таке складне нині …. Та нічого. Прорвемося

Дякую що поділились
Клуб анонімних позичальників )))) добраніч ; і незважаючи ні на що - міцного, повноцінного сну та тихої ночі

Останнє редагування:
Дякую що поділились
так побудований цей бізнес щоб загнати в яму, особливо на наших страхах

Я щось не розумію
Але дзвінок на телефон все одно надходить просто з написом . Я думала що відразу блокується виклик
блокуються виклики від тих, кого позначать користувачі.
У мене із 70+ викликів один пройшов від МФО. Відразу збив і помітив для користувачів що це фін.послуги

Хоча по факту оте убкі теж не офіційна організація ; це не держ реєстр боржників
Чому не офіційна? Просто не державна. А при підписанні кредитних договорів позичальник надає згоду на передачу даних до бкі.

Можливо подають на тих в кого є що забрати( це моя думка)
Вы ошибаетесь. Из личного опыта скажу, имущества нет, от слова совсем, ЗП официальной тоже, тело 3000, просроченость 6 мес, в июне проигран суд с ШГ.

Вы ошибаетесь. Из личного опыта скажу, имущества нет, от слова совсем, ЗП официальной тоже, тело 3000, просроченость 6 мес, в июне проигран суд с ШГ.
Можливо, спорити не буду. Одих подають, а інші договора роками тримають. Хз чим вони кируються.

Моі мфо з тілами без %
  1. Credit plus 20тис, Slon 10тис , Limon 4500, Ewa 6000, Турбо 5000, Click 5000 Micro 13000, Moneyveo 6000, Credit 7 18 000, Alex 5000 Sun 9000, Монто 3800 Lehko 5000 Novy cred 7000 Швидко 20 000 Lovi 8000,Мілоан, SOS 20000!!, Selfi 8000 Treba 6000 до My credit 15000, Avira 8000 Loan 3700 Bee 5000 Mister m Amigo 8700 Unex 5000 ТехноFinance 10000, Soperium 4000 Fin market 10 тис, Prosto 8000, Fcredit 9700, Starfin 4000, Каштан 3000, Smarty 2200, Funbert 6000
Мне вот интересно стало, как люди умудряются взять такое к-во займов? Это за один день, неделю,месяц? Чисто спортивный интерес, без осуждения, завести и тапок в ваш огород.

Назад
Угорі