Щоденник Перший тиждень протермінування більше 35 МФО. Потрібна підтримка!!!

• Автор теми Автор теми fenix88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 4K
Я колись створю свій щоденник 😂
Набрала хз скільки кредитів в 2021 році, коли був карантин, а тут я ще влипла і завагітніла. Не парилася взагалі, аби лише від корони не здохнути, а потім від шахеда 😅
В грудні вийшла на роботу. Почала гасити. За ці 4 роки помирали лише мфодчк

Набрала хз скільки кредитів в 2021 році, коли був карантин, а тут я ще влипла і завагітніла. Не парилася взагалі, аби лише від корони не здохнути, а потім від шахеда 😅
В грудні вийшла на роботу. Почала гасити. За ці 4 роки помирали лише мфо.
Вже створіть і напишіть:) Мабуть цікава буде історія:)

В грудні вийшла на роботу. Почала гасити. За ці 4 роки помирали лише мфо.
Іванова ти чи що?:)

Вже створіть і напишіть:) Мабуть цікава буде історія:)
Даних в убкі за 2021 рік немає. Не пам'ятаю в кого і скільки брала. А тоб давно створила.
Тай цікавого нічого. Була в декреті - жила на кредити. Вийшла на роботу - почала віддавати.

Даних в убкі за 2021 рік немає. Не пам'ятаю в кого і скільки брала. А тоб давно створила.
Тай цікавого нічого. Була в декреті - жила на кредити. Вийшла на роботу - почала віддавати.
Дані куди пропали? То вас зір підводить, все там є...

Та кому ж віддаєте? Якщо з памятю біда...

Дані куди пропали? То вас зір підводить, все там є...

Та кому ж віддаєте? Якщо з памятю біда...
Підйо не зарахований. Дані в КІ зберігаються лише 3 роки. Якщо скачували кредитну історію вона буде. А як ні, то ні.

Так , хочу все виписати . Розділити типу на термінових і ті які можна пізніше закривати
За доньку турбуюсь дуже . Шоб її репутація через таку дурну матір не постраждала. Вона у мене чудо - добре дитина, красуня, вчитися гарно. Якраз вік вразливий такий .

Дуже вам дякую за підтримку
Не факт, що вони знайдуть вашу доньку. Закрийте соцмережі, і коли розкажете рідним, то дівчинка хай теж закриє. У мене достали всіх, в от до сина старшого не дістались.

Доброго дня
Моі мфо з тілами без %
  1. Credit plus 20тис, Slon 10тис , Limon 4500, Ewa 6000, Турбо 5000, Click 5000 Micro 13000, Moneyveo 6000, Credit 7 18 000, Alex 5000 Sun 9000, Монто 3800 Lehko 5000 Novy cred 7000 Швидко 20 000 Lovi 8000,Мілоан, SOS 20000!!, Selfi 8000 Treba 6000 до My credit 15000, Avira 8000 Loan 3700 Bee 5000 Mister m Amigo 8700 Unex 5000 ТехноFinance 10000, Soperium 4000 Fin market 10 тис, Prosto 8000, Fcredit 9700, Starfin 4000, Каштан 3000, Smarty 2200, Funbert 6000
Ситуація стандартна - брати , щоб гасити пролонгації і не було сорому перед рідними. Заробляла в свій час , думала перекрию - потім все як в тумані . Не граю. Не вживаю навіть алкоголь … двоє дітей . З рідні ніхто не знає
вийшла в протермінування десь по 12мфо…
По відчуттям на сьогодні - вийти у вікно.
Сплю по 2-3 год. Мінус 3 кг
Знаю , що вже 100разів тут все писали, але будь ласочка , дуже прошу, передивіться хто з цих мфо може зробити сорому по типу кріптів (їх дякувати Богу), нема…
Мама дуже вразлива, дочка-підліток має хорошу репутацію , гарного хлопця , добре вчиться. Менший син ще є.
У мене перед ними таке відчуття провини , що певно воно найбільше і гнітить …
Дивлячись на ситуацію до сих пір не розумію як я це вск допустила …
Сил не маю. Руки опускаються. Вночі тяжко особливо. Вию у стелю …
Планую закривати .
дохід маю +- 20-25 тис на міс
З кого починати ? Хто може сильно кошмарити оточення?Хто йде в суд? (З зареєстрованого майна - авто)
Знаю що запитання стандартні , але дуже потрібна допомога і підтримка. Дуже прошу!!!
Стар фін - недоговірні майже; родичам телефонують
Авіра - проблемні , на поступки не йдуть, але рідних не турбують
Фін Маркет - теж руки викручують, але плюс мінус можна терпіти ; родичів напрягають
Швидко гроші телефонують активно - але йдуть на часткове списання та норм графік реструктурізаціі
Легко, Треба , Алекс, Нові кредити - йдуть на рестуктурізаціі ; норм умови
Просто телефонують і списують із рахунків кошти у договірному порядку - так що ліпше з рахунків відразу розпихувати по іншим
Мілоани та бренди під ними йдуть на лояльні умови
Монто - теж списують , потім дають рестуктурізацію ; не надокучають, чемні
Техно фін - тільки смс ; чемні ; йдуть на поступки
Smartiway пропонують лояльні умови погашення ; коректні
Лові лаве - теж дуже коректні та нагадують лише в смс
Я мала три тижні тому аналогічну ситуацію
Потрохи вигрібаю
Сплю добре
Їм з апетитом
Навіть на вибухи вночі не реагую
Все буде добре
Від телефонних дзвінків поставте режим захисту або літака ))) поки не назбираєте суму, якої достатньої хоч по тисячі кожному розпихати
Але я б почала зі Стар Фін
Наснаги Вам, спокою та доброї вдачі
На зв‘язку
Як потрібна підтримка - пишіть у приватні повідомлення

Стар фін - недоговірні майже; родичам телефонують
Авіра - проблемні , на поступки не йдуть, але рідних не турбують
Фін Маркет - теж руки викручують, але плюс мінус можна терпіти ; родичів напрягають
Швидко гроші телефонують активно - але йдуть на часткове списання та норм графік реструктурізаціі
Легко, Треба , Алекс, Нові кредити - йдуть на рестуктурізаціі ; норм умови
Просто телефонують і списують із рахунків кошти у договірному порядку - так що ліпше з рахунків відразу розпихувати по іншим
Мілоани та бренди під ними йдуть на лояльні умови
Монто - теж списують , потім дають рестуктурізацію ; не надокучають, чемні
Техно фін - тільки смс ; чемні ; йдуть на поступки
Smartiway пропонують лояльні умови погашення ; коректні
Лові лаве - теж дуже коректні та нагадують лише в смс
Я мала три тижні тому аналогічну ситуацію
Потрохи вигрібаю
Сплю добре
Їм з апетитом
Навіть на вибухи вночі не реагую
Все буде добре
Від телефонних дзвінків поставте режим захисту або літака ))) поки не назбираєте суму, якої достатньої хоч по тисячі кожному розпихати
Але я б почала зі Стар Фін
Наснаги Вам, спокою та доброї вдачі
На зв‘язку
Як потрібна підтримка - пишіть у приватні повідомлення
Дуже дуже вам дякую !!

та ну вони швидко тіло пропонують і ще не один раз, дзвінками тільки лякають
Хто з цих більше всіх здатен на пакості в плані колажів , груп у вайбер і т д? Їх би закрила найшвидше !! В п’яницю буде тис 25 орієнтовно
Бо з дописав зрозуміла що це кріпти роблять , інші останнім часом такою фігнею не дуже займається бо скарги в нбу летять , вірно ?

Хто з цих більше всіх здатен на пакості в плані колажів , груп у вайбер і т д? Їх би закрила найшвидше !! В п’яницю буде тис 25 орієнтовно
Бо з дописав зрозуміла що це кріпти роблять , інші останнім часом такою фігнею не дуже займається бо скарги в нбу летять , вірно ?
тільки криптопитерасти

Доброго дня
Моі мфо з тілами без %
  1. Credit plus 20тис, Slon 10тис , Limon 4500, Ewa 6000, Турбо 5000, Click 5000 Micro 13000, Moneyveo 6000, Credit 7 18 000, Alex 5000 Sun 9000, Монто 3800 Lehko 5000 Novy cred 7000 Швидко 20 000 Lovi 8000,Мілоан, SOS 20000!!, Selfi 8000 Treba 6000 до My credit 15000, Avira 8000 Loan 3700 Bee 5000 Mister m Amigo 8700 Unex 5000 ТехноFinance 10000, Soperium 4000 Fin market 10 тис, Prosto 8000, Fcredit 9700, Starfin 4000, Каштан 3000, Smarty 2200, Funbert 6000
Ситуація стандартна - брати , щоб гасити пролонгації і не було сорому перед рідними. Заробляла в свій час , думала перекрию - потім все як в тумані . Не граю. Не вживаю навіть алкоголь … двоє дітей . З рідні ніхто не знає
Знаю , що вже 100разів тут все писали, але будь ласочка , дуже прошу, передивіться хто з цих мфо може зробити сорому по типу кріптів (їх дякувати Богу), нема…
Мама дуже вразлива, дочка-підліток має хорошу репутацію , гарного хлопця , добре вчиться. Менший син ще є.
Планую закривати .
З кого починати ? Хто може сильно кошмарити оточення?Хто йде в суд? (З зареєстрованого майна - авто)
Знаю що запитання стандартні , але дуже потрібна допомога і підтримка. Дуже прошу!!!
Слони будуть звонити навіть до хнаймих придставлятися слідчими і казати що Ви в врошуку.

Дуже дуже вам дякую !!
Та нема за що
За суди доречі навіть не переймайтеся , вони так відразу не подають
Це по - перше
Навіть як подають , то є позитивна судова практика відмови у задоволенні вимог , бо договори електронні не в кожного в належному стані
Плюс відсотки збільшені суд за клопотанням ( відзив на позов ) також не застосовує
Це по - друге
Фотоколажі роблять тільки криптоплатформи
Мені зробили - я подала до кіберполіціі
Але інші мфо такого не практикують , бо вони таки підпорядковані нбу і мають ліцензію
Тому плюс - мінус діють у рамках закону
Це третє
Поступово , потихеньку все владнаєте
Але не впадати у відчай та може пити якесь заспокійливе - магній B6 чи щось таке
Візьміть себе в руки, опануйте страх
Це всього лише борги
Ви не людину вбили і не бабусю обікрали
Борги бувають в кожного - он у Трампа їх скільки )))

Слони будуть звонити навіть до хнаймих придставлятися слідчими і казати що Ви в врошуку.
Ого
Добре , що я з ними проблем не мала

та ну вони швидко тіло пропонують і ще не один раз, дзвінками тільки лякають
Мені не пропонували … козли )))

Мені не пропонували … козли )))
а скільки протермінування?

кредит 7 доречі теж так себе поводить

кредит 7 доречі теж так себе поводить
З тими я ще взимку розпрощалася

Вірно
Мені біти таку намалювали огиду - що я їм відтепер не дам ані центу ; хоча частково сплачувала , і вже майже половину тіла
Але зараз війна !!!!

кредит 7 доречі теж так себе поводи

Доброго дня
Моі мфо з тілами без %
Планую закривати .
За ШГ одні кажуть що подають на суд, а інші кажуть що ні.
Можливо подають на тих в кого є що забрати( це моя думка)

Назад
Угорі