Crazy Lady
Форумчанин
- Дописи
- 284
- Реакції
- 193
- Бали
- 343
Crazy Lady не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я писала про Технофинанс
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я писала про Технофинанс
Я відповіла що з техно проблем ніяких не було.Я писала про Технофинанс
В мене теж техно дуже коректно себе поводилиЯ відповіла що з техно проблем ніяких не було.
Можли залежить від їх співробітниківВ мене теж техно дуже коректно себе поводили
Хоч я вже і старий, але обожнюю розумних дівчат із почуттям гумору. Замінити "п*дець" на "дефолт" - це непогано)))Не офіційна, але через цю шарашкіну кантору Укргазбанк (державний банк!) розірвав зі мною відносини, через дефолт в КІ. Хоча себе він до УБКІ не подавав.
багато кого лякають ці дефолти і вигадані циферки)Хоч я вже і старий, але обожнюю розумних дівчат із почуттям гумору. Замінити "п*дець" на "дефолт" - це непогано)))
Шановний колега довго розмірковує. Мені, будь ласка, на всі, НП #8 місто Вінниця)))Може тобі ящик пива купити і новою поштою
Відлуння кінця 90-х - майже всіх нульових. Далі ще гірше. Понавипускали 100500 "економістів" з "вищою" освітою. Хтось і до сьогодні з гарнітурою на голові сидить.багато кого лякають ці дефолти і вигадані циферки)
Через цей дефолт не можна оформити банківський кредит. Я 4 роки спала спокійно і не парилася. А потім Укргазбанк прислав повідомлення, що через борг припиняє зі мною відносини. Боргу в Укргазі нема. Так що він лякає не людей, а банківські установи. Приват он мені навіть розстрочку на новий бойлер не захотів дати. А кредиткаса прислала смс, що готова 25 тис грн дати під 0.25%багато кого лякають ці дефолти і вигадані циферки)
Я підозрюю, що основні їх гривневі рахунки саме у Укргазбанк, Sence та ОщадбанкуХоч я вже і старий, але обожнюю розумних дівчат із почуттям гумору. Замінити "п*дець" на "дефолт" - це непогано)))
Дефолт - це чудово! Це анулювання усіх боргівХоч я вже і старий, але обожнюю розумних дівчат із почуттям гумору. Замінити "п*дець" на "дефолт" - це непогано)))
А с xepa ли они берут данные убки, которое тоже само по себе не официальный источник ?Через цей дефолт не можна оформити банківський кредит. Я 4 роки спала спокійно і не парилася. А потім Укргазбанк прислав повідомлення, що через борг припиняє зі мною відносини. Боргу в Укргазі нема. Так що він лякає не людей, а банківські установи. Приват он мені навіть розстрочку на новий бойлер не захотів дати. А кредиткаса прислала смс, що готова 25 тис грн дати під 0.25%![]()
Тому що ви даєте згоду на обробку персональних даних. Чому то банки мають працювати з держреєстрами? Обтяження перевіряють при оформленні заставних кредитів. Роботу банків регулює нбу і зобовязує всих вносити кі до убкі, а не так як ви хочетеА с xepa ли они берут данные убки, которое тоже само по себе не официальный источник ?
Банки должны работать по ки только с гос реестрами , в первую очередь должников , потом по обременениям недвижимости и тд
Тому що ви даєте згоду на обробку персональних даних. Чому то банки мають працювати з держреєстрами? Обтяження перевіряють при оформленні заставних кредитів. Роботу банків регулює нбу і зобовязує всих вносити кі до убкі, а не так як ви хочете![]()
У всих договорах, банківських чи то мфошних інформація вказується про передачу кі в убкі читайте уважно. Щодо акцепту за допомогою коду з смс є рішення ВСУ. Звертайтеся куди хочете хто ж вам забороняє. Розкажете потім про результат звернення. І пишіть одразу у всі бкі: убкі, мбкі, пвбкі. Якись бред пишете, хто це в нас працює з дотриманням законів?Вітаю, а тепер давайте звернемось до Закону
ЗАКОН УКРАЇНИ
«Про організацію формування та обігу кредитних історій»
Ось які положення треба ретельно розглянути:
«Стаття 9. Порядок збирання інформації та формування кредитної історії
1. Інформація для формування кредитної історії надається Користувачем до Бюро лише в разі наявності письмової згоди юридичної або фізичної особи, яка уклала кредитний правочин з Користувачем.
2. Користувач у разі укладення кредитного правочину та отримання письмової згоди суб’єкта кредитної історії на збір, зберігання, використання та поширення через Бюро інформації щодо нього надає до Бюро інформацію:
1) про себе, що ідентифікує його як Користувача;
2) про суб’єкта кредитної історії, яка визначена пунктами 1 і 2 частини першої статті 7 цього Закону.
Стосовно кредитних правочинів, на які поширюється дія Закону України "Про споживче кредитування", Користувач передає інформацію до Бюро не пізніше двох робочих днів з дня укладення кредитного правочину або зміни інформації про суб’єкта кредитної історії, визначеної пунктами 1 і 2 частини першої статті 7 цього Закону.
3. Користувач має право відмовитися від укладання кредитного правочину або укласти кредитний правочин на умовах, що враховують ризики від укладання кредитного правочину, у разі відмови суб’єкта кредитної історії надати згоду на доступ до його кредитної історії та/або на передачу інформації до Бюро про кредитний правочин з Користувачем, якщо інше не встановлено законом.
Стаття 10. Порядок зберігання та вилучення інформації, що складає кредитну історію
1. Бюро вилучає з кредитної історії:
1) інформацію, яка передбачена пунктом 2 частини першої статті 7, у разі відсутності кредитного правочину, Договору або визнання їх недійсними;
2) всю інформацію, що міститься у кредитній історії, у разі відсутності письмової згоди суб’єкта кредитної історії на збір, зберігання, використання та поширення через Бюро інформації про нього;
3) інформацію, яка передбачена пунктами 2-4 частини першої статті 7, у разі закінчення терміну зберігання інформації в кредитній історії.
2. Бюро має право за участю Користувача здійснювати звірення інформації, яка була надана цим Користувачем для формування кредитної історії, та вносити до неї зміни на умовах і в порядку, передбачених цим Законом та Договором.
Таким чином, при укладанні договорів позики надання окремої письмової згоди на передання даних до Бюро є обов‘язковим
Чи є у переважній більшості мфо такі згоди?
Ні
Чи навіть якщо вони зазначені у договорі - чи є форма їх акцепту за допомогою коду з смс належним способом електронного підписання
Знов ж таки ні
Ніякі смс не можуть підміняти електронний цифровий підпис
Отже, фактично згода на внесення інформацію позичальника за такими договорами відсутня
Внаслідок чого у позичальника виникає право вимагати виключення таких даних із КІ
В законі також міститься вимога інформувати суб‘єкта про повні відомості щодо Бюро, зокрема, адресу
Цього теж ніхто не додержується
Просто цим ще ніхто не займався
Окрім мене)))
А я звернусь офіційно до убкі із запитом щодо підстав внесення інформації щодо мене до кі, та підтвердження надання моєї письмової згоди.
І подивлюсь як ця шараж-монтаж контора буде реагувати
Вони себе монополістом позиціонують - ну ось і нехай працюють із додержанням приписів закону
Та розповім звичайноУ всих договорах, банківських чи то мфошних інформація вказується про передачу кі в убкі читайте уважно. Щодо акцепту за допомогою коду з смс є рішення ВСУ. Звертайтеся куди хочете хто ж вам забороняє. Розкажете потім про результат звернення. І пишіть одразу у всі бкі: убкі, мбкі, пвбкі. Якись бред пишете, хто це в нас працює з дотриманням законів?
Думав я один з такою кількістю, у мене 34 здається було... Пройшов рік частину закрив за тіло або менше , інші нехай чекають, були суди один виграв один програв , на судах і не був присутній... Решту віддам коли зможу і якщо захочу , забрати в мене немає чого.Доброго дня
Моі мфо з тілами без %
Ситуація стандартна - брати , щоб гасити пролонгації і не було сорому перед рідними. Заробляла в свій час , думала перекрию - потім все як в тумані . Не граю. Не вживаю навіть алкоголь … двоє дітей . З рідні ніхто не знає
- Credit plus 20тис, Slon 10тис , Limon 4500, Ewa 6000, Турбо 5000, Click 5000 Micro 13000, Moneyveo 6000, Credit 7 18 000, Alex 5000 Sun 9000, Монто 3800 Lehko 5000 Novy cred 7000 Швидко 20 000 Lovi 8000,Мілоан, SOS 20000!!, Selfi 8000 Treba 6000 до My credit 15000, Avira 8000 Loan 3700 Bee 5000 Mister m Amigo 8700 Unex 5000 ТехноFinance 10000, Soperium 4000 Fin market 10 тис, Prosto 8000, Fcredit 9700, Starfin 4000, Каштан 3000, Smarty 2200, Funbert 6000
вийшла в протермінування десь по 12мфо…
По відчуттям на сьогодні - вийти у вікно.
Сплю по 2-3 год. Мінус 3 кг
Знаю , що вже 100разів тут все писали, але будь ласочка , дуже прошу, передивіться хто з цих мфо може зробити сорому по типу кріптів (їх дякувати Богу), нема…
Мама дуже вразлива, дочка-підліток має хорошу репутацію , гарного хлопця , добре вчиться. Менший син ще є.
У мене перед ними таке відчуття провини , що певно воно найбільше і гнітить …
Дивлячись на ситуацію до сих пір не розумію як я це вск допустила …
Сил не маю. Руки опускаються. Вночі тяжко особливо. Вию у стелю …
Планую закривати .
дохід маю +- 20-25 тис на міс
З кого починати ? Хто може сильно кошмарити оточення?Хто йде в суд? (З зареєстрованого майна - авто)
Знаю що запитання стандартні , але дуже потрібна допомога і підтримка. Дуже прошу!!!
А з КредитКасою судились?Думав я один з такою кількістю, у мене 34 здається було... Пройшов рік частину закрив за тіло або менше , інші нехай чекають, були суди один виграв один програв , на судах і не був присутній... Решту віддам коли зможу і якщо захочу , забрати в мене немає чого.
Віддавайте по мірі можливості та пропозицій , рвати себе не треба )
Не хвилюйтеся, я 4 роки борюсь з ними. Сама закрила з 35 МФО вже 23. За ці роки лише Монетка діставала до робити мами і все. Зараз лише є погрози від невідомих по Новим кредитам, але сама винна в червні піддалась на погрози Монетки і взяла сама на паніці цей кредит.Ви ме
Ви мене хоч трошки підбодрили і заспокоїли. Дякую вам велике. В обід прям паніка була ….
Дякую вам! Терор по знайомим та сусідам був? Хто крім родини казав , що телефонували ?
Мені нові кредити із 17000 знизили до 9000, розбили на два платежуНе хвилюйтеся, я 4 роки борюсь з ними. Сама закрила з 35 МФО вже 23. За ці роки лише Монетка діставала до робити мами і все. Зараз лише є погрози від невідомих по Новим кредитам, але сама винна в червні піддалась на погрози Монетки і взяла сама на паніці цей кредит.
Підкажіть будь ласка коли можна чекати від Нових кредитів адекватної розмови і пропозиції. 3 місяці в протер мінуванні і з початку місяця почалися погрози не російській з тим що влаштують мені веселе життя і так далі. Знайшли мою сторінку в інстаграм і обіцяли зробити розсилку по підписникам і підпискам що я шахрайка. І тварі роблять це ж навмисно щоб вивести на емоцію, бо я волонтер і розуміють що таке може подіяти. Ігнорувала весь час але ось на днях потрібно відкривати збір хлопцям і мене будуть відмічати як співавтора збору, боюсь що можуть втнути щось. З тіла 2к хочуть 8к, подзвонила їм сьогодні і сказала що або 3к 2 жовтня або 8к розбитих на 4 платежі, хоча сама розумію що після цих погроз 3к і хай йдуть куди подалі.
по простому сказати шило на милоНовим кредитам, але сама винна в червні піддалась на погрози Монетки і взяла сама на паніці цей кредит.