Щоденник Перший тиждень протермінування більше 35 МФО. Потрібна підтримка!!!

• Автор теми Автор теми fenix88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 4K
Хоча по факту оте убкі теж не офіційна організація ; це не держ реєстр боржників
Не офіційна, але через цю шарашкіну кантору Укргазбанк (державний банк!) розірвав зі мною відносини, через дефолт в КІ. Хоча себе він до УБКІ не подавав.

Не офіційна, але через цю шарашкіну кантору Укргазбанк (державний банк!) розірвав зі мною відносини, через дефолт в КІ. Хоча себе він до УБКІ не подавав.
Знову сумнівно... розірвав відносини бо ви певно кошти ганяли по рахунках, а документи про походження не надали. В убкі банки ходять коли кредит видають або кредитну лінію встановлюють.

Вы ошибаетесь. Из личного опыта скажу, имущества нет, от слова совсем, ЗП официальной тоже, тело 3000, просроченость 6 мес, в июне проигран суд с ШГ.
Домовилася сьогодні з ШГ на дуже гарних і вигідних умовах.

поділіться на яких)
Тіло 7800. Сама зателефонувала повідомила що хочу закрити но маю фіннсові труднощі.
Запропонували мені суму 8400 і залишаємся в гарних відносинах. Гарнантований платіж 2тис, а потім кожного місяця по 1600 там з копійками.
Мені це дуже підходить.

Тіло 7800. Сама зателефонувала повідомила що хочу закрити но маю фіннсові труднощі.
Запропонували мені суму 8400 і залишаємся в гарних відносинах. Гарнантований платіж 2тис, а потім кожного місяця по 1600 там з копійками.
Мені це дуже підходить.
дійсно непогані умови. вітаю з цим

дійсно непогані умови. вітаю з цим
Дякую.
У мене ще договір не закінчився тому я встигла.
Бо вони повідомили що після закінчення договору мали подати на суд. А так як я сама зателефонувала запропонувала закрити питання, то вони пішли мені на зустріч.

Стар фін - недоговірні майже; родичам телефонують
Не звонят они никому. Конечно, если указаны в договоре - тогда будут звонить
Техно фін - тільки смс ; чемні ; йдуть на поступки
Эти единственные кто устроил моим родственникам террор, но они не сразу начинают, а месяца через 3-4. Рассказывали, что я в розыске. Что я должна всем банкам и мфо Украины. Что родственники им деньги за меня отдаду. Писали им в вайбер с угрозами, звонили каждый день

Эти единственные кто устроил моим родственникам террор, но они не сразу начинают, а месяца через 3-4. Рассказывали, что я в розыске. Что я должна всем банкам и мфо Украины. Что родственники им деньги за меня отдаду. Писали им в вайбер с угрозами, звонили каждый день
З цих не звонили. Чемно себе видуть

З кого починати ? Хто може сильно кошмарити оточення?Хто йде в суд?
Скачайте и посмотрите в договорах. Тем кто указаны в договоре будут звонить с вероятностью 99% все

Smarty не звонят даже тем кто указан и предложат пол тела со временем
Sun, Starfin никому не звонят (только пугают) и быстро предлагают тело, но месяца через 2 просрочки лучше закрыть, чтоб не продали

Самые отбитые: ТехноFinance - это 100% до кого-то доберутся, но месяца через 3-4 просрочки, сначала вам и тем кто в договоре только будут писать/звонить. Lovi тоже могут рассылку делать по всем, что у вас кредит

Блудник, що ж ти злий такий? 😄 Може тобі ящик пива купити і новою поштою відправити? 😅

У мене є одне, влаштували просто (слів нема для опису)🤯. Обзвонили всіх щоб були присутні, бо мене мають затримувати з метою крадіжки. Назвали навіть дату та годину щоб були всі присутні.

Доброго дня
Моі мфо з тілами без %
  1. Credit plus 20тис, Slon 10тис , Limon 4500, Ewa 6000, Турбо 5000, Click 5000 Micro 13000, Moneyveo 6000, Credit 7 18 000, Alex 5000 Sun 9000, Монто 3800 Lehko 5000 Novy cred 7000 Швидко 20 000 Lovi 8000,Мілоан, SOS 20000!!, Selfi 8000 Treba 6000 до My credit 15000, Avira 8000 Loan 3700 Bee 5000 Mister m Amigo 8700 Unex 5000 ТехноFinance 10000, Soperium 4000 Fin market 10 тис, Prosto 8000, Fcredit 9700, Starfin 4000, Каштан 3000, Smarty 2200, Funbert 6000
Ситуація стандартна - брати , щоб гасити пролонгації і не було сорому перед рідними. Заробляла в свій час , думала перекрию - потім все як в тумані . Не граю. Не вживаю навіть алкоголь … двоє дітей . З рідні ніхто не знає
вийшла в протермінування десь по 12мфо…
По відчуттям на сьогодні - вийти у вікно.
Сплю по 2-3 год. Мінус 3 кг
Знаю , що вже 100разів тут все писали, але будь ласочка , дуже прошу, передивіться хто з цих мфо може зробити сорому по типу кріптів (їх дякувати Богу), нема…
Мама дуже вразлива, дочка-підліток має хорошу репутацію , гарного хлопця , добре вчиться. Менший син ще є.
У мене перед ними таке відчуття провини , що певно воно найбільше і гнітить …
Дивлячись на ситуацію до сих пір не розумію як я це вск допустила …
Сил не маю. Руки опускаються. Вночі тяжко особливо. Вию у стелю …
Планую закривати .
дохід маю +- 20-25 тис на міс
З кого починати ? Хто може сильно кошмарити оточення?Хто йде в суд? (З зареєстрованого майна - авто)
Знаю що запитання стандартні , але дуже потрібна допомога і підтримка. Дуже прошу!!!
Я Вас дуже розумію, така ж ситуація і коли дізнався чоловік, мені здалось світ просто зруйнувався. Але тепер удвох будемо це вирішувати, я віддала йому всі фінанси від себе, бо це свого роду залежність від кредитів. Мені дуже погано і морально і фізично, але заради дітей хочеться вилізти.

Видите , а у меня совсем иначе выглядела ситуация
И со Стар фин не было контактов в договоре указано
Наверно меняют подходы

У мене є одне, влаштували просто (слів нема для опису)🤯. Обзвонили всіх щоб були присутні, бо мене мають затримувати з метою крадіжки. Назвали навіть дату та годину щоб були всі присутні.
Хто то такі сценаристи ?)))

Останнє редагування:
Наверно меняют подходы

КЛТ

Наверно меняют подходы

Але нажаль я дізналася про це все десь через тиждень