Zoltan
Перевірений
- Дописи
- 1836
- Реакції
- 2257
- Бали
- 698
Zoltan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
зараз активно подаютьЗа ШГ одні кажуть що подають на суд
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
зараз активно подаютьЗа ШГ одні кажуть що подають на суд
А на якому етапі протермінування?зараз активно подають
4+ місяціА на якому етапі протермінування?
Отож ))) а в мене ще й контрагенти всі вийшли в неплатежі … от що робити?отож, саме тому я всіх їх шлю в дупу, вони і так добре на мені нажилися, хто знає на що гроші знадобляться завтра
Дякую.4+ місяці
Про Трампа посміяласяТа нема за що
За суди доречі навіть не переймайтеся , вони так відразу не подають
Це по - перше
Навіть як подають , то є позитивна судова практика відмови у задоволенні вимог , бо договори електронні не в кожного в належному стані
Плюс відсотки збільшені суд за клопотанням ( відзив на позов ) також не застосовує
Це по - друге
Фотоколажі роблять тільки криптоплатформи
Мені зробили - я подала до кіберполіціі
Але інші мфо такого не практикують , бо вони таки підпорядковані нбу і мають ліцензію
Тому плюс - мінус діють у рамках закону
Це третє
Поступово , потихеньку все владнаєте
Але не впадати у відчай та може пити якесь заспокійливе - магній B6 чи щось таке
Візьміть себе в руки, опануйте страх
Це всього лише борги
Ви не людину вбили і не бабусю обікрали
Борги бувають в кожного - он у Трампа їх скільки )))
Ого
Добре , що я з ними проблем не мала
Мені не пропонували … козли )))
зазвичай після такого з великою вірогідністю влазять знову, це треба пройти лише самому щоб винести урокто рідні б допомогли - закрили і все на тому.
Я теж відмінниця ))) навіть золота медаль єПро Трампа посміяласядякую вам!
Просто це ше виховання з дитинства. В моій родині батьки ніколи не брали ні кредити , ні в борг. Це було шось ганебним. Тепер аналізуючи свою ситуацію розумію що ці уставки з дитинства теж подіяли , що зарилась у борги. Бо можна було поки 2 - 3 мфо було сказати , то рідні б допомогли - закрили і все на тому. Але як це я - відмінниця , не п’ю , не курю і така пляма на мені. Це ж типу лише наркомани і гравці таке можуть брати. Ось тепер маю … життя мене провчило «біле пальто» не вдягати . Соромно до болю ….
Подають, вірнозараз активно подають
Доброго дня
Моі мфо з тілами без %
Ситуація стандартна - брати , щоб гасити пролонгації і не було сорому перед рідними. Заробляла в свій час , думала перекрию - потім все як в тумані . Не граю. Не вживаю навіть алкоголь … двоє дітей . З рідні ніхто не знає
- Credit plus 20тис, Slon 10тис , Limon 4500, Ewa 6000, Турбо 5000, Click 5000 Micro 13000, Moneyveo 6000, Credit 7 18 000, Alex 5000 Sun 9000, Монто 3800 Lehko 5000 Novy cred 7000 Швидко 20 000 Lovi 8000,Мілоан, SOS 20000!!, Selfi 8000 Treba 6000 до My credit 15000, Avira 8000 Loan 3700 Bee 5000 Mister m Amigo 8700 Unex 5000 ТехноFinance 10000, Soperium 4000 Fin market 10 тис, Prosto 8000, Fcredit 9700, Starfin 4000, Каштан 3000, Smarty 2200, Funbert 6000
вийшла в протермінування десь по 12мфо…
По відчуттям на сьогодні - вийти у вікно.
Сплю по 2-3 год. Мінус 3 кг
Знаю , що вже 100разів тут все писали, але будь ласочка , дуже прошу, передивіться хто з цих мфо може зробити сорому по типу кріптів (їх дякувати Богу), нема…
Мама дуже вразлива, дочка-підліток має хорошу репутацію , гарного хлопця , добре вчиться. Менший син ще є.
У мене перед ними таке відчуття провини , що певно воно найбільше і гнітить …
Дивлячись на ситуацію до сих пір не розумію як я це вск допустила …
Сил не маю. Руки опускаються. Вночі тяжко особливо. Вию у стелю …
Планую закривати .
дохід маю +- 20-25 тис на міс
З кого починати ? Хто може сильно кошмарити оточення?Хто йде в суд? (З зареєстрованого майна - авто)
Знаю що запитання стандартні , але дуже потрібна допомога і підтримка. Дуже прошу!!Credit plus 20тис, Slon 10тис , Limon 4500, Ewa 6000, Турбо 5000, Click 5000 Micro 13000, Moneyveo 6000, Credit 7 18 000, Alex 5000 Sun 9000, Монто 3800 Lehko 5000 Novy cred 7000 Швидко 20 000 Lovi 8000,Мілоан, SOS 20000!!, Selfi 8000 Treba 6000 до My credit 15000, Avira 8000 Loan 3700 Bee 5000 Mister m Amigo 8700 Unex 5000 ТехноFinance 10000, Soperium 4000 Fin market 10 тис, Prosto 8000, Fcredit 9700, Starfin 4000, Каштан 3000, Smarty 2200, Funbert 6000
Доброго дня
Моі мфо з тілами без %
Ситуація стандартна - брати , щоб гасити пролонгації і не було сорому перед рідними. Заробляла в свій час , думала перекрию - потім все як в тумані . Не граю. Не вживаю навіть алкоголь … двоє дітей . З рідні ніхто не знає
- Credit plus 20тис, Slon 10тис , Limon 4500, Ewa 6000, Турбо 5000, Click 5000 Micro 13000, Moneyveo 6000, Credit 7 18 000, Alex 5000 Sun 9000, Монто 3800 Lehko 5000 Novy cred 7000 Швидко 20 000 Lovi 8000,Мілоан, SOS 20000!!, Selfi 8000 Treba 6000 до My credit 15000, Avira 8000 Loan 3700 Bee 5000 Mister m Amigo 8700 Unex 5000 ТехноFinance 10000, Soperium 4000 Fin market 10 тис, Prosto 8000, Fcredit 9700, Starfin 4000, Каштан 3000, Smarty 2200, Funbert 6000
вийшла в протермінування десь по 12мфо…
По відчуттям на сьогодні - вийти у вікно.
Сплю по 2-3 год. Мінус 3 кг
Знаю , що вже 100разів тут все писали, але будь ласочка , дуже прошу, передивіться хто з цих мфо може зробити сорому по типу кріптів (їх дякувати Богу), нема…
Мама дуже вразлива, дочка-підліток має хорошу репутацію , гарного хлопця , добре вчиться. Менший син ще є.
У мене перед ними таке відчуття провини , що певно воно найбільше і гнітить …
Дивлячись на ситуацію до сих пір не розумію як я це вск допустила …
Сил не маю. Руки опускаються. Вночі тяжко особливо. Вию у стелю …
Планую закривати .
дохід маю +- 20-25 тис на міс
З кого починати ? Хто може сильно кошмарити оточення?Хто йде в суд? (З зареєстрованого майна - авто)
Знаю що запитання стандартні , але дуже потрібна допомога і підтримка. Дуже прошу!!!
Ви мене хоч трошки підбодрили і заспокоїли. Дякую вам велике. В обід прям паніка була ….Я теж відмінниця ))) навіть золота медаль є
Але то як у Жванецького - «отличники лысые, в долгах и очках»
Так что все нормально
Дякую вам! Терор по знайомим та сусідам був? Хто крім родини казав , що телефонували ?Credit plus запропонують за тіло і розібʼють на платежі, чекайте десь на 80 день пропозицію
Slon уже більше 100 днів чекаю норм пропозицію
Moneyveo продають досі швидко Таліон З ними змогла домовитись на 1,5 тіла на 3 платежі
Credit 7 на 80 день пропозиція менше тіла
Швидко гроші - особисто я сама їм написала і просила реструктуризацію. Погані умови…2,5 тіла на 12 платежів раз в місяць. Краще їх одразу закрити, на мою думку
,Мілоан на 87 день закрила за тіло+2 тис, Selfi за тіло дають реструктуризацію Starfin дуже швидко пропонують тіло +500 чи 150 грн. Головне не прохлопати смс що вони вас кудись хочуть передати вже і от в той день самі пишіть їм.
З іншими не під скажу, бо не мала
Не панікуйте. Заспокойтесь.Ви ме
Ви мене хоч трошки підбодрили і заспокоїли. Дякую вам велике. В обід прям паніка була ….
Ніхто))) і в мене ж є криптопозикиВи ме
Ви мене хоч трошки підбодрили і заспокоїли. Дякую вам велике. В обід прям паніка була ….
Дякую вам! Терор по знайомим та сусідам був? Хто крім родини казав , що телефонували ?
Терор тільки від криптівВи ме
Дякую вам! Терор по знайомим та сусідам був? Хто крім родини казав , що телефонували ?
в мене по сусідам кредит 7 пройшовся але так культурненько, казав що я в розшуку)по знайомим та сусідам був?
Я в курсі що терор може бути від будь-якого мфо. Тут як кому пощаститьТерор тільки від криптів
На цю тему анекдот )))
«Одній жінці здалося, що її життя дуже важке. Пішла вона за порадою до мудреця. Той вислухав жінку і каже:
– Купи козу!
Купила жінка козу. Але … життя не стало легшим. Навпаки – життя здалося ще складнішим. Втомилася від такого життя жінка і знову прийшла до мудреця. Той порадив їй:
– Продай козу!
Продала жінка козу. І … дійсно, життя стало легким.
Зраділа жінка і подякувала мудреця.»
То візьміть у Біт Капітал і Кріпсі - аби інших трохи погашати ))
Жарт !!!!!
Ніколи цього не робить
Бо то та сама «коза»
в мене по сусідам кредит 7 пройшовся але так культурненько, казав що я в розшуку)
Можливо не кажуть. Бо у мене є такі знайомі які казали типу" А до мене також телефонували десь в минулому році"Я в курсі що терор може бути від будь-якого мфо. Але в мене тихо…
Чи то я гарно шифруюсь чи не знаю)
То точно !Терор тільки від криптів
На цю тему анекдот )))
«Одній жінці здалося, що її життя дуже важке. Пішла вона за порадою до мудреця. Той вислухав жінку і каже:
– Купи козу!
Купила жінка козу. Але … життя не стало легшим. Навпаки – життя здалося ще складнішим. Втомилася від такого життя жінка і знову прийшла до мудреця. Той порадив їй:
– Продай козу!
Продала жінка козу. І … дійсно, життя стало легким.
Зраділа жінка і подякувала мудреця.»
То візьміть у Біт Капітал і Кріпсі - аби інших трохи погашати ))
Жарт !!!!!
Ніколи цього не робить
Бо то та сама «коза»
а що страшного в кредит касі?кредит каса мимо мене якось пройшла
Перший місяць телефонують майже кожних 30 хв.а що страшного в кредит касі?
кому?) антиспам ставите і пофігуПерший місяць телефонують майже кожних 30 хв.
Читала тут що страшний терор, нараховують великі %. Не можна домовитись . Ідуть в суд і виграютьа що страшного в кредит касі?