Перший тиждень прострочки в МФО

• Автор теми Автор теми настч
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 118
  • Перегляди Перегляди 4K
Не вопрос))Заходите в полную версию Гугл аккаунта (то есть через браузер),там выбираете раздел Контакты и удаляет оттуда все номера
Спасибо, получилось. Вот только не поздновато ли я это сделала? Уже почти месяц в просрочке.....

Ще питання якщо деяким я кидала фото з паспортом вони можуть це використати?
Нещодавно побачила пост на фейсбуці однієї знайомої. Я не знаю, що в неї сталось, але зміст був приблизно такий "Друзі! Мою сторінку зламали, викрали мої дані. Якщо хтось вам писатиме чи дзвонитиме - це шахраї" - гарно придумала)) можете і собі так зробити, зіграйте на випередження)
Ну я теж таке писала весною в мене реально були зламали сторінку

В мене зараз манівео 12000
кредит каса і на все по 10000
майкредіт швидко гроші і качайгроші по 4-6тис
гофінго, мілоан, кошельок, вашаготівочка, сісілоан, монетка, верокеш, кредітплюс, єкеш, єгроші, глобал, кредітлайт, алекскредіт, містеркеш і кредітап від 1000 до 3500.
це повний піпец

Тому що якщо про це почнуть говорити в селі то дітей будуть діймати люди в садіку та школі це точно. В нас багато таких злих людей.
Це не остання цінність але зараз пропонують малу суму а через 2 місяці можуть заплатити більше.
Мені просто страшно чекаю поки чоловік прийде з роботи. Він до мене майже не говорить .
Читайте про всі мфо, закривайте по можливості найгірші. У мене найгірші сісілоун, обдзвониои всіх, кошельок придумав мені чоловіка і дітей. Кредит 7 і Кредит + також "наймудріші".Більше ніхто далі мене не додзвониася. Я лишала їм тільки свої номера))))

Дуже дякую за підтримку вона мені зараз дуже потрібна.
На аліменти не можу подати бо діти записані на мені.
Отримую пенсію на меншу дитину на карту приват яку вказувала.
Це тепер треба іти в собез і змінити щоб кидали на ощад щоб вони не знімали
Я вже три ночі взагалі майже не сплю чоловік злий ходить до мене не говорить.
Але сьогодні трохи заспокоїлась вже.
Я в принципі планую погасити те що взяла але не зараз і не з такими бешеними відсотками

Да діти це найцінніші що в нас є
І ще питання я завтра планую купити нову сімку щоб перевести на неї вайбер.
А соцсеті теж можна перевести на новий номер ? Чи краще взагалі заблокувати?
Просто там вся моя робота
Дуже дякую за підтримку вона мені зараз дуже потрібна.
Отримую пенсію на меншу дитину на карту приват яку вказувала.
Це тепер треба іти в собез і змінити щоб кидали на ощад щоб вони не знімали
Я вже три ночі взагалі майже не сплю чоловік злий ходить до мене не говорить.
Але сьогодні трохи заспокоїлась вже.
Я в принципі планую погасити те що взяла але не зараз і не з такими бешеними відсотками

sergey1965, я не знаю як це можна зробити? це ж треба нотаріусу платити
А кто у вас что заберёт?

От що мене реально дивує, і в собі також. Наша нація боїться осудження людей, які нам байдужі. Я боролася з цим 7 років. Тепер мене не хвилює думка оточуючих.

Читайте про всі мфо, закривайте по можливості найгірші. У мене найгірші сісілоун, обдзвониои всіх, кошельок придумав мені чоловіка і дітей. Кредит 7 і Кредит + також "наймудріші".Більше ніхто далі мене не додзвониася. Я лишала їм тільки свої номера))))
Мене зараз кредит каса задовбує але тільки мене. Кошельок звонить раз в три дні але в мене там всього тисяча, а в касі 10тис. Кредітплюс теж є але там ще поки нема просрочки
А кто у вас что заберёт?
Не знаю пишуть що можуть забрати але я так розумію що це тільки через суд можливо
От що мене реально дивує, і в собі також. Наша нація боїться осудження людей, які нам байдужі. Я боролася з цим 7 років. Тепер мене не хвилює думка оточуючих.
Да це реальна проблема я стараюсь боротись з цим комплексом в своїй голові але не дуже виходить.
Адже з самого дитинства втокмачували а що ж люди скажуть

Мене зараз кредит каса задовбує але тільки мене. Кошельок звонить раз в три дні але в мене там всього тисяча, а в касі 10тис. Кредітплюс теж є але там ще поки нема просрочки

Не знаю пишуть що можуть забрати але я так розумію що це тільки через суд можливо

Да це реальна проблема я стараюсь боротись з цим комплексом в своїй голові але не дуже виходить.
Адже з самого дитинства втокмачували а що ж люди скажуть
О, велике українське "що люди скажуть ". Мій "любімий" мене при сусідах 3 роки бив, вони все чули і бачили. В синяках я ходила регулярно ))) Останнього разу він вбивав мене на дворі , сусіди вийшли подивитись))) Таке видовище!!! Краще, ніж по телевізору. І навіть ,коли я втратила свідомість ніхто не викликав швидку. Зранку я одяглась і пішла . Жодної речі не взяла. Втікла і жила в страху пів року. Всі родичі продали йому мене, у кожного є своя ціна. Всі сказали де я . Того перестала з родичами спілкуватись. Що подумають сусіди Іуди, мені байдуже. Що скаже " дорога " родина також. Нехай їх совість мучить , за їх байдужість.
Тому , за кредити я розказала , всім ще як не було просрочок. Кожного спитала , чим можуть допомогти. Ну , ніхто нічим не допоміг)))))) Тому я сказала, не допомагали, не допоможете, того мовчіть. Живу як вмію ... Амінь.

А що робити ?
я боюсь що почнуть пресувати знайомих поки що звонять тільки мені що далі буде не знаю
О, велике українське "що люди скажуть ". Мій "любімий" мене при сусідах 3 роки бив, вони все чули і бачили. В синяках я ходила регулярно ))) Останнього разу він вбивав мене на дворі , сусіди вийшли подивитись))) Таке видовище!!! Краще, ніж по телевізору. І навіть ,коли я втратила свідомість ніхто не викликав швидку. Зранку я одяглась і пішла . Жодної речі не взяла. Втікла і жила в страху пів року. Всі родичі продали йому мене, у кожного є своя ціна. Всі сказали де я . Того перестала з родичами спілкуватись. Що подумають сусіди Іуди, мені байдуже. Що скаже " дорога " родина також. Нехай їх совість мучить , за їх байдужість.
Тому , за кредити я розказала , всім ще як не було просрочок. Кожного спитала , чим можуть допомогти. Ну , ніхто нічим не допоміг)))))) Тому я сказала, не допомагали, не допоможете, того мовчіть. Живу як вмію ... Амінь.
После того, что Вы пережили, звонки мфошек такая ерунда
И мнение окружающих тоже.

А що робити ?
я боюсь що почнуть пресувати знайомих поки що звонять тільки мені що далі буде не знаю
23 МФО...
Ви не знайдете стільки грошей ,щоб їх позакривали.
Краще навчайтесь ,як себе захистити.
Я ,коли з'явилася на форумі ,виписувала на аркуші альбому настанови з форуму. Діти,рідні читали та разом ,, відбивалися'''))))
Майже все пережили разом.
Не бійтеся говорити з дітьми. На далі в житті їм це допоможе уникнути таких проблем
Вони почнуть більше цінувати все ,що мають.
І , головне,Ви знову будете разом з ними думками. А не відвертатися і заглиблюватися у свої думки..
Запам'ятайте,Ви не шахрайка.

Та
После того, что Вы пережили, звонки мфошек такая ерунда
И мнение окружающих тоже.
Да. Ну я редко с ними говорю. Только если совсем скучно. Я только вышла в просрочки. Больше всего мне нравится, что соседям позвонят )))) я там лет 9 не живу. Не уверена что они вообще меня помнят ))) А еще нравится что женщине которая меня родила на " тот свет " звонить будут. Ну еще если коллаж сделают, тоже не печаль. По последним сведениям, в моем городе думают что : я в борделе , я уехала с Украины, была замужем раза 2, детей у меня около 4 ... Короче весело... Но платить им больше не буду . Я им все отдала раза 2 минимум.

надіюсь так і буде
Все буде добре. Прислухайтеся до порад . Страх з часом мине. У мене телефон розумніший за мене :p перестав включатися і тепер такий спокій що незнаю хто дзвонить. Рідні в курсі, пару раз вповіли їм то більше не звонять.
Недалеко від Вас живу і на рахунок землі хочу сказати по-нашому: Жінко Божа- сприся. Не робіть дурницю. Цьомайте діточок і заспокійтеся.

Всім привіт я новачок на форумі. Жаль що я раніше сюди не потрапила.
В мене 23 мфо.
Платила пролангації до минулого тижня.
Потім не вистачило і більше ніде вже не давали як я зараз розумію і слава богу що не давали.
Одразу була паніка що робити коли почався прозвон.
Прийшлося признатись чоловіку, думала що він мене приб'є.
Був скандал але слава богу не розвелись.
Потім вирішили продати кусок землі в селі щоб розплатитись, але ще не знайшли покупця.
Зараз мені страшно що дізнаються в селі і це буде сказуватись на моїх дітях тому хочу заплатити хоч і шкода продавати землю.
Зараз звонять з кредиткаса, на все і майкредіт. по цим просрочка пару днів по решті ще діє пролангація.
Не знаю що робити , зараз не беру трубку і намагаюсь знайти гроші.
Страшно але паніки як в перші дні вже нема.
Не розумію як я докотилась до такого
Шо по чём продаёшь и сколько земли есть?

А кто у вас что заберёт?

Вопрос № 1 - какая у вас официальная зарплата?
Предложени № 1 - уже сегодня подарить землю и недвижимость детям.

Предложение № 2,
1. Ваш муж подает на вас в суд о взыскании с Вас алиментов на детей.
2. Алименты выше в приорите взыскания, чем требования остальных кредиторов => МФО идут в лес.
т.к. при зарплате 6000 грн будет взыскано алиментов по максимуму и кредиторам не останет ничего.

Стаття 189. Договір між батьками про сплату аліментів на дитину

1. Батьки мають право укласти договір про сплату аліментів на дитину, у якому визначити розмір та строки виплати. Умови договору не можуть порушувати права дитини, які встановлені цим Кодексом.

Договір укладається у письмовій формі і нотаріально посвідчується.

2. У разі невиконання одним із батьків свого обов'язку за договором аліменти з нього можуть стягуватися на підставі виконавчого напису нотаріуса.

не знаю не можу сказати стидно що докотилась до такого
Ооооо ...я місяць не могла сказати.Вчора тільки призналася.Так зараз у батьеів щок.тут нічого сказати.едино що чоловік знав.А от рвдним і батькам тільки вчора сказала.

Ооооо ...я місяць не могла сказати.Вчора тільки призналася.Так зараз у батьеів щок.тут нічого сказати.едино що чоловік знав.А от рвдним і батькам тільки вчора сказала.
И как родители отреагировали?Не убили ж?Поверьте теперь будет легче!По крайней мере,вы сможете рассчитывать на их поддержку,и сможете научить как правильно реагировать,что говорить,и вообще, пусть лучше не берут трубку!!!Моя мать спустя полгода моих прострочек смеётся и относится к этому нормально!!!

И как родители отреагировали?Не убили ж?Поверьте теперь будет легче!По крайней мере,вы сможете рассчитывать на их поддержку,и сможете научить как правильно реагировать,что говорить,и вообще, пусть лучше не берут трубку!!!Моя мать спустя полгода моих прострочек смеётся и относится к этому нормально!!!
Поки що у них шок.Думаю треба час щоб трохи прийти в себе

Чому у рідних і близьких шок ? Хтось з них питав, як у вас справи, за що ви живете , чи має гроші на їжу , на оплату рахунків? А як дізнались, хоть хтось сказав , давай я позичу тобі гроші і ти то все закриєш?

Чому у рідних і близьких шок ? Хтось з них питав, як у вас справи, за що ви живете , чи має гроші на їжу , на оплату рахунків? А як дізнались, хоть хтось сказав , давай я позичу тобі гроші і ти то все закриєш?
То нікого не хвилює в нас скоріше засудять ніж підтримають
А за цей місяць їм не дзвонили?

І ще питання як видалити свої дані з сайтів підбору кредитів. ?
Я блін в паніці шукала де ще взяти гроші і реєструвалась у всіх підряд.

Назад
Угорі