Перший тиждень прострочки в МФО

• Автор теми Автор теми настч
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 118
  • Перегляди Перегляди 4K
Платила пролангації до минулого тижня.
Потім не вистачило і більше ніде вже не давали як я зараз розумію і слава богу що не давали.
?
Потім вирішили продати кусок землі в селі щоб розплатитись, але ще не знайшли покупця.
Навіть не думайте про це! Мало ви їх проЛ0Хаціями годували ?!! Гроші - це вітер, а земля своя завжди корисна. Хто зна що і як далі в житті складеться.
Не вартують ці спиногризи таких витрат.
Зараз мені страшно що дізнаються в селі і це буде сказуватись на моїх дітях тому хочу заплатити хоч і шкода продавати землю.
І що як дізнаються ? Ви їм особисто чимось завинили чи що ? Яке кому собаче діло, які у вас фінансові спірні питання ? Вони тільки через паркан гавкати й вміють переважно. Нормальні можуть просто спитати і зрозуміти, навіть підтримати... А для всіх решта :
"Не учите меня жить, а лучше помогите материально!"
Не розумію як я докотилась до такого
Да не сприймайте ви це так категорично і болісно... В кожного свої проблеми і потреби. Основне що ви зупинились годувати цих свиней.
Бо ви спите погано і гризете себе, а ці уе6ани ( власники сараїв ) катаються на лексусах і жирують по клубах і ресторанах за ваші кошти.
Ці мікрозайми - тотальне ярмо і окуєнний бізнес для аферюг.

Кусок земли- это небось пай в несколько гектар?
60соток
Кусок земли- это небось пай в несколько гектар?
блин, не надо ничего продавать! Перечитайте всё что тут пишут. Это очень глупый поступок будет. Не продавайте ничего ради закрытия мфо! Когда будут просрочки будет много времени, чтоб по очереди закрывать всех за тело. Постепенно. Продавать ничего не надо. Это не тот случай. Подумайте ещё об этом миллион раз
Так от зараз задумалась
Ну во первых,вы не от хорошей жизни влезли в мфо,я вас в этом понимаю.
Во вторых,не общайтесь ни с какой шарагой,не реагируйте ни на одно смс,ни бумажное письмо,что бы они не написали там!!!И мфчмо ,и каллы-никто и зовут их никак.Пусть сначала докажут,что Вы им вообще чёт должны!!!Так как они присылают только пустые,ничем не подкрепленные требования-попрошайки,документального подтверждения долга и квитанции о переводе средств с счета компании на ваш счёт они также не предоставляют.Так что поздравляю,вы никому ничего не должны!!!
И в третьих:закройте,а лучше удалите соцсети(иначе могут шаркать по ним и выискивать ваше окружение)-в аккаунте Гугл в настройках удалите все контакты-в Вайбере уберите фото и в настройках конфиденциальности поснимать все галочки.

Добро пожаловать на форум,тут вас поймут и поддержат
що саме треба видалити і закрити щоб не добралися до моїх контактів?
Якщо сторонні дорослі чіпають дітей фізично чи морально, то що заважає Вам або чоловікові поговорити з неадекватами особисто, конкретно і переконливо пояснивши межу особистого життя? А у чужих дітей, я Вас запевняю, до Ваших не буде жодного нездорового інтересу. В крайньому випадку ці питання ефективно і швидко вирішуються змістовною розмовою з їх батьками.

Так я би ще зрозумів, якщо б Ви переймались думкою близьких, вірних і добрих - там хоч є заради чого. Чому ж для Вас таке значення має думка злих неадекватів? Як захистити дитину фізично і морально, якщо вже знадобиться - написав вище.

Знаєте, на жаль. Можливо, в інакшому випадку Ви б не вдавались до думок про продаж. А поки є що втрачати, намагаєтесь загасити пожежу не просто грошима, а своїм благополуччям.
Як думаєте - Ваша дитина в майбутньому хоче отримати землю у спадок і бути хазяїном, отримуючи прибуток від с/г діяльності чи ренту, або ж бути дешевою робочою силою для нового землевласника? Вибачте за категоричність і втручання в особисте, але Вам потрібна шокова терапія...

А чоловік знав про кредити на момент їх отримання?

Стали жертвою шахраїв чи прорахувались із власною справою?

То я Вас здивую, це досить хороший варіант. Якщо буде актуально, або просто пізніше, розкажу детальніше і про такий шлях розвитку подій. Наразі Вам зарано про те хвилюватись, спочатку приведіть до ладу емоції
чоловік не знав.
Я зайнялася продажем одягу в інтернеті і прогоріла на цьому
Майже два роки прострочки.Живу в селі.Ніхто дітей ні в школі,ні в садочку не діймав.
Ніхто пальцем на дітей не показував.
Зате діти,як перестала годувати мільярдерів ситі,обуті й одягненні)))
Ну,побалакали злі люди про нас,які ми з чоловіком безтолочі,що кредитів набралися,кінця світу не настало,життя продовжується!!!
І відкрию Вам таємницю "ви в селі така не одна".
А якщо казати що зламали мої дані і це шахраї набрали на мене проканає чи не повірять?
Майже два роки прострочки.Живу в селі.Ніхто дітей ні в школі,ні в садочку не діймав.
Ніхто пальцем на дітей не показував.
Зате діти,як перестала годувати мільярдерів ситі,обуті й одягненні)))
Ну,побалакали злі люди про нас,які ми з чоловіком безтолочі,що кредитів набралися,кінця світу не настало,життя продовжується!!!
І відкрию Вам таємницю "ви в селі така не одна".
вірю що не одна.
Взагалі хочу поїхати нафіг звідси але з цим довбаним карантином не вийде

Останнє редагування:
60соток

Так от зараз задумалась

що саме треба видалити і закрити щоб не добралися до моїх контактів?

чоловік не знав.
Я зайнялася продажем одягу в інтернеті і прогоріла на цьому

А якщо казати що зламали мої дані і це шахраї набрали на мене проканає чи не повірять?
Почему бы не сказать правду. Это делает людей сильнее. Кто рядом, тот никуда не уйдёт, а те кто уходят то не ваши. Расскажите правду

не знаю не можу сказати стидно що докотилась до такого
До якого?
Змінюйте погляди на життя трохи...
Досить жити стериотипами,що борги-це позор...
Вся країна в боргах і що?
Ми не винні,що в нашій країні такий рівень життя,що люди повинні в кредити лізти.
Якщо ситуацію не можливо змінити,то потрібно змінити відношення до неї!

Досить жити стериотипами,що борги-це позор...
Вся країна в боргах і що?
Баригі на Банковій так не думають
" За минулий рік державний борг України знову зріс на кругленьку суму 6,04 мільярди доларів і на початок 2020 року складає 84,395 млрд. "

" За минулий рік державний борг України знову зріс на кругленьку суму 6,04 мільярди доларів і на початок 2020 року складає 84,395 млрд. "
Отож...
:facepalm: де ж це Ваше село знаходиться?
Що Ви зібралися від продажу такого шмату!!! землі позакривати мфо?

Отож...

Чернівецька обл пропонують 3тис доларів зараз або 4 але пізніше.
Я вже відмовляюсь від цієї думки.
Зараз думаю шо видаляти з телефона щоб до контактів не добрались

?:yes2::sarcastic:?
1600789771675.webp

це точно в нашій країні лиш виживати як же це все задовбало

Соромно що спробували зайнятися власною справою? Та це гідно поваги!
Немає нічого особливого в тому, що не вийшло з першої спроби. Навряд чи Ви мали досвідчених наставників чи курси від спеціалістів або практику в суміжній діяльності. Скоріш за все, лише зробили перший крок, отримали досвід, чомусь навчились... Так в чому Вас звинувачувати? Ви зважились на те, про що мабуть більшість мешканців села і уявлення не має - а це вже досягнення. Нехай спочатку покажуть власний приклад успіху, бажано з першої спроби)) і взагалі приклад життя без тридцятирічної залежності від роботодавця. А тоді критикують і повчають Вас.
Впевнений, що Ви зробите висновки, проаналізуєте помилки, можливо знайдете інформаційну чи практичну підтримку і за наявності такої можливості спробуєте знову, з набагато більшим успіхом.

Всі соцмережі на максимальну конфедеційність і фото повидаляти. Доступ тільки для тих, хто є в списку ваших друзів
Вайбер теж в налаштуваннях на максимальну безпеку і в гугл-профілі в налаштуваннях так само заборонити синхронізацію з вайбером.
Ще краще перевести Вайбер на інший номер ( незасвічений в шарагах ) - всі ваші контакти отримають повідомлення про зміну номера,
а додіки з шараг не будуть мати куда писати свої мемуари.
Ну і звісно - повидаляти всі проги мфошні з телефона, якщо оформляли з нього і установлювали їхній софт.

Всім привіт я новачок на форумі. Жаль що я раніше сюди не потрапила.
В мене 23 мфо.
///
Страшно але паніки як в перші дні вже нема.
посмотрите на закредитованых олигархов
никто не плачет из-за миллиардных долгов
а вы из-за трех копеек панику делаете
1. Имущество вывести
2. на суды являться
3. исполнительные надписи сбивать

То фuгня. Жизнь длинная, чего только не бывает с людьми. У меня 28 мфо было, и тоже страшно было до всырачки...зато сейчас...сейчас я намного свободнее и вам того желаю

Соромно що спробували зайнятися власною справою? Та це гідно поваги!
Немає нічого особливого в тому, що не вийшло з першої спроби. Навряд чи Ви мали досвідчених наставників чи курси від спеціалістів або практику в суміжній діяльності. Скоріш за все, лише зробили перший крок, отримали досвід, чомусь навчились... Так в чому Вас звинувачувати? Ви зважились на те, про що мабуть більшість мешканців села і уявлення не має - а це вже досягнення. Нехай спочатку покажуть власний приклад успіху, бажано з першої спроби)) і взагалі приклад життя без тридцятирічної залежності від роботодавця. А тоді критикують і повчають Вас.
Впевнений, що Ви зробите висновки, проаналізуєте помилки, можливо знайдете інформаційну чи практичну підтримку і за наявності такої можливості спробуєте знову, з набагато більшим успіхом.
Ні напевно спробувати ще раз точно не наважусь та і вся робота в соцсетях які як я зрозуміла треба видалити.
Да я за півроку багато чому навчилася і якщо б не залізла в цю жoпy то можливо в мене щось би і вийшло
Всі соцмережі на максимальну конфедеційність і фото повидаляти. Доступ тільки для тих, хто є в списку ваших друзів
Вайбер теж в налаштуваннях на максимальну безпеку і в гугл-профілі в налаштуваннях так само заборонити синхронізацію з вайбером.
Ще краще перевести Вайбер на інший номер ( незасвічений в шарагах ) - всі ваші контакти отримають повідомлення про зміну номера,
а додіки з шараг не будуть мати куда писати свої мемуари.
Ну і звісно - повидаляти всі проги мфошні з телефона, якщо оформляли з нього і установлювали їхній софт.
їхні програми тільки що повидаляла.
номер завтра куплю новий.
Зараз буду дивитись по іншим програмам
посмотрите на закредитованых олигархов
никто не плачет из-за миллиардных долгов
а вы из-за трех копеек панику делаете
1. Имущество вывести
2. на суды являться
3. исполнительные надписи сбивать
чесно ні одного з 3 пунктів не зрозуміла можна подробніше

Ні напевно спробувати ще раз точно не наважусь та і вся робота в соцсетях які як я зрозуміла треба видалити.
Да я за півроку багато чому навчилася і якщо б не залізла в цю ж*пу то можливо в мене щось би і вийшло

їхні програми тільки що повидаляла.
номер завтра куплю новий.
Зараз буду дивитись по іншим програмам

чесно ні одного з 3 пунктів не зрозуміла можна подробніше
1. Квартиру переписать на детей, если есть.
2. Если на вас подают в суд = являться.
3. Возможно будут исполнительные надписи нотариуса - обжаловать в суде, это просто.

1. Квартиру переписать на детей, если есть.
2. Если на вас подают в суд = являться.
3. Возможно будут исполнительные надписи нотариуса - обжаловать в суде, это просто.
на мені будинок і паї діти ще маленькі.
А вони будуть подавати в суд?
що таке исполнительниє надписи і нащо їх роблять?

Чернівецька обл пропонують 3тис доларів зараз або 4 але пізніше.
Я вже відмовляюсь від цієї думки.
У меня тоже есть земля, точнее пай, почти 9 га.
Могла б продать и оплатить кредиты , и не только ...
А вдруг меня завтра не станет?
Что останется моим детям?

Подумайте хорошенько.
Это глупо....

А якщо досі ні до кого не дзвонили то ще не добрались до контактів?

Всім привіт я новачок на форумі. Жаль що я раніше сюди не потрапила.
В мене 23 мфо.
Платила пролангації до минулого тижня.
Потім не вистачило і більше ніде вже не давали як я зараз розумію і слава богу що не давали.
Одразу була паніка що робити коли почався прозвон.
Прийшлося признатись чоловіку, думала що він мене приб'є.
Був скандал але слава богу не розвелись.
Потім вирішили продати кусок землі в селі щоб розплатитись, але ще не знайшли покупця.
Зараз мені страшно що дізнаються в селі і це буде сказуватись на моїх дітях тому хочу заплатити хоч і шкода продавати землю.
Зараз звонять з кредиткаса, на все і майкредіт. по цим просрочка пару днів по решті ще діє пролангація.
Не знаю що робити , зараз не беру трубку і намагаюсь знайти гроші.
Страшно але паніки як в перші дні вже нема.
Вы как в том ролике что недавно обсуждали, который показывали по тб.
Блин, когда читаешь такие посты мозг просто разлетается на части, не будьте же вы в конце концов такими глупыми... Ну какая нафиг земля???для кого,для конченых шараг??? Угомонитесь, воспринимайте их как спонсорскую помощь и не более, а звонки, всем звонят, потеря персональных данных и тд отмазок полно главное не падать духом, сейчас большая часть страны в долгах

Назад
Угорі