Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
?Платила пролангації до минулого тижня.
Потім не вистачило і більше ніде вже не давали як я зараз розумію і слава богу що не давали.
Навіть не думайте про це! Мало ви їх проЛ0Хаціями годували ?!! Гроші - це вітер, а земля своя завжди корисна. Хто зна що і як далі в житті складеться.Потім вирішили продати кусок землі в селі щоб розплатитись, але ще не знайшли покупця.
Не вартують ці спиногризи таких витрат.
І що як дізнаються ? Ви їм особисто чимось завинили чи що ? Яке кому собаче діло, які у вас фінансові спірні питання ? Вони тільки через паркан гавкати й вміють переважно. Нормальні можуть просто спитати і зрозуміти, навіть підтримати... А для всіх решта :Зараз мені страшно що дізнаються в селі і це буде сказуватись на моїх дітях тому хочу заплатити хоч і шкода продавати землю.
"Не учите меня жить, а лучше помогите материально!"
Да не сприймайте ви це так категорично і болісно... В кожного свої проблеми і потреби. Основне що ви зупинились годувати цих свиней.Не розумію як я докотилась до такого
Бо ви спите погано і гризете себе, а ці уе6ани ( власники сараїв ) катаються на лексусах і жирують по клубах і ресторанах за ваші кошти.
Ці мікрозайми - тотальне ярмо і окуєнний бізнес для аферюг.
де ж це Ваше село знаходиться?
?