Перший суд... Кредит капітал подав до суду

• Автор теми Автор теми Tusi4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 10K

Tusi4ka

✩ Premium ✩
Дописи
646
Реакції
332
Бали
443
Tusi4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю
Кредит капітал подав до суду. Є вже ухвала на відкриття впровадження. Розгляд справи спрощений

Вітаю
Кредит капітал подав до суду. Є вже ухвала на відкриття впровадження. Розгляд справи спрощений
В Якої шараги вони кредит купили? Я теж їх маю. Купили у глобал кредит

В Якої шараги вони кредит купили? Я теж їх маю. Купили у глобал кредит
В мене у мілоан і тенго. Подали поки що мілоан
В них були взагалі 3 кредита. Один погасила за тіло лові лавки. І два таких проблемних тенго і мілоан

В них були взагалі 3 кредита. Один погасила за тіло лові лавки. І два таких проблемних тенго і мілоан
Дивно,що по одному подали.
В мене по ним також мілоан,тенго,ловілаве,маніфою.І тіла максимальні були.Буде цікаво вас послухати,як захищатиметесь і що з цього вийде.

Дивно,що по одному подали.
В мене по ним також мілоан,тенго,ловілаве,маніфою.І тіла максимальні були.Буде цікаво вас послухати,як захищатиметесь і що з цього вийде.
Все напишу. Лові лаве я закрила, то вони щось там ще не провели. А мілоан тенго будем захищатися. Ще й адвокат хороший в мене)
Якраз хотіла його

Все напишу. Лові лаве я закрила, то вони щось там ще не провели. А мілоан тенго будем захищатися. Ще й адвокат хороший в мене)
Якраз хотіла його
Так не зрозумів трохи,вони по двум подали на вас чи тільки по мілоан?

Сума велика пл тілу кредита?
Погасила в них за тіло мілоан і ще один, не пам'ятаю який, там суми малі були. Залишились маники, сума більше 10, переплатила багато, чекаю.....

Сума велика пл тілу кредита?
Погасила в них за тіло мілоан і ще один, не пам'ятаю який, там суми малі були. Залишились маники, сума більше 10, переплатила багато, чекаю.....
Було 15 що в мілоан, що в тенго. Але залишок по одному трохи більше 9, по другому трохи більше 8. На тіло не йшли ніяк

Було 15 що в мілоан, що в тенго. Але залишок по одному трохи більше 9, по другому трохи більше 8. На тіло не йшли ніяк
Дивна ситуація, вони йшли на тіло. У вас кредит якого року? Хоча в мене по мілоан була одна оплата пролонгації, по маниаео переплатила більше ніж в 2 рази, і по ньому вони не йдуть ні як на зменшення суми. З урахуванням, що в мене кредити з 19 року, помітила по своїм кредитам тенденцію, там не вже не могла платити, пропонували тіло, або тіло плюс процент, там де були великі пролонгації, ніяких тіл, по повній хочуть ...

Дивна ситуація, вони йшли на тіло. У вас кредит якого року? Хоча в мене по мілоан була одна оплата пролонгації, по маниаео переплатила більше ніж в 2 рази, і по ньому вони не йдуть ні як на зменшення суми. З урахуванням, що в мене кредити з 19 року, помітила по своїм кредитам тенденцію, там не вже не могла платити, пропонували тіло, або тіло плюс процент, там де були великі пролонгації, ніяких тіл, по повній хочуть ...
Але ж все одно йшли на якісь поступки?

Але ж все одно йшли на якісь поступки?
Якісь не завжди то що хочеться, вони йдуть на те що треба їм, але якщо поступки адекватні, то да. І не всі...якщо б усі йшли на поступки за 5 років, давно би все закрила....а так нажаль

Якісь не завжди то що хочеться, вони йдуть на те що треба їм, але якщо поступки адекватні, то да. І не всі...якщо б усі йшли на поступки за 5 років, давно би все закрила....а так нажаль
А хто самі проблемні у Вас?

А хто самі проблемні у Вас?
На даний час діджі, хоча до цього закрила у них три кредита за тіло, ще кредиткаса, переплатила багато, не хочу за тіло і процент, кашинський - хочуть тіло плюс пів тіла, ще податок на прощений борг, якого по факту немає

Тенго за тело не предлагали? На какой просрочке подали в суд?

Тенго за тело не предлагали? На какой просрочке подали в суд?
Нічого не пропонували. Вже більше року
Кредит 2022 року

Останнє редагування:
Нічого не пропонували. Вже більше року

Кредит 2022 року
Вони як раз змінили умови. Тримайтесь,все буде добре. З урахуванням того, що відбувається, це тимчасові труднощі, ви з ними впораєтеся)

Назад
Угорі