Кредит капітал подали до суду

• Автор теми Автор теми блумберг
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 4K
Як би вони предложили, а так сума тільки росте в 1000 разів більша чим тіло було.

Підкажіть будь ласка, як себе провіряти на сайті судової влади??
"По народному" ------ ГУГл---------- Інформація про стан розгляду справ------ а далі заповнюємо розділи. Все елементарно просто.Розпочинайте.

Всім доброго дня!!!
В мене склалася така ситуація.
В 2019 році брав мікро займи , користувався ними часто , але потім були проблеми з роботою і незміг вчасно погасити мікрозайм! Стали нараховуватися пеня і ще всяка фігня!
Звонили писали , але на поступки ідти нехотіли, і я пішов у тінь... І це пару днів назад подали позов до суду!!! 5 років вже пройшло і тільки подали! Що може мене чекати? Я зараз нахожуся за кордоном і незнаю що робити!!!
Кредит капитал подав позов , а я таких даже і незнаю!

Всім доброго дня!!!
В 2019 році брав мікро займи , користувався ними часто , але потім були проблеми з роботою і незміг вчасно погасити мікрозайм! Стали нараховуватися пеня і ще всяка фігня!
Звонили писали , але на поступки ідти нехотіли, і я пішов у тінь... І це пару днів назад подали позов до суду!!! 5 років вже пройшло і тільки подали! Що може мене чекати? Я зараз нахожуся за кордоном і незнаю що робити!!!
Добрий день. Потрібно захищатись у суді. Для отримання консультації звертайтесь за вказаними контактами.

на мене також подали до суду, наївні дуріки 😅 там ще й суму позову чи 13, чи 14 тисяч. За тіло не схотіли, то навіть сенсу не бачу захищатись, щоб хоч копійки платити цим шарамигам. Хай хоч в Гаагу подають

Всім доброго дня!!!
Вам вирішувати, але, якщо немає майна в Україні, немає коштів на українських картках, і не плануєте повертатись у майбутньому - можете спокійно жити далі без тої смердючки кредит капіталу

на мене також подали до суду, наївні дуріки 😅 там ще й суму позову чи 13, чи 14 тисяч. За тіло не схотіли, то навіть сенсу не бачу захищатись, щоб хоч копійки платити цим шарамигам. Хай хоч в Гаагу подають

Вам вирішувати, але, якщо немає майна в Україні, немає коштів на українських картках, і не плануєте повертатись у майбутньому - можете спокійно жити далі без тої смердючки кредит капіталу
Та в мене нічого немає)) але вернутись планую...

Добрий день. Потрібно захищатись у суді. Для отримання консультації звертайтесь за вказаними контактами.
Добрий день, підкажіть, хіба позовна давність не три роки? Чи можна подати письмове клопотання про застосування позовної давності?

Добрий день, підкажіть, хіба позовна давність не три роки? Чи можна подати письмове клопотання про застосування позовної давності?
Ви це клопотання можете подати...але позивач заперечить..Вас рятували від Ковіду,а потім від війни..з з 4 вересня почнеться відлік...якщо звичайно ВП ВСУ не виснує щось новеньке.

Ви це клопотання можете подати...але позивач заперечить..Вас рятували від Ковіду,а потім від війни..з з 4 вересня почнеться відлік...якщо звичайно ВП ВСУ не виснує щось новеньке.
Ви не уважно читали закон.Відлік вже почався.2 червня "закон про позивну давність" підписалав "потужний"3 червня був опублікований.З для публікації закону в газеті,кредиторам дається 3 місяці,щоб вирішити свої питання з боржниками.Тоїсть до 3 вересня,кредитам яким більше як 3 роки,підлягають під "закон срок позивної давності".

Ви не уважно читали закон.Відлік вже почався.2 червня "закон про позивну давність" підписалав "потужний"3 червня був опублікований.З для публікації закону в газеті,кредиторам дається 3 місяці,щоб вирішити свої питання з боржниками.Тоїсть до 3 вересня,кредитам яким більше як 3 роки,підлягають під "закон срок позивної давності".
Я дуууже уважно....завжди ознайомлююсь з законами та НПА, які мені необхідні в повсякденні. А ще маю звичку ніколи нічого не стверджувати в тих галузях де не розуміюся...

Останнє редагування:
Тобто з 4 вересня почне діяти Закон №4434
І тепер потрібно щоб пройшло 3 роки?

Останнє редагування:
Ніхто від ковіду не рятував, % не нараховувались буквально 3 - 4 місяці після початку повномасштабного і все на тому.
Як не рятував, знаєте скільки коштів з бюджету пішло на всякі масочки та антисептики. А на прививках скільки бабок відмили. Не нада ляля:)

Тобто з 4 вересня почне діяти Закон №4434
І тепер потрібно щоб пройшло 3 роки?
До цієї думки схиляються практикуючі юристи та судді. Та й норми ЦК У "говорять" саме про це....але є одне суттєве але...ми живемо в Україні, а судову практику тут передбачити майже не можливо.Все буде залежати від того як ВСУ після набрання чинності цим законом буде його трактувати, тобто яка судова практика буде сформована. Єдине, що особисто в мене викликає подив, то це для якої мети законодавець передбачив 3 місяці пролонгації... якщо фактично залишок часу "тікати" почне з моменту набрання чинності законом. потрібно бути реалістом, адже зупинення сроків поз.давності при "діючій" судовій системі та на територіях де не ведуться активні бойові дії, не робилося для полегшення життя пересічним громадянам.

А вам що, є куди поспішати? Як про мене, то хай взагалі роками розглядають.
Сподівалася що забудуть, та не склалося((( Сьогодні знайшла на судовій владі, що КК прислали запит на районний суд щодо результату розгляду справи . Заяву районний суд зареєстрував. Що далі очікувати, навіть не знаю. Нагадаю: вони раніше подали про стягнення заборгованості на районний суд не за моїм місцем проживання, останній направив справу у мій суд, а там неможливо розподілити справу, так як судді розрахувалися. Територія активних бойових дій. І так усе затихло. А ось знову...

Можливо у когось була подібна ситуація?

Кредит Капітал подали в суд , назначен на 17.11.2025 , сообщение в Дію пришло 06.10.2025 . Требуют 15000 гривен , подскажите , что делать . Ждать суда или попытаться оспорить дело ?

Кредит Капітал подали в суд , назначен на 17.11.2025 , сообщение в Дію пришло 06.10.2025 . Требуют 15000 гривен , подскажите , что делать . Ждать суда или попытаться оспорить дело ?
А какая контора у вас? И сколько тело кредита?

Доброго ранку. Для отримання консультації звертайтесь за контактами, вказаними внизу. Консультація по справі безкоштовна.

А какая контора у вас? И сколько тело кредита?
доброго дня в мене теж з ними суд сума тіла 4000 стар фін хочуть 28 тисяч рішення вже набрало зконної сили, хотіла з ними досовитися про добровільну оплату без вп вони відмовилися

Контору не скажу , но в УБКИ стоит тело 3000 гривен
Эта информация вам никак не навредит, но я не настаиваю) если тело 3000, а требуют 15000, то конечно лучше защищаться.

доброго дня в мене теж з ними суд сума тіла 4000 стар фін хочуть 28 тисяч рішення вже набрало зконної сили, хотіла з ними досовитися про добровільну оплату без вп вони відмовилися
Спiвчуваю вам( ви захищались у судi? Я також програла у судi, але iнша мфо( кредiт капiтал також погрожуе судом, але поки незмогла iм дозвонитись, щоб вияснити у кого вони викупили

Останнє редагування:
Назад
Угорі