Перший суд... Кредит капітал подав до суду

• Автор теми Автор теми Tusi4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 10K
Вони як раз змінили умови. Тримайтесь,все буде добре. З урахуванням того, що відбувається, це тимчасові труднощі, ви з ними впораєтеся
Мені якось не до них взагалі.
Ну таке.
Бачив їх позови. Є чим вдарити у відповідь)
Все можна.
Можна, так?

В мене теж вони на уступки не йдуть...кредит вже більше 3 років у них

Дивна ситуація, вони йшли на тіло. У вас кредит якого року? Хоча в мене по мілоан була одна оплата пролонгації, по маниаео переплатила більше ніж в 2 рази, і по ньому вони не йдуть ні як на зменшення суми. З урахуванням, що в мене кредити з 19 року, помітила по своїм кредитам тенденцію, там не вже не могла платити, пропонували тіло, або тіло плюс процент, там де були великі пролонгації, ніяких тіл, по повній хочуть ...
Мені здається, що чим більше пролонговуєш тим більше вони вперті. Бо знають що ви йдете на поступки пролонговуюши кредити.

Поясніть хтось логіку тих Мілоан і Тенго. Читаю на форумі одним пропонують тіло +1000грн зверху, а тут прям суди сходу.

Поясніть хтось логіку тих Мілоан і Тенго. Читаю на форумі одним пропонують тіло +1000грн зверху, а тут прям суди сходу.
Вони практично всім з часом пропонують тіло +1000. В середньому через 70-90 днів. Якщо не оплачують по цьому принципу, продають в кредит капітал, а ті вже йдуть в суд, або не йдуть)

Як справи з судом у вас ?Є рішення якісь?
Перенесли втретє суд.вже аж 12.06 буде засідання. Перше було 15.05. Вони не надали докази. Суд переніс на 30.05. Сьогодні засідання не було я так зрозуміла. Бо не було доказів. Перенесли на 12.06
Вони практично всім з часом пропонують тіло +1000. В середньому через 70-90 днів. Якщо не оплачують по цьому принципу, продають в кредит капітал, а ті вже йдуть в суд, або не йдуть)
Мені не пропонували

Перенесли втретє суд.вже аж 12.06 буде засідання. Перше було 15.05. Вони не надали докази. Суд переніс на 30.05. Сьогодні засідання не було я так зрозуміла. Бо не було доказів. Перенесли на 12.06

Мені не пропонували
А що за докази ???Відзив чи як ?

так відзив ви надаєте, а не вони
Адвокат дав відзив. Вони дали типу заперечення на відзив. А суддя сказав надати докази, що на мій рахунок поступили кошти. Та й чекаємо

Назад
Угорі