Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Захищатись плануєте?Вітаю
Кредит капітал подав до суду. Є вже ухвала на відкриття впровадження. Розгляд справи спрощений
Аякже!Захищатись плануєте?
В Якої шараги вони кредит купили? Я теж їх маю. Купили у глобал кредитВітаю
Кредит капітал подав до суду. Є вже ухвала на відкриття впровадження. Розгляд справи спрощений
В мене у мілоан і тенго. Подали поки що мілоанВ Якої шараги вони кредит купили? Я теж їх маю. Купили у глобал кредит
Дивно,що по одному подали.В мене у мілоан і тенго. Подали поки що мілоан
В них були взагалі 3 кредита. Один погасила за тіло лові лавки. І два таких проблемних тенго і мілоан
Все напишу. Лові лаве я закрила, то вони щось там ще не провели. А мілоан тенго будем захищатися. Ще й адвокат хороший в мене)Дивно,що по одному подали.
В мене по ним також мілоан,тенго,ловілаве,маніфою.І тіла максимальні були.Буде цікаво вас послухати,як захищатиметесь і що з цього вийде.
Так не зрозумів трохи,вони по двум подали на вас чи тільки по мілоан?Все напишу. Лові лаве я закрила, то вони щось там ще не провели. А мілоан тенго будем захищатися. Ще й адвокат хороший в мене)
Якраз хотіла його
Сума велика пл тілу кредита?По одному
Було 15 що в мілоан, що в тенго. Але залишок по одному трохи більше 9, по другому трохи більше 8. На тіло не йшли ніякСума велика пл тілу кредита?
Погасила в них за тіло мілоан і ще один, не пам'ятаю який, там суми малі були. Залишились маники, сума більше 10, переплатила багато, чекаю.....
Дивна ситуація, вони йшли на тіло. У вас кредит якого року? Хоча в мене по мілоан була одна оплата пролонгації, по маниаео переплатила більше ніж в 2 рази, і по ньому вони не йдуть ні як на зменшення суми. З урахуванням, що в мене кредити з 19 року, помітила по своїм кредитам тенденцію, там не вже не могла платити, пропонували тіло, або тіло плюс процент, там де були великі пролонгації, ніяких тіл, по повній хочуть ...Було 15 що в мілоан, що в тенго. Але залишок по одному трохи більше 9, по другому трохи більше 8. На тіло не йшли ніяк
Але ж все одно йшли на якісь поступки?Дивна ситуація, вони йшли на тіло. У вас кредит якого року? Хоча в мене по мілоан була одна оплата пролонгації, по маниаео переплатила більше ніж в 2 рази, і по ньому вони не йдуть ні як на зменшення суми. З урахуванням, що в мене кредити з 19 року, помітила по своїм кредитам тенденцію, там не вже не могла платити, пропонували тіло, або тіло плюс процент, там де були великі пролонгації, ніяких тіл, по повній хочуть ...
Якісь не завжди то що хочеться, вони йдуть на те що треба їм, але якщо поступки адекватні, то да. І не всі...якщо б усі йшли на поступки за 5 років, давно би все закрила....а так нажальАле ж все одно йшли на якісь поступки?
А хто самі проблемні у Вас?Якісь не завжди то що хочеться, вони йдуть на те що треба їм, але якщо поступки адекватні, то да. І не всі...якщо б усі йшли на поступки за 5 років, давно би все закрила....а так нажаль
На даний час діджі, хоча до цього закрила у них три кредита за тіло, ще кредиткаса, переплатила багато, не хочу за тіло і процент, кашинський - хочуть тіло плюс пів тіла, ще податок на прощений борг, якого по факту немаєА хто самі проблемні у Вас?
Тенго за тело не предлагали? На какой просрочке подали в суд?В мене у мілоан і тенго. Подали поки що мілоан
В них були взагалі 3 кредита. Один погасила за тіло лові лавки. І два таких проблемних тенго і мілоан
Нічого не пропонували. Вже більше рокуТенго за тело не предлагали? На какой просрочке подали в суд?
Кредит 2022 рокуДивна ситуація, вони йшли на тіло. У вас кредит якого року? Хоча в мене по мілоан була одна оплата пролонгації, по маниаео переплатила більше ніж в 2 рази, і по ньому вони не йдуть ні як на зменшення суми. З урахуванням, що в мене кредити з 19 року, помітила по своїм кредитам тенденцію, там не вже не могла платити, пропонували тіло, або тіло плюс процент, там де були великі пролонгації, ніяких тіл, по повній хочуть ...
Вони як раз змінили умови. Тримайтесь,все буде добре. З урахуванням того, що відбувається, це тимчасові труднощі, ви з ними впораєтеся)Нічого не пропонували. Вже більше року
Кредит 2022 року